Celebrities που επιλέγουν το ίδιο φαγητό κάθε μέρα!

Η εικόνα και η ζυγαριά είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους διασήμους, οι οποίοι έχουν επιστρατεύσει κάθε τρόπο για να αποκτήσουν μία καλή φυσική κατάσταση.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Όπως φαίνεται όμως η διατήρηση ενός εντυπωσιακού σώματος απαιτεί προσπάθεια, πειθαρχία, αρκετή γυμναστική –και σε κάποιες περιπτώσεις ακρότητες.
 

Kylie Jenner

«Τρώω tacos με γαρίδες κάθε μέρα» δήλωσε η σταρ που σύμφωνα με τις φήμες περιμένει το πρώτο της παιδί. Στο reality που γίνεται για τη ζωή της, η ίδια δήλωσε «τα tacos, η σος γουακαμόλε, τα κρεμμύδια και η γαρίδα είναι απίστευτα ζουμερά».

Minka Kelly

Η ηθοποιός αφού παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής, εξόπλισε την κουζίνα της με μια σειρά από χρήσιμα σκεύη και εργαλεία. Το αγαπημένο της όμως είναι ένα μίξερ. «Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα» δήλωσε η Kelly στο αμερικανικό PEOPLE. «Κάθε πρωί φτιάχνω το smoothie μου. Παλιά συνήθιζα να το αγοράζω έτοιμο, τώρα όμως μπορώ να το κάνω μόνη μου». Μέσα σε αυτό βάζει μια σκόνη πρωτεΐνης βασισμένη στα λαχανικά, blueberries, 1/3 μπανάνα, τριμμένα αμύγδαλα και γάλα αμυγδάλου. «Είναι απολαυστικό να το φτιάχνω μόνη μου» δήλωσε.

Victoria Beckham

Aκολουθώντας τη συμβουλή του δερματολόγου της, η Victoria έχει ενσωματώσει στο καθημερινό διαιτολόγιό της ψάρι, πλούσιο σε ωμέγα 3. «Είχα πρόβλημα στην επιδερμίδα μου και με συμβούλεψε να τρώω σολομό κάθε μέρα» είπε. «Τον ρώτησα “πραγματικά κάθε μέρα;” και εκείνος απάντησε “Ναι, είτε στο πρωινό, είτε στο μεσημεριανό, είτε στο βραδινό, πρέπει να τρως σολομό καθημερινά”».

Kim Kardashian

Η σταρ του reality αποκάλυψε πως καταναλώνει αποκλειστικά μία σαλάτα σε καθημερινή βάση. Ποια είναι αυτή;  Η κινέζικη σαλάτα με Mango Greentini -αποτελείται από πράσινο τσάι, μάνγκο και μέλι- που αυξάνει τις καύσεις του οργανισμού.

Chrissy Teigen​

«Τρώω ένα λαβράκι γεμιστό με σκόρδο κάθε μέρα. Κάποιες φορές τρώω και δύο. Ξέρω, δε μπορώ να σταματήσω και αυτό είναι ένα πρόβλημα» έγραψε στο Τwitter το μοντέλο μετά από σχόλια ενός follower της που έκανε λόγο για απέχθειά της στο ψάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, με σκοπό να πείσει και τους πιο δύσπιστους, ανέβασε σαν αποδεικτικό ένα video με τη μαμά της να τη σερβίρει το γεύμα της.

Kourtney Kardashian

Το health freak της οικογένειας Kardashian υποστηρίζει πως διατηρεί αυτό το σώμα πίνοντας ghee, ένα διαυγές βούτυρο. «Το τρώω εδώ και χρόνια, επειδή μου το έφτιαχνε η γιαγιά μου, χωρίς καν να γνωρίζει τι είναι» είχε πει η Kardashian στο παρελθόν. «Τώρα το πίνω κάθε πρωί. Έχω ένα κουταλάκι του γλυκού, το λιώνω και το πίνω κάθε πρωί με το που σηκώνομαι. Μετά δεν πρέπει να φας ή να πιεις κάτι για είκοσι λεπτά. Πρέπει είναι το πρώτο πράγμα που μπαίνει στο στομάχι σου»

Eva Mendes

H ηθοποιός βλέπει το φαγητό ως καύσιμο για τον οργανισμό της. Έτσι δεν έχει πρόβλημα να τρέφεται συνεχώς με τα ίδια πιάτα που της προσφέρουν πολλά θρεπτικά συστατικά. «Για μεσημεριανό, συνήθως τρώω σολομό και ρύζι ή κινόα και προσπαθώ να συμπεριλαμβάνω και σαλάτα» δήλωσε στο SHAPE. «To ίδιο τρώω και το βράδυ. Είμαι άνθρωπος της συνήθειας» δήλωσε.

Bella Hadid

Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μισο-φαγωμένο πιάτο της με ψητό τυρί, ένα μπολ τηγανιτές πατάτες και λίγη κέτσαπ στο πλάι, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη λεζάντα «το καθημερινό μου γεύμα».

Josh Duhamel & Fergie

Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως ο ίδιος και η σύζυγός του γεμίζουν τις μπαταρίες τους καθημερινά με το αγαπημένο τους θρεπτικό και πλούσιο smoothie. «Είναι σπανάκι με κάλε, σέλερι, μήλο, μπανάνα και αχλάδι-το φτιάχνουμε κυριολεκτικά κάθε μέρα εδώ και επτά χρόνια και είναι πραγματικά σαν ένα ποτήρι ενέργειας» είπε.

Mariah Carey

Η τραγουδίστρια ακολουθεί μία δίαιτα με δύο υλικά, η οποία δεν ενδείκνυται, αφού είναι αρκετά σκληρή και επίπονη για τον οργανισμό. «Είναι ιδιαίτερα σκληρή. Τη δίαιτά μου, θα τη μισήσετε. Το μόνο που τρως είναι Νορβηγικό σολομό και κάπαρη κάθε μέρα» ομολογεί η ίδια.

ΠΗΓΗ: peoplegreece

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε on camera την Δέσποινα Βανδή: «Την είδα! Ήταν θεά! Δεν υπήρχε!»
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλη για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»