Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα! Πως έγινε το ραντεβού με τον παραγωγό που κατηγορείται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Hollywood!

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ανάμεσα στα θύματα του Harvey Weinstein και η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη με τον παραγωγό όταν βρισκόταν στην Αμερική.

«Μου ζητήθηκε να πάω να φάω με τον παραγωγό και δεν ρωτήθηκα καν, ήταν απαίτηση. Εγώ δεν ήθελα…νόμιζα πως θα περάσει η γνώμη μου», είπε και συμπλήρωσε: «Η ατζέντισσα μου είπε πως δεν θα ξαναδουλέψεις εδώ, είναι έξαλλοι όλοι εδώ μαζί σου. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτό», είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day.

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Μαστοράκης!

Ο δημοσιογράφος μετά την ανάρτησή του για την Βάνα Μπάρμπα σχετικά με την κηδεία της γνωστής ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη αλλά και για τους καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί χωρίς να την γνωρίζουν κάνει δυναμικό comeback κατά της Βάνας!

Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη δήλωσε το πρωί της Δευτέρας πως το «όχι» στον Γουάινσταϊν της κόστισε μια καριέρα στην Αμερική.

Ο Νίκος Μαστοράκης έκανε μια ανάρτηση – κόλαφο στο προφίλ του στο Facebook στην οποία έγραψε:

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ
Στο βαγονι των (παρ' ολιγον) κακοποιημενων και η Βανα. Παρ' ολιγον να της την πεσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμενα των ειδησεων) επειδη παρ' ολιγο να παει να φαει μαζι του, οπως την ειχαν διαταξει, παρ' ολιγον να κανει καριερα στο Χολιγουντ, ολα ρε γαμωτο παρ' ολιγον. 
Και ολα αυτα οχι απλως απο δευτερο αλλα απο... τριτο χερι. Η εθνικη μας Βάνα βρηκε ευκαιρια για δημοσιοτητα με μια ιστορια που (γνωμη μου) δεν εγινε ποτε, οπως ποτε ατζεντης δεν θα ελεγε, πολυ περισσοτερο δεν θα εγραφε, "δεν θα δουλεψεις ξανα σ' αυτη την πολη" -- μια φραση που ειναι πασιγνωστη αλλα που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμα να την υπογραψει. 
Οσο για την καριερα που ατυχησε λογω... ηθικης, σκετες λαϊκιστικες μπαρουφες γιατι καμια σταρ δεν εγινε επειδη ενεδωσε και οσες δεν ενεδωσαν, ποσως αυτο εμποδισε την καριερα τους. 
Αναμεσα στο σταριλικι και τη Μπαρμπα, μεσολαβησε απλως ενα κενο... παρ' ολιγον ταλεντου. Εκεινες που εκμεταλλευονται τον θορυβο γυρω απο τις αληθινα σεξουαλικα κακοποιημενες γυναικες, για να βγαλουν λιγη δημοσιοτητα, ειναι στην ιδια κατηγορια με τον Χαρβεϋ. Πρεπει να ξερεις ποτε να κλεινεις τη βανα...

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση