15 μαμάδες της showbiz που είναι πιο hot από τις κόρες τους!

Η εξωτερική εμφάνιση είναι το μεγαλύτερο όπλο για να μπορέσει να σταδιοδρομήσει κάποιος στον ανταγωνιστικό κόσμο της showbiz. Ειδικά για τις γυναίκες είναι πρακτικά αδύνατο να κάνουν καριέρα αν δεν έχουν να παρουσιάσουν μια εικόνα που να τραβάει το βλέμματα.

Δεν είναι λοιπόν απορίας άξιο γιατί συναντάμε τα πιο όμορφα θηλυκά που μας κάνουν να απορούμε για το πώς είναι δυνατόν να «κρατιούνται» τόσο φρέσκες αψηφώντας  την επίδραση που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου.

Μερικές όμως απλά το έχουν... παρακάνει με το επίπεδο τελειότητας που εξακολουθούν να διατηρούν. Έχουν περάσει τα 40, τα 50, τα 60 χρόνια, έχουν κάνει παιδιά και είναι πιο όμορφες από ποτέ. Εδώ θα ασχοληθούμε με εκείνες τις διάσημες που έχουν κάνει πανέμορφες κόρες. αλλά στις κοινές τους εμφανίσεις οι ίδιες ( οι μαμάδες δηλαδή) κλέβουν την παράσταση.

Ποίες είναι λοιπόν οι διάσημες κυρίες που είναι πιο όμορφες από τις κούκλες κόρες τους;

Demi Moore: Εδώ δεν υπάρχει καν σύγκριση καθώς η Demi θεωρείται ακόμα και τώρα στα 54 της μια από τις πιο καυτές ηθοποιούς του Χόλιγουντ ενώ η κόρη Rumer δεν πρόκειται να τη φτάσει ούτε κατ ελάχιστον!

Olivia Newton John: Η Βρετανο-αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια που θυμόμαστε όλοι από την μεγάλη επιτυχία του μιούζικαλ Grease έχει μια πανέμορφη κόρη ονόματι Chloe Lattanzi που ακολουθεί τα βήματά της στην υποκριτική και στο τραγούδι. Η Olivia είναι, όμως, τόσο όμορφη που επισκιάζει την κόρη της στις κοινές τους εμφανίσεις. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δεν μπορούμε να μην μείνουμε με το στόμα ανοιχτό συνειδητοποιώντας ότι γεννημένη το 1948 είναι πλέον 69 ετών!

Cindy Crawford: Το σούπερ μοντέλο Cindy έχει μια 16άχρονη κόρη που όλοι συμφωνούν ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα σαν μανεκέν στο χώρο της μόδας. Ακόμα όμως η μικρή αναπτύσσεται και δεν μπορεί να συγκριθεί με την μαμά της που στα 50 της είναι απίστευτα όμορφη και σέξι.

Kim Basinger: Η ηθοποιός και μοντέλο Kim και η κόρη της Ireland κάνουν πάντα αισθητή την παρουσία τους στα διάφορα events που εμφανίζονται μαζί. Αν τις δει κάποιος θα βγάλει το συμπέρασμα ότι είναι αδερφές και όχι μαμά και κόρη. Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Ireland είναι 21 χρόνων (και μοντέλο) ενώ η Kim αισίως 63!

Jane Seymour: Η κόρη Katherine δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστεί ότι θα είναι συνεχώς στη σκιά της σέξι Jane η οποία ακόμα και σήμερα στα 65 της είναι ένα καυτό θηλυκό.

Vanessa Williams: Πραγματικά αγέραστη η 53άχρονη καλλονή ηθοποιός Vanessa Williams. Πολλοί αναρωτιούνται τι είδους συμφωνία έχει κάνει με τον ... Βελζεβούλ για να κρατιέται τόσο εκθαμβωτική. Ακόμα και η κόρη της Melanie φαίνεται να μην το καταλαβαίνει, καθώς μπορεί να είναι εντυπωσιακή αλλά όχι σαν την μαμά της!

Goldie Hawn: Η διάσημη ηθοποιός έχει παραμείνει πολύ νέα και σέξι παρά τα χρόνια που πέρασαν και βάζει κάτω την επίσης εκθαμβωτική κόρη της και ηθοποιό Kate Hudson.

Lisa Bonet: Ιδιαίτερα ευλογημένη μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την κόρη της Lisa Bonet και του Lenny Kravitz Ζοε. Η νεαρή είναι πανέμορφη έχοντας πάρει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο γονιών της. Το σεξαπίλ και τη γοητεία της μαμάς της όμως θέλει δρόμο ακόμα για να τα φτάσει…

Christie Brinkley: Όποια μέρα και αν...«μετρηθούν» η σούπερ σέξι μαμά βάζει κάτω την υπέροχη κόρη με το περίεργο όνομα Sailor Lee. Στα 62 της το πρώην μοντέλο Christie μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει νικήσει το χρόνο! 

Tish Cyrus: Η 49χρονη μαμά της Miley είναι η όμορφη της οικογένειας και η ομοιότητα με την εκκεντρική της κόρη είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Εκτός από το πολύ νεανικό πρόσωπο διατηρεί και ένα καλογυμνασμένο κορμί και κάνει πολλούς να …ζαλίζονται σε κάθε της εμφάνιση.

Heather Loclear: Εκτός συναγωνισμού και η 55χρονη καλλονή που έχει παραμείνει αστραφτερή και σέξι. Η κόρη της Άβα είναι ένας πραγματικός ξανθός άγγελος αλλά σαν την μαμά της όχι!

Nicole Murphy: Είναι η πρώην σύζυγος του διάσημου κωμικού Eddie Murphy και έχει το σώμα αθλήτριας και την ομορφιά μοντέλου. Η κόρη Bria έχει πολλά να μάθει ακόμα από τη μαμά της για να φτάσει στο επίπεδο της.

Madonna: Στα 58 της η ιέρεια της μουσικής βιομηχανίας είναι ακόμα πολύ ερωτική. Σίγουρα πολλά επίπεδα πιο πάνω από τη γλυκιά της κόρη Λούρδη.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη