Διάσημες που σάρωσαν σε ρόλους αντίθετους με το ποιες είναι!

Οι ηθοποιοί έχουν ένα αξιοζήλευτο επάγγελμα, που τους επιτρέπει να εκτονώνουν όλες τους τις υποπροσωπικότητες παίζοντας τον ληστή, τον σουπερήρωα, τον ερωτευμένο και τον άγιο... με την ίδια ευκολία! 

Πιθανώς το είδος του ρόλου στον οποίο διακρίνεται ένας ηθοποιός να λέει κάτι ιδιαίτερο για την προσωπικότητά του. Αυτές οι 10 διάσημες κυρίες της υποκριτικής πάντως, δηλώνουν απερίφραστα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους χαρακτήρες-ρόλους στους οποίους διέπρεψαν.

Ειδικά η Kim Catrall, την οποία ο κόσμος γνώρισε και αγάπησε ως «Σαμάνθα» στο Sex And The City είχε παλαιότερα δηλώσει ότι οι άντρες ... απογοητεύονταν οικτρά όταν έβγαιναν μαζί της και ανακάλυπταν ότι στην πραγματικότητα δεν είναι η... μηχανή του σεξ, που έβλεπαν στη μικρή οθόνη!

Η πρωταγωνίστρια του Sex And The City, Κim Catrall είχε δηλώσει ότι ο χαρακτήρας της Σαμάνθα έβλαψε τη ζωή της στον πλανήτη του dating - αφού οι άντρες που την πλησίαζαν περίμεναν ότι θα είναι τόσο ανεξέλεγκτη ερωτικά όσο και στο ρόλο. Καμία σχέση!

Στην πραγματική ζωή η Jennifer Lawrence είναι άνετη στην κάμερα, αυτοσαρκάζεται, δεν της αρέσει η δίαιτα και η γυμναστική. Στις ταινίες η Jennifer είναι συνήθως εσωστρεφής, ντροπαλή και πάρα πολύ γυμνασμένη (The Hunger Games).

Η «Άιρα Σταρκ» του Game of Thrones είναι μαχητική και ξέρει να χρησιμοποιεί όπλα, όμως στην πραγματική ζωή η ηθοποιός Μacy Williams είναι μια συμπαθητική νεαρή κοπέλα που κακή κουβέντα μπορεί να πει μόνο μέσω Twitter...

Στην πραγματική ζωή η Carrie Fisher ήταν πολύ διαφορετική από την Πριγκίπισσα Λέια! Αν και οι φανς αρνούνταν να το πιστέψουν, η Fisher είχε μια σχέση αγάπης-μίσους με τον χαρακτήρα που την έκανε διάσημη.

Στην πραγματική ζωή, η ηθοποιός Lena Headey είναι πολύ γλυκειά και συμπαθητική. Στη σειρά Game of Thrones, καθώς και ως σύζυγος του Λεωνίδα στους «300», άλλο από ίντριγκα και συμφέρον δεν γνώριζε!

Η Τina Fey μοιάζει τόσο ζεν στις ταινίες της που νομίζει κάποιος ότι τα έχει όλα λυμένα! Κι όμως πίσω από την χαλάρη περσόνα της στην τηλεόραση, η ηθοποιός είναι στυγνή επαγγελματίας και έχει θέματα με τη... μητρότητα.

Η νεαρή ηθοποιός Alexis Bledel γνώρισε τον σύζυγό της Vincent Kartheiser όταν έπαιξε την ερωμένη του - κόντρα ρόλος από την Rory Gilmore της τηλεοπτικής σειράς που την έκανε διάσημη. Σε κάθε περίπτωση η Αlexis απέχει πολύ στην πραγματική ζωή και από τους δύο ρόλους.

 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα