Ο Ντάνος αφού «έφαγε» κράξιμο «διέλυσε» τον μισθοφόρο σε έναν επικό αγώνα!

Τι σημαίνει το παρατσούκλι Ντάνος του Αγγελόπουλου;

Το “Ντάνος” είναι το παρατσούκλι, με το οποίο έχει ζητήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τους συμπαίκτες του να τον αποκαλούν.

Ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους τηλεθεατές δεν γνώριζε την αιτία. Το όνομα Ντάνος προέρχεται από την αραβική λέξη dana, που θα πει σοφός.

Φαίνεται πως ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητές του και για αυτόν τον λόγο επιθυμεί να τον αποκαλούν Ντάνο.

Απίστευτα σχόλια έγιναν από τους μαχητές του Survivor και ειδικά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μετά την ψηφοφορία για την αποχώρηση.

Παρόλο που ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε μόνο μία ψήφο από την Ευρυδική Βαλαβάνη, ο μισθοφόρος θεωρεί σίγουρο ότι κανείς δεν τον θέλει πλέον από την ομάδα και πως από εδώ και στο εξής θα είναι συνεχώς προτεινόμενος σε περίπτωση που οι διάσημοι κληθούν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού. «Πιστεύω ότι πήραν χαμπάρι τον Αγγελόπουλο τι χαρακτήρας είναι και βλέπω σε κάθε ασυλία να τον ψηφίζουν να φύγει. Μας κοίταγαν σαν να λένε “κάτι ξέρατε που τον διώξατε”. Τον βλέπω κάθε φορά υποψήφιο, είναι πολύ παράξενος. Καλά κάνανε και τον ψήφισαν. Ήταν ένας άνθρωπος που ούτε εμείς τον θέλαμε, ούτε οι άλλοι, παρόλο που κάνει παρέα με μόνο δύο άτομα από τους έντεκα, με εμάς δεν κατάφερε να κάνει με κανέναν», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αυτό που έγινε στο χθεσινό Survivor κατά τη διάρκεια του αγώνα για το έπαθλο φαγητού ήταν ότι πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό έχουμε παρακολουθήσει στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «διέλυσε» τον Κώστα Αναγνωστόπουλο -πρώην μισθοφόρος- παρότι βρέθηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα σε δινή θέση μετά από συνεχείς ατυχίες. Στο ξεκίνημα του γύρου ο Γιώργος Αγγελόπουλος παγιδεύτηκε στα σχοινιά που είχε το πρώτο εμπόδιο, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έφευγε πολλά μέτρα μπροστά.

Στη συνέχει ο Γιώργος μπερδεύεται, ξεχνάει και το μπαλάκι αφήνοντας τον μισθοφόρο να τρέχει ανενόχλητος. Αυτό που είδαμε τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν μια επική ανατροπή που θα γραφτεί στην ιστορία του Survivor.

Ο Ντάνος με απερίγραπτη θέληση και δυναμική έκανε ένα σπριντ που θα ζήλευε και ο Μπολτ! Τερμάτισε πρώτος, έριξε πρώτος τις βολές και κέρδισε!

Δείτε επίσης:

Survivor: Οι "Διάσημοι" έβγαλαν τα μαχαίρια!

Με μια φωνή οι Μαχητές αφιέρωσαν την νίκη του Μάριου Πρίαμου στην Κύπρο!

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»