Οι δέκα καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του χειμώνα που πρέπει να δεις!

Ο χειμώνας μπαίνει σιγά-σιγά και η έξοδος από το σπίτι γίνεται όλο και δυσκολότερη. Για αυτές της δύσκολες χειμωνιάτικες νύχτες, οι τηλεοπτικοί παραγωγοί φέρνουν στους δέκτες σας νέες τηλεοπτικές σειρές, ή κύκλους επεισοδίων από ήδη αγαπημένα serial. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Δείτε τις δέκα κορυφαίες σειρές του χειμώνα, όπως επιλέχθηκαν στον απόλυτο οδηγό που κυκλοφόρησε χθες με το Έθνος της Κυριακής

GREY'S ANATOMY

(14η Σεζόν)

 Η 14η σεζόν θύμισε ξανά το παλιό, καλό "Grey’s Anatomy", ρίχνοντας ξανά το βάρος στους πρωταγωνιστές της: ενδιαφέρουσες νέες παρουσίες (η Αμπιγκεϊλ Σπένσερ ως αδερφή του Οουεν), ζουμερές ιστορίες με ερωτικά τρίγωνα, οικογενειακά δράματα και, φυσικά, συμφορές που βρίσκουν το νοσοκομείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους γιατρούς του.

 

STRANGER THINGS 2

Η δεύτερη σεζόν της σειράς που πέτυχε γιατί ήξερε  ότι, ανεξάρτητα από τη νοσταλγία για την εικονογραφία της δεκαετίας του ‘80, η επιστημονική φαντασία είναι πάντα καλύτερη όταν δεν εστιάζει στον μεταφυσικό κίνδυνο,  αλλά στους δεσμούς που δημιουργούνται όταν πλησιάζει, απογειώνεται μέσα από τις στιγμές που έδεσαν τους πρωταγωνιστές της.

 

DYNASTY

Το remake της κλασικής "Δυναστείας" από το ονειρικό δίδυμο των Τζος Σβαρτς και Στέφανι Σάβατζι δημιούργησε γρήγορα όμως τις συνθήκες για να κολλήσουμε με το δράμα της οικογένειας Κάρινγκτον, τα έξαλλα μέλη της οποίας μοιάζουν ανά πάσα στιγμή έτοιμα να ξεμαλλιαστούν με κάθε πιθανό συνδυασμό.

 

ALIAS GRACE

Το γκόθικ "Alias Grace" είναι η δεύτερη επιτυχημένη τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου της διάσημης συγγραφέως Μάργκαρετ Ατγουντ μετά το "The Handmaid’s Tale" και όπως συνέβη και με το μεγαλύτερο "αδερφάκι" του, μένει πιστό στη φεμινιστική θεματολογία που έκανε αγαπητή τη δημιουργό του.

 

TOP OF THE LAKE:CHINA GIRL

Στην επιστροφή της σειράς μετά από χρόνια, η Τζέιν Κάμπιον στέλνει τη σκληροτράχηλη Ρόμπιν (Ελίζαμπεθ Μος, η σημαντικότερη ηθοποιός στην τηλεόραση αυτήν τη στιγμή) στην αναζήτηση της κόρης της, η οποία μεγαλώνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον (θετή της μητέρα η Νικόλ Κίντμαν), που όμως στην ουσία δεν την προστατεύει από τις σκοτεινότερες γωνίες της ανθρώπινης ψυχής.

 

BOJACK HORSEMAN

Δένοντας το παρόν του Μπότζακ με το -σοκαριστικό όταν ξετυλίγεται πλήρως- οικογενειακό παρελθόν του, ο 4ος κύκλος της σειράς, τόσο μέσα από ευρηματικά flashback επεισόδια όσο και με σκηνές που περίτεχνα εμπλέκουν το τότε με το τώρα, η σειρά αναπτύσσει εντυπωσιακά το σύμπαν της, καθώς μιλά με θάρρος για το μεγάλο κενό του αμερικανικού ονείρου.

 

THE DEUCE

 Με τον Τζέιμς Φράνκο στον διπλό ρόλο των δίδυμων ιδιοκτητών νυχτερινού κλαμπ στη Νέα Υόρκη των 70s οι Σάιμον και Πελεκάνος εξερευνούν την άνοδο της βιομηχανίας του πορνό, με μια σταθερά κοινωνικά ευίσθητη ματιά πάνω στο τέλος της -όποιας- αθωότητας του.

 

STAR TREK: DISCOVERY

Το εμβληματικό franchise επιστημονικής φαντασίας απουσίαζε από τη μικρή οθόνη για πάνω από μία δεκαετία και οι πιστοί Trekkies διψούσαν. Επειδή το καλό πράγμα αργεί να γίνει όμως, το "Discovery" αποζημίωσε με πολυεπίπεδους χαρακτήρες, πλοκή που δεν φοβάται τις δύσκολες θεματικές και εκπληκτικά εφέ, μακιγιάζ και κοστούμια που ανταγωνίζονται επάξια το κινηματογραφικό «Star Trek».

 

MINDHUNTER

Το "Mindhunter", η δεύτερη σειρά που αναπτύσσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ ("Se7en", "The Social Network", "Gone Girl") μετά το "House of Cards", επινόησε ξανά το είδος της αστυνομικής σειράς.  Το "Mindhunter" κέρδισε γιατί εστίασε στη φιλοδοξία που μπορεί να μεταμορφώσει και τον πιο δυσκίνητο μηχανισμό και ανατρίχιασε το κοινό του χωρίς να εκμεταλλευτεί εικόνες που ποντάρουν στο σοκ και στη βία.

 

TWIN PEAKS:THE RETURN

Το γεγονος της χρονιάς: Η επιστροφή του Ντέιβιντ Λιντς στο σύμπαν της σειράς που 25+ χρόνια πριν άλλαξε για πάντα την τηλεόραση, με κάποιον εξωπραγματικό τρόπο κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις δυσθεώρητες προσδοκίες μας. Αγνοώντας με απολαυστικό τρόπο τις επιταγές κάθε νοσταλγικής φόρμουλας, ο Λιντς αφηγήθηκε μια ιστορία επιστροφής και ταυτόχρονα ωρίμανσης με όρους αβάν γκαρντ, σαν βγαλμένη απευθείας από το υποσυνείδητο.

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε on camera την Δέσποινα Βανδή: «Την είδα! Ήταν θεά! Δεν υπήρχε!»
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
Έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος με την Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ!»
O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της