Βράβευσαν τη Βανδή και την αποκάλεσαν… Άννα Βίσση και πήραν πίσω το βραβείο από την Σταυροπούλου!

Γκάφα ολκής χτες βράδυ στα κορφιάτικα βραβεία. Η Δέσποινα Βανδή επρόκειτο να βραβευτεί, αλλά ο κύριος που προσφωνούσε τα βραβεία την αποκάλεσε… Άννα Βίσση!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή, εμφανώς αμήχανη, και προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν πειράζει για το λάθος, μου έχει ξανασυμβεί. Σε μία απονομή που ήταν ο δίσκος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μόνο εγώ υπήρχα εκεί, κανείς άλλος, δεν γινόταν να γίνει λάθος. 

Για εμένα ήταν στημένη η βραδιά, και είπαν «Ευχαριστούμε πολύ την Καίτη! Έχω ακούσει πολλά για τα συγκεκριμένα βραβεία, δεν ήξερα ότι είναι τόσο απολαυστικά να είστε σίγουροι ότι το συγκεκριμένο βραβείο θα πάει στο σπίτι της τραγουδίστριας και όχι της ηθοποιού!» είπε η τραγουδίστρια, και πραγματικά αποθεώθηκε από το κοινό για το χιούμορ της.

«Εντάξει παιδιά μου έχει ξανασυμβεί, και χειρότερα! ‘Ελεγα να γίνουν τα Mad, να δουν πως γίνεται! Μόνο λάθη! Είναι πολύ συγκινητικό, γιατί το έχουν ξαναπάρει πολλές καταξιωμένες τραγουδίστριες στο παρελθόν!» είπε αμέσως μετά, στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

Δείτε το βίντεο αμέσως παρακάτω:

 

Το είδαμε και αυτό σε απονομή βραβείων. Πήραν πίσω το βραβείο καλύτερης ηθοποιού από την Βίκυ Σταυροπούλου επειδή δεν ήταν... εκεί.

Η ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στην απονομή των κορφιάτικων βραβείων και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης είπε στην Άννα Φόνσου: «Η κυρία Σταυροπούλου δεν είναι εδώ; Δεν απονέμεται το έπαθλο! Πάρε το και βάλτο στο Σπίτι του Ηθοποιού!»

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

 

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την επεισοδιακή απονομή της Δέσποινας Βανδή στα Κορφιάτικα Βραβεία 2017 την οποία προσφώνησαν ως… Άννα Βίσση!

Η παρουσιάστρια είπε: «Εδώ έκαναν χθες λάθος με το όνομα στο βραβείο της Βανδή και αντί να πουν ότι είναι για τη Δέσποινα είπανε… δεν ξέρω για ποιον είπανε… Εντάξει, με την Άννα Βίσση, αλλά με όποιον και να ήταν. Περιμένεις να πάρει το βραβείο σου, είσαι από κάτω και λες η σειρά μου, Ελένη Μενεγάκη και λένε… Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Και λες τώρα εγώ τι να κάνω; Να σηκωθώ; Να κάνω πλάκα; Να μην κάνω πλάκα; Η ίδια το αντιμετώπισε με χιούμορ και μπράβο της, αλλά αισθάνεσαι και λίγο περίεργα».


 

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»