Ο Μαρίνος Κόνσολος κατατρόπωσε τον Χατζηνικολάου, την Ζαχαρέα και την Κοσιώνη!

Από πέρσι το κοινό έχει αγκαλιάσει για τα καλά την σειρά «Έλα στη θέση μου». Η καθημερινή κωμική σειρά του σταθμού μέσα από το απολαυστικό σενάριο και τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών έχει καταφέρει να διατηρήσει έντονο το ενδιαφέρον στο κοινό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Σε όλη τη διάρκεια του 2017 λοιπόν, η σειρά «έβαλε γκολ» τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και την ενημέρωση στον τομέα της τηλεθέασης στην Ελλάδα. Η καθημερινή κωμική σειρά του Alpha που μεταδίδεται απέναντι στα δελτία ειδήσεων των 20:00 (ΑΝΤ1, STAR, SKAI) πήρε πανηγυρικά την 1η θέση στη ζώνη της τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό από την έναρξη της σεζόν μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ελα στη Θέση μου» παρακολούθησαν ταυτόχρονα έστω και για 1’ λεπτό 1.747.000 τηλεθεατές.

Αναλυτικά:

Στο Σύνολο Κοινού το «Έλα στη θέση μου» είναι 1ο στη ζώνη προβολής του με 26,4% [11,2 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (Antenna- δελτίο ειδήσεων 15,2%)]

Στο δυναμικό κοινό (15- 44) είναι και πάλι 1ο στη ζώνη προβολής του με 26,1% [12,2 μονάδες μπροστά από τον 2ο (Antenna δελτίο ειδήσεων, 13,5%)]

Η σειρά άγγιξε το 33,8% στις γυναίκες που παραμένουν σταθερά το πιο φανατικό της κοινό.

Ο Μαρίνος Κονσόλος υποδύεται τον «Αχιλλέα» στο «Ελα στη θέση μου» και έδωσε μια συνέντευξη στο Tv Έθνος και μίλησε για όλα!

-Μίλησε μας λίγο για τον ρόλο σου στην επιτυχημένη κωμωδία του Αlpha.

«Είναι ένας ρόλος που εξελίσσεται, ελίσσεται και αντιδρά καθημερινά σε πραγματικό χρόνο. Οτι κάνει ακριβώς ένας κανονικός άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι και τώρα, η μοίρα, το πεπρωμένο, η τύχη, του έχουν παίξει διάφορα παιχνίδια» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τι κρατάς από τη συνεργασία σου με το «Μπρούσκο»;

«Χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας σειράς που αγαπήθηκε σε τόσες χώρες και που έδειξε ότι η ελληνοκυπριακή καλλιτεχνική συνεργασία μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και να ενώσει δυο χώρες. Ήταν μία δουλειά που με σημάδεψε.»

-Πιστεύεις ότι η κρίση άνοιξε τις πόρτες στους Κυπρίους ηθοποιούς και γενικότερα στις κυπριακές παραγωγές;

«Πιστεύω στην εξέλιξη των πραγμάτων, αλλά περισσότερο πιστεύω στην εξέλιξη των ανθρώπων. Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να σου κάνει η κρίση είναι η κρίση στο μυαλό. Αν αυτό πού κάνεις το κάνεις με πάθος, και πίστη, και σεβασμό, ακόμα και στο πιο απόμερο μέρος του πλανήτη να είσαι, με κάποιον τρόπο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το δει όλος ο κόσμος.»

-Από το λίγο που την έχεις ζήσει, σε ποια φάση πιστεύεις ότι βρίσκεται τώρα η ελληνική τηλεόραση; Της ανασύνταξης; Της κατρακυλάς; Της ανόδου; Της στασιμότητας;

«Ως παρατηρητής θα έλεγα ότι αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι βλέπω πλέον την παλιά γενιά να συνεργάζεται άψογα με τη νέα γενιά και να βγάζουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η περίοδος της ανασύνταξης έχει περάσει και αν αξιολογηθούν σωστά τα δεδομένα, μόνο άνοδος θα υπάρχει από εδώ και πέρα»

Ο Μαρίνος Κονσόλος έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα και δεν έχει πολύ χρόνο ελεύθερο...

 «Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Τα γυρίσματα απαιτούν τουλάχιστον 10-12 ώρες καθημερινά. Οπότε σου μένουν 12 ώρες που πρέπει να φας, να ξεκουραστείς, να μελετήσεις και να κοιμηθείς (βασικό) για να ξυπνήσεις πάλι το πρωί» τόνισε στο TV Έθνος.

-Και με τον προσωπικό χρόνο τι γίνεται; Πώς τα βολεύεις;

«Με τα Σαββατοκύριακα, που είναι μια καλή ευκαιρία για ανασύνταξη και επαναφόρτιση.»

-Βάζεις κάποια όρια σε δουλειά και προσωπική ζωή;

«Νομίζω ότι επιβάλλεται να μπαίνουν όρια σε δουλειά και προσωπική ζωή. Απλά κάποιες φορές μπορεί να σπάνε αυτά τα όρια για λίγο».

-Θεωρείς ότι τα εξαντλητικά ωράρια της τηλεόρασης αξίζουν τον κόπο;

«Νομίζω είναι στο πώς ο καθένας χειρίζεται τις ευκαιρίες που του δίνονται. Πιστεύω πως τίποτα δεν χαρίζεται. Τα πάντα μπορούν να αποκτηθούν με κόπο, τίμια δουλειά, πίστη και αντοχή.»

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: «Δεν έδωσα εγώ τον τίτλο Απόλυτη στον εαυτό μου, αλλά μάλλον το αξίζω»
Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο πόνος και η στεναχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις»
(Ό,τι να 'ναι) αντιδράσεις για το look της Νατάσσας Μποφίλιου: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποθέωσε on camera την Δέσποινα Βανδή: «Την είδα! Ήταν θεά! Δεν υπήρχε!»
Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε αποκλείω ότι είμαι ερωτευμένη. Είναι μία κουβέντα που δεν κάνω»
Τριαντάφυλλος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Ο γιος μου ενοχλήθηκε, δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα»
O Justin Bieber ένα από τα «θύματά» του Diddy, δεν θέλει να ασχοληθεί με την υπόθεση
Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλης για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»