Video: "Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν πως οδηγός του τζιπ, δεν ήταν ο Παντελής"

Το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη και που σόκαρε την Ελλάδα άφησε γύρω του πολλά ερωτήματα. Ένα χρόνο μετά, η οικογένεια σπάει τη σιωπή της. Ο αδερφός  του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος μίλησε στον Alpha, σε μια κατάθεση ψυχής που θα συζητηθεί.

«Ο πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα!» εξήγησε, για να μιλήσει για την αγάπη που εισπράττει η οικογένεια από τον κόσμο ακόμα και σήμερα.

Αφού μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια και μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο φωτογραφίες, αναφέρθηκε στα πρώτα του μουσικά βήματα, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι παρά το γεγονός ότι ήθελε πάντα να γίνει τραγουδιστής, ο Παντελής είχε πάντα άγχος και ότι ποτέ δεν κατάλαβε το μέγεθος της λατρείας του κόσμου.

Αποκάλυψε επίσης ότι η οικογένεια Παντελίδη ονειρεύεται την δημιουργία ενός ιδρύματος με το όνομα του Παντελή, με στόχο την στήριξη ανθρώπων που χρειάζονται στήριξη για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. «Αισθάνομαι ότι έχουμε χρέος σαν οικογένεια να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο που είχε ξεκινήσει ο Παντελής» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Φυσικά ασχολίαστος δεν έμεινε ο ντόρος που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες πριν από το δυστύχημα, με αφορμή το τραγούδι που έγραψε για την Κύπρο. «Τον είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ! Ήταν πολύ στεναχωρημένος, είχε βγάλει έρπη. Τον πίκρανε όλη αυτή η επίθεση που δέχτηκε» σημείωσε ο  Τριαντάφυλλος για να υπογραμμίσει πως ο τραγουδιστής δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανένα.

Καταλήγοντας στο πολυσυζητημένο θέμα του αν ο τραγουδιστής ήταν τελικά αυτός που οδηγούσε τελικά, ο αδερφός του δήλωσε:  «Ο Παντελής δεν γυρνά. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή του» Εμείς από την αρχή πιστεύουμε και με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, αποδεικνύεται πως οδηγός του τζιπ, δεν ήταν ο Παντελής».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο πιο κάτω Video: 
 

«Είναι ψευδές ότι υπάρχει πόρισμα ότι οδηγούσε ο Παντελής. Το πόρισμα που περιμένουμε είναι αυτό της εισαγγελικής αρχής, που το περιμένουμε με ανυπομονησία. Δεν υπάρχει καμία έκθεση με τη μορφή πορίσματος», ανέφερε, στην εκπομπή Αυτοψία, ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης και συνέχισε: «η οικογένεια αναζητά την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή. Ακόμα κι αν βγει ότι ο Παντελής ήταν οδηγός, η οικογένεια βεβαίως και θα το αποδεχτεί!».

Παράλληλα, ο δικηγόρος ανέφερε τα κενά στη διερεύνηση της υπόθεσης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η τροχαία δεν πήγε λίγο πίσω να δει τι έγινε. Δυο μάρτυρες που κατέθεσαν μέσα από τη λέσχη-σπίτι ήταν με δική μας πρωτοβουλία. Δεν πήγαν στο πιο απλό, από πού ξεκίνησε ο Παντελής και έφυγε… Προέτρεψαν την Φρόσω Κυριάκου να οδηγήσει αυτοί που ήταν στη λέσχη και απάντησε γνέφοντας καταφατικά ότι θα οδηγήσει η ίδια, γιατί όλοι είχαν καταλάβει ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει. Ο Παντελής ο ίδιος καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά και ζήτησε να πιει καφέ, ασχέτως που δεν τον ήπιε και έφυγε… Όταν παρέλαβε η οικογένεια το κινητό του οι κλήσεις των τελευταίων οκτώ ημερών ήταν σβησμένες».

Τέλος, ο κ. Λυκούδης, που επανέλαβε την πρόθεση της οικογένειας να δημιουργήσει φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομα του Παντελή, μίλησε και για τα επόμενα νομικά βήματα όταν βγει η απόφαση της δικαιοσύνης για το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

Θυμίζουμε πως στην ίδια εκπομπή μίλησε ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος και προβλήθηκε ιδιόχειρο σημείωμα της μητέρας τους, Αθηνάς.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος:

Ανάμεσα σε άλλα ο Αντώνης Σρόιτερ τον ρώτησε ποιος είναι ο δυνατός της οικογένειας. «Τον πιο δυνατό τον έχει αναλάβει η μητέρα μου. Όλοι κάνουμε από λίγο κάτι, απλά η μητέρα μου είναι όπως είχε πει και ο Παντελής, Κέρβερος!», εξήγησε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια πήρε θέση για την Αθηνά Παντελίδου και ο δικηγόρος της οικογένειας, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προσωπικό χειρόγραφο μήνυμα της μητέρας του τραγουδιστή, που προβλήθηκε αποκλειστικά στην εκπομπή του Alpha.

Το μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένειά μου. Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας. Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας.
Με αγάπη, Παντελίδου Αθηνά».

Δείτε το απόσπασμα

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»