Video: Δεν φαντάζεστε πόσο θα κοστίσει στο κράτος η ελληνική συμμετοχή στη Εurovision!

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά του 62ου διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιείται φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου σχετικά με την παρουσίαση των συντελεστών της ελληνικής συμμετοχής που θα μας εκπροσωπήσουν στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και όλα δείχνουν έτοιμα.

Όλες οι εκπλήξεις της Demy και της ομάδας της για την Eurovision!

Το «καυτό σημείο» της υπόθεσης όμως είναι ότι μάθαμε και πόσο θα κοστίσει η συμμετοχή της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό!

 

H EΡΤ αποφάσισε να στείλει την Demy και θα ερμηνεύσει τρία τραγούδια που θα έχουν την υπογραφή του πετυχημένου Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος θα συνεργαστεί και πάλι με τον Φωκά Ευαγγελινό για το στήσιμο και τη σκηνοθεσία του τραγουδιού, που τελικά θα επιλέξουμε ανάμεσα στα τρία που θα ακούσουμε σε λίγο καιρό.

Ο Λάμπης Ταγματάρχης είπε: «Το κόστος της συμμετοχής της ΕΡΤ φέτος είναι 600 ευρώ για τον συμβολαιογράφο και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι χορηγοί… Ευχαριστούμε τον Καπουτζίδη, που θα συνδράμει και φέτος αφιλοκερδώς»! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η σύνθεση της ομάδας, ο ενθουσιασμός όλων δεν μπορούσε να κρυφτεί. Μετά την περσινή αποτυχία, η φετινή επιλογή της ΕΡΤ μοιάζει ονειρική. Κι ενώ ακόμα δεν έχουμε ακούσει ούτε τα υποψήφια τραγούδια τα οποία θα ψηφίσουμε τη βραδιά του ελληνικού τελικού, συμβαίνει κάτι που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει…

Τα γραφεία στοιχημάτων τοποθετούν την Ελλάδα στην πρώτη θέση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το τραγούδι! Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο γεγονός που δείχνει την υποδοχή που επιφυλάσσει η Ευρώπη στην ελληνική συμμετοχή.

 

Αυτό έχει συμβεί μόνο άλλη μία φορά, το 2005, όταν η Έλενα Παπαρίζου έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα από το Κίεβο! Λέτε να είναι το γούρι μας;

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη