Η Μίνα Αρναούτη μιλάει για την κόντρα με την οικογένεια Παντελίδη: "Ο αδερφός του Παντελή με στοχοποίησησε"

Πώς είναι οι σχέσεις της με την Φρόσω Κυριάκου σήμερα; Πώς έμαθε για το θάνατο του Παντελή; Τι θα έλεγε στη μητέρα του αν την είχε μπροστά της; Γιατί δεν έχει πάει ακόμα στον τάφο του; Τι έγινε μέσα στο αυτοκίνητο. Πού καθόταν εκείνη; Φορούσανε ζώνες;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Μίνα Αρναούτημέσα από την εκπομπή «Αυτοψία» που ήταν καλεσμένη, αναφέρθηκε στην έτερη πρωταγωνίστρια του τροχαίου.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως αρχικά οι φιλικές τους σχέσεις ξεκίνησαν, όταν δούλεψαν και οι δύο σεζόν στο ίδιο μαγαζί.

«Την Φρόσω την γνώρισα πολύ πιο μετά από τον Παντελή. Όταν έγινε το ατύχημα δεν την ήξερα ούτε χρόνο. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ένα μαγαζί σε ένα νησί το καλοκαίρι και εκεί γνωριστήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Πώς είναι οι σχέσεις των δύο τους σήμερα;

«Οι σχέσεις μου με τη Φρόσω ήταν πάντα καλές. Δεν σταμάτησα να μιλάω μαζί της. Λίγο τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Εκείνη τρέχει με τη σχολή της, εγώ τρέχω στους γιατρούς», αποκάλυψε η Μίνα και συνέχισε: «Φυσικά και είχαμε καθημερινή επαφή. Σχολιάζαμε το θέμα… Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Η Φρόσω επέλεξε τη σιωπή, εγώ δεν μπορούσα να σιωπήσω. Ποτέ δεν της είπα να μιλήσει. Εκείνη ίσα ίσα μου έλεγε “ξέχασες κι αυτό να πεις!”».

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε στον Αντώνη Σρόιτερ.

 

Όπως είπε, από την επήρεια των φαρμάκων πίστευε ότι οι γιατροί θέλανε να της κάνουνε κακό. 

Αναγκαστικά ήτανε δεμένη γιατί ήταν επικίνδυνη για τον ίδιο της τον εαυτό. Φοβόντουσαν οι γιατροί ότι θα έκανε κακό στην ίδια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής 

Όλα όσα έγιναν μέσα στο αυτοκίνητο. Πού καθόταν εκείνη; Φορούσανε ζώνες; 

Είπε ότι δεν είχε ξαναμπεί σε αυτοκίνητο με οδηγό τον Παντελή Παντελίδη. Εκείνη ήταν η πρώτη φορά. Κατάλαβε την στγμή που ο τραγουδιστής αύξησε την ταχύτητα και όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ήταν σαν να το άφησε να φύγει. 

Το μόνο που θυμάται ήταν μια κραυγή της Φρόσως Κυριάκου όταν εκείνη κατάλαβε τι θα γινόταν. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του τροχαίου.

 

Όπως είπε είχανε πάει σε ένα σπίτι μαζί με τον τραγουδιστή για να παίξουνε χαρτιά. Ήταν φίλοι του Παντελή Παντελίδη. 

"Δεν είδα ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του Παντελή" είπε μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη, ενώ αποκάλυψε και μια συνάντηση που είχε με άνθρωπο που ηταν στην λέσχη το μοιραίο εκείνο βράδυ στα νότια προάστια και ο οποίος της είπε πως: «Δεν είχανε σκοπό να πάρουνε χρήματα από τον Παντελή».

Όσο για το αν είχε πιει ο τραγουδιστής και αν εκείνη το είχε καταλάβει ότι ήταν μεθυσμένος, είπε: "Δεν τον παρακολουθούσα συνέχεια. Δεν κατάλαβα ότι είχε πιει πολύ. Δεν έδειχνε μεθυσμένος"

Δείτε λίγο πιο κάτω τα βίντεο που ακολουθούν με όλα όσα είπε στην εκπομπή.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και όσα βίωνε το διάστημα που παρέμενε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν όταν αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε για το θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα εξήγησε πως δεν της έδιναν από το νοσοκομείο το κινητό της και της έλεγαν πως κάποια στιγμή θα πάει και η Φρόσω Κυριάκου να την επισκεφτεί. Ζήτησε και τηλεόραση και πάλι έλαβε αρνητική απάντηση καθώς η κατάστασή της ήταν δύσκολη.

Εκείνη που της είπε τα δυσάρεστα νέα ήταν η μητέρα της, έπειτα από εντολή των γιατρών.

Δείτε τι εξομολογήθηκε συγκινημένη στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Για την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές μίλησε η Μίνα Αρναούτη στον Αντώνη Σρόιτερ, ανάμεσα σε πολλά ακόμα που δήλωσε στην Αυτοψία. Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση από την οικογένεια αλλά από την ασφαλιστική. Εξομολογήθηκε πως έχει προσβληθεί και ενοχληθεί για τον πόλεμο που δέχτηκε, ενώ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελή αν την είχε μπροστά της.

«Καταλαβαίνω πολύ τον πόνο της. Ίσως είναι το πρόσωπο που δεν μπορώ να του πω κάτι. Τι να πεις σε μία μητέρα που έχασε το παιδί της; Από την άλλη δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Θεωρώ ότι ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά σιωπηλά. Και να έβγαινε η υπόθεση του δικαστηρίου… και να “έφταιγα”… η υπόθεση θα πήγαινε και πάλι στο αρχείο. Αν το κάναμε σιωπηλά, θα πήγαινα να τη βρω. Με όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκα, φοβάμαι να μιλήσω σε αυτούς τους ανθρώπους», παραδέχτηκε δημόσια η Μίνα Αρναούτη.

Φρόντισε ωστόσο να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι αν ο Παντελής ήταν μαζί μας και είχα πάθει όλη αυτή τη ζημία… Εκτός του ότι δεν θα δεχόμουν αποζημίωση, ο Παντελής δεν θα επέτρεπε να μην αποζημιωθώ και να μην γίνει το καλύτερο για εμένα.».

Η Μίνα Αρναούτη δεν έχει πάει ακόμα στον τάφο του. Ο λόγος;

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ, νιώθει... ξένη και παρείσακτη. Όλη αυτή η κόντρα που έχει ξεσπάσει με την οικογένεια του τραγουδιστή, τα δικαστήρια, τα σχόλια κτλ, την έχει κάνει να μην νιώθει καθόλου άνετα στο να πάει στον τάφο του Παντελή Παντελίδη και να ανάψει ένα κεράκι ή να αφήσει ένα λουλούδι. 

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο 

Έσπασε την σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για όλα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε εκείνη και την οικογένεια του τραγουδιστή μετά το τροχαίο δυστύχημα. 

Είπε στην εκπομπή Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ, ότι περίμενε μια συγγνώμη από την οικογένεια του Παντελή. Ότι δεν πήγανε ποτέ να την δουν και να της μιλήσουν από κοντά και ότι θεωρεί ότι ο αδερφός του τραγουδιστή, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης την στοχοποίησε. 

Η Μίνα Αρναούτη αναφέρθηκε στον άδικο πόλεμο που έχει δεχτεί, ενώ απάντησε και στο τι θα έλεγε στην μητέρα του Παντελή Παντελίδη αν την είχε μπροστά της. 

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί 

 

Δειτε Επισης

Ανησυχία για τον Matt LeBlanc - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μatthew Perry
Η Lizzo απάντησε σε όσους τη θέλουν να παίρνει φάρμακο για τον διαβήτη για να αδυνατίσει - Η ανάρτησή της
Ο Γιάννης Καψάλη για το πανηγύρι του Κορυδαλλού που μετατράπηκε σε… ρινγκ για πανηγύρια: «Έτρωγα ξύλο»
Που θα γίνει η κηδεία του πρώην παίκτη του #MasterChefGR – Η επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου
Η Κόρα Καρβούνη έκλεισε τα social media: «Έχουν οδηγήσει σε ψυχικές ασθένειες, κατάθλιψη και μεγάλο θυμό»
Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Λεωνίδα Κακούρη μετά την περιπέτεια υγείας του
Ζερόμ Καλούτα: «Μεγάλωσα χωρίς πατέρα, έφυγε όταν ήμουν δυο ετών»
Η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα, τον λατρεύω»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton αφότου ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Περνάω περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους. Είμαι στην προεμμυνόπαυση»