Έξαλλος ο Χρύσανθος Τσουρούλλης με τα σχόλια στο fb!

Είναι γεγονός ότι το τσουνάμι Survivor έχει πραγματικά ταράξει τα ήσυχα νερά της τηλεθέασης! Τα κανάλια κάνουν αλλαγές επί αλλαγών για να αντέξουν και να μην τους παρασύρει το κύμα.

Μεγάλος και έντονος είναι και ο σχολιασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τηλεοπτικό φαινόμενο μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις.

Μια ανάλογη ανάρτηση του γνωστού τηλεκριτικού Μαρίνου Νομικού με το καυστικό του σχόλιο πυροδότησε συζητήσεις όπου ανάμεσα σε άλλους αναμείχτηκε και ο μεγάλος άντρας του Sigma Χρύσανθος Τσουρούλλης  

«Ραγδαίες αλλαγές στον Alpha Κύπρου λόγω του τυφώνα εκ Καραϊβικής που φέρει τον τίτλο Survivor. Από τη Δευτέρα 20/3 το "Έλα στη θέση μου" μεταφέρεται στις 19.20 κυρίως για να γλυτώσει από το μεγαθήριο του Σίγμα αλλά μπας και δώσει κανένα lead in της προκοπής στο δελτίο. Το "Λούης Night Show" αναγκάζεται σε άτακτη υποχώρηση από την Πέμπτη (όπου εκτός από το live του Star Academy θα έχουμε ΚΑΙ special επεισόδιο του Survivor) και μεταφέρεται Παρασκευή στις 21.15 από τις 24/3. Ο "Αστέρας Ραχούλας" μεταφέρεται Τετάρτες στις 21.15 (από 22/3) ενώ στην prime time της Πέμπτης θα προβάλλεται το "Πάμε πακέτο" (από 23/3).».

Το σχόλιό του Μάριου Σκορδή, για το Sigma: «Ας είναι καλά το ΣΚΑΙ που τον ξελάσπωσε....Αλλιώς αν περίμενε από τα δικά του....Με μία Γαλάτεια μόνο δεν έβγαζε τη σεζόν..». 

H απάντηση του Χρύσανθου Τσουρούλλη: «Αγαπητε Marios Skordis σπάνια παρεμβαίνω αλλά μας αδικεί το σχόλιο σου. Ας μην είμαστε πικρόχολοι και μικρόψυχοι. Δεν αντιλαμβάνομαι. Οι ανταγωνιστές του Σίγμα δεν στηρίζονται σε Ελλαδικό πρόγραμμα; Και στο αυθαίρετο "μια Γαλάτεια" πως κατέληξες; Τα ενημερωτικά; Η παραδοσιακή βραδιά; Το στέκι της Παρέας; Και επιπλέον αυτό που κατάφερε εφέτες η Γαλάτεια είναι λίγο; Τέλος-τέλος υπενθυμίζω πως το Σίγμα ξεκίνησε τη σχέση του με το Σκάι όταν είχε πολύ λιγότερη ψυχαγωγία και πολύ περισσότερη ενημέρωση. Πίστεψε σε αυτήν, την εμβάθυνε και σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς της. Κακό είναι; Συνεπώς αγαπητέ ένα μπράβο, ένα χειροκρότημα, ένα "η χαρά σου και δική μου" δεν βλάπτει. Μας κάνει όλους καλύτερους. Εξάλλου όπως καλά ξέρεις νομοτελειακά όλα είναι κύκλοι. Και μας πιάνει όλους αυτό. Και στα πάνω και τα κάτω.».

 

Διαβάστε επίσης:
 Φουρλάς και Τσουρούλλης σε δημόσια αντιπαράθεση για το Survivor!

Tα νυχτοπερπατήματα του Χρύσανθου Τσουρούλλη στην Αθήνα!

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Aπό την Γενεύη με αγάπη!

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»