10 πράγματα που δεν ήξερες για την Άννα Βίσση!

Είναι η πιο αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια της Κύπρου. Η απόλυτη ελληνίδα σταρ και μια προσωπικότητα που έγραψε την δική της ιστορία. Υπάρχουν όμως 10 πράγματα που δεν ήξερες για την Κύπρια τραγουδίστρια! 

1. Η πρώτη συμμετοχή της στη Eurovision με την Ελλάδα δεν ήταν με το “Autostop”. Δύο χρόνια πριν είχε λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό με δύο συμμετοχές που ισοψήφισαν. Η συμμετοχή όμως ακυρώθηκε μετά τη διαφωνία των συνθετών και τελικά η εκπροσώπηση της χώρας ανατέθηκε στην Τάνια Τσανακλίδου με το “Τσαρλι Τσάπλιν”. 

2. Το πρώτο της εξώφυλλο ήταν στο περιοδικό “Κατερίνα” το 1974.

3. Η αναγνωρισιμότητά της ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών όταν κέρδισε το πρώτο βραβείο σε τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό στην Κύπρο.

4.Ο πατέρας της είχε μαγαζί στην Κύπρο αλλά μετά από πρωτοβουλία της συζύγου του το έκλεισε κι ολόκληρη η οικογένεια μετακόμισε στην Αθήνα για να μπορέσει η Άννα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

5.Η στροφή της Άννας προς το Ποπ τραγούδι έγινε μετά τη γνωριμία με τον Νίκο Καρβέλα. Πριν ακολουθούσε με συνέπεια το έντεχνο ύφος

.

6.Το 1992, Βίσση και Καρβέλας έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους, συνέχισαν όμως να μένουν στο ίδιο σπίτι και να συνεργάζονται!

7.Είχε σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια: Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ήρθε από την Αμερική, που μ' άρεσε, τον ερωτεύτηκα.

8.Σχέση είχε και με το Γιώργο Νταλάρα ο οποίος όπως λέει ήταν ο πρώτος άντρας της ζωής της αλλά όταν αναφέρεται σε αυτόν η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται. Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο, δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο. Ο πρώτος άνδρας που συνάντησα μόλις μπήκα στην εταιρεία ήταν ο Γιώργος Νταλάρας. Τότε μάνατζερ ήταν η μαμά μου. Αυτή μιλούσε εκ μέρους μου για όλα '' Ήταν ο πρώτος άντρας στην ζωή μου. Σε όλα! ΄' έχει δηλώσει.

9.Η Άννα Βίσση έχει πάει στα Όσκαρ. Στην τελετή απονομής των Όσκαρ είχε παρευρεθεί η Ελληνίδα τραγουδίστρια το 2007 συνοδεύοντας την καλή της φίλη Patricia Fiel.

10.Η εκπομπή Με Αγάπη Άννα που παρουσίαζε η Άννα Βίσση κόπηκε με μήνυση του σταθμού κατά της τραγουδίστριας. Ο ANT1 την μήνυσε για αντισυμβατική συμπεριφορά της τραγουδίστριας, που δεν εργαζόταν εντατικά, με αποτέλεσμα όταν άρχιζαν τα γυρίσματα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου της οικοδέσποινας του τηλεοπτικού σόου . Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η Βίσση τη δέσμευε να γυρίσει 40 εκπομπές, αλλά η ίδια αποχώρησε μετά τη δέκατη εκπομπή, αφήνοντας την εταιρία χρεωμένη. Το Εφετείο Αθηνών κατέληξε στον τελικό συμβιβασμό των δύο πλευρών, με τη Βίσση υποχρεώνεται να καταβάλει το ποσό των 400.000 ευρώ. Τελικά, η υπόθεση επανεξετάστηκε, με τη δικαστική απόφαση να θεωρεί ότι η Βίσση έπρεπε να πληρώσει λιγότερα, 220.000 ευρώ.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη