O πριγκιπικός γάμος της εγγονής της Βαρδινογιάννη!

Ο γάμος της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού τελέστηκε σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.
 
 
Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον ορθόξοδο ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, εκεί όπου είχαν παντρευτεί και ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγορίου.
Στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς του ζευγαριού και οι οικογένειές τους.
Ο παππούς της νύφης Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους καθ'όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.


Στην αριστερή πλευρά του ναού, στις VIP κόκκινες πολυθρόνες, παρακολούθησαν το μυστήριο οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης: ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ- Αλεξάντερ με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Μάξιμα Σορεγιέτα, η τέως αυτοκράτειρα της Περσίας Φαράχ Ντιμπά, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος που φαινόταν να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του, η σύζυγός του Άννα Μαρία, η πριγκίπισσα Ειρήνη, ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, όπως και ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ που είναι κολλητή φίλη της νύφης και εργάζονται μαζί στο σωματείο Elpida Youth.
 
 
 
Το πριβέ κλαμπ της λονδρέζικης αριστοκρατίας Annabel's στο Mayfair μεταμορφώθηκε σε έναν επίγειο παράδεισο. Κρεμαστές αψίδες με χιλιάδες λουλούδια, κεριά και φωτορυθμικά δημιούργησαν ένα μαγευτικό φόντο για το prewedding party της Μαριάννας και του Φίλιππου. 
 
Η Μαριάννα εμφανίστηκε απαστράπτουσα με μια ολοκέντητη φόρμα από μαργαριτάρια και κρύσταλλα swarovski και ο Φίλιππος Λαιμός με σμόκιν. 

Την τιμητική της είχε η «χρυσή» νεολαία καθώς οι φίλες της νύφης συναγωνίζονταν σε νιάτα, ομορφιά και δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Το πάρτι ήταν μικρογραφία του χολιγουντιανού υπερθεάματος που θα ακολουθούσε στη γαμήλια δεξίωση με τους 600 προσκεκλημένους, η οποία δόθηκε στο ιστορικό Syon House Park του δούκα του Northumberland.


 Η πίστα ήταν καλυμμένη με καθρέφτες, ενώ δεκάδες χορευτές και  μπαλέτα έκαναν τη βραδιά αξέχαστη σε όλους. Σε ειδικές οθόνες παρουσιάζονταν φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές των νεονύμφων. 

Η νύφη στη δεξίωση πρόσθεσε στην εμφάνισή της ένα βαρύτιμο περιδέραιο που ήταν δεμένο με ένα μεγάλο διαμάντι. 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα