Video: Η Ελισάβετ αποκάλυψε τι συμβαίνει με τους παίκτες του Survivor μετά την αποχώρηση τους!

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το νησί του Survivor ήταν καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για τα παρασκήνια του παιχνιδιού επιβίωσης, για την ομάδα της, τους «Μαχητές», ενώ εξήγησε γιατί έκλαψε όταν είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το Survivor.

Θυμηθείτε εδώ: Κοίτα τι έδιωξες από το Survivor!

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε για το τι συμβαίνει μόλις ανακοινωθεί η αποχώρηση ενός παίκτη και φύγει από το συμβούλιο του νησιού. Η Ελισάβετ αποκάλυψε: «Αμέσως μετά σε παίρνουν κάποια άτομα της παραγωγής και σε πάνε στο μπουφέ… Στον παράδεισο ουσιαστικά! Με το που είδα το μπουφέ, παίρνω μια τεράστια πιατέλα και έβαλα ό,τι είχε και δεν είχε. Έφαγα πάρα πολύ, τα πάντα. Αν με άκουγαν τώρα τα παιδιά θα ήθελαν να με σκοτώσουν. Έφαγα τα πάντα, τορτελίνια, πατάτες τηγανιτές, πατάτες βραστές, σαλάτa, ρύζι… και μετά έφαγα και γλυκό και πήρα μαζί μου και στο δωμάτιο!».

«Από τη στιγμή που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα και όσες μέρες ήμουν στο ξενοδοχείο, έτρωγα όσο δεν έχω φάει στη ζωή μου!», είπε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου στον Θέμο και στην Δούκισσα για την έλλειψη φαγητού.


Για ποιο λόγο μπήκε στο ''Survivor''; «Πήγα για την αδρεναλίνη. Μου έλειπε αυτό από τη ζωή μου. Ένιωθα σε νιρβάνα. Ότι δεν υπάρχω, δεν ζω. Ότι δεν κάνω πράγματα. Ήμουν πολύ αδρανής. Πήγα καθαρά για την εμπειρία!», τόνισε η Ελισάβετ. 

Στην πορεία, όπως αποκάλυψε, οι ήττες της ομάδας της, των «Μαχητών», άρχισαν να την επιβαρύνουν ψυχολογικά. «Άρχισα να κουράζομαι! Να βαριέμαι να το πω; Κάτι μου έλεγε μέσα μου: ''Φτάνει! Το έζησες! Χόρτασες!''. Οπότε μπήκα στη διαδικασία να πω στα παιδιά, off camera, να με ψηφίσουν!», αποκάλυψε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.


Στην ίδια συνέντευξη, η Ελισάβετ αποκάλυψε ότι πριν από κάθε αγώνισμα, η καρδιά της «κόντευε να σπάσει» από την αγωνία. «Πριν από κάθε παιχνίδι, έπαιρνα βαθιές ανάσες! Πολύ άγχος!», τόνισε.

Ποια αντίπαλος την άγχωνε περισσότερο; «Η Ειρήνη (Παπαδοπούλου) είναι εκρηκτική. Αλλά μπορώ να σας πω, ότι όλες τις έβλεπα δυνατές! Δεν υποτίμησα ποτέ καμία!», απάντησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Δείτε επίσης:  

Όσα δεν δείχνει η TV- Οι συνθήκες υγιεινής, το φαγητό και η καθημερινή επιβίωση!

Video: Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου αντεπιτίθεται!


Για τα σχόλια που έκαναν στην ομάδα των «Μαχητών» για τον σωματότυπο της Λάουρα Νάργες, η Ελισάβετ τόνισε: «Καλό είναι να αποφεύγονται αυτά τα σχόλια. Αλλά τα καταλαβαίνω τα παιδιά γιατί είναι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Πεινάνε και είναι πολύ δύσκολο. Και όταν πεινάς, καμιά φορά ξεφεύγεις και λες πράγματα που δεν θες να πεις!».

Παρότι ήθελε να φύγει από το «Survivor» και ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, όταν είδε το παιχνίδι επιβίωσης από την τηλεόραση της, έκλαψε και μετάνιωσε που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο. «Το μετάνιωσα!», παραδέχτηκε η Ελισάβετ. 

Μιλώντας για τους συμπαίκτες της, είπε ότι ο Γουίλι, η νέα άφιξη του «Survivor», μπαίνοντας στο παιχνίδι τους ανέβασε πολύ το ηθικό γιατί τους μετέφερε πόσο μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το ριάλιτι της επιβίωσης. Όσο για τον πρώην μισθοφόρο, Κώστα Αναγνωστόπουλο, τόνισε: «Άκουσα ότι είναι στο νοσοκομείο. Είχε χτυπήσει και το πόδι του πολύ άσχημα. Δεν ξέρω αν ισχύει. Αυτό άκουσα!».

Εκείνη κινδύνεψε να αρρωστήσει; «Εγώ ήμουν στο τσακ να αρρωστήσω. Το στομάχι μου δεν με πείραξε. Την τρίτη όμως ημέρα, είχα έντονες ταχυπαλμίες. Το πρωί ειδικά. Και δεν αγωνίστηκα. Δεν με είδε γιατρός. Μου είπε ότι μάλλον είναι από το άγχος. Ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος μου!», απάντησε η Ελισάβετ.  

Το πανέμορφο μοντέλο δεν δίστασε να αναφερθεί και στα σχόλια που έκαναν οι συμπαίκτες της για το κορμί και το πάχος της Λάουρα Νάργες. 

Συγκεκριμένα είπε: «Καλό είναι να αποφεύγονται αυτά τα σχόλια. Αλλά τα καταλαβαίνω τα παιδιά γιατί είναι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Πεινάνε και είναι πολύ δύσκολο. Και όταν πεινάς, καμιά φορά ξεφεύγεις και λες πράγματα που δεν θες να πεις», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης:  

Video: Πόση είναι η μέση διάρκεια σεξουαλικής πράξης σύμφωνα με τον φάκτορα του είδους Σπαλιάρα;

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»