10 διάσημα πιτσιρίκια με... τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων!

Διαμάντια, πόνι, νταντάδες και ρούχα μεγάλων σχεδιαστών! Σας παρουσιάζουμε 10 παιδιά που έζησαν μέσα στη χλιδή από την κούνια τους.  

JADEN SMITH

Ο γιος του Will Smith και της Jada Pinkett Smith, γεννήθηκε το 1998, ο Jaden εμφανίστηκε πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες στην τρυφερή ηλικία των πέντε χρονών στην τηλεοπτική εκπομπή All Of Us. Ακολούθησαν κινηματογραφικές ταινίες, επιδείξεις μόδας και συμβόλαια για δίσκους. Σήμερα σε ηλικία 18 ετών έχει μια περιουσία 8 εκ. δολ. 

MACAULAY CULKIN

Από την πρώτη ταινία Home Alone ο Macaulay Culkin εισέπραξε μόνο 100.000 δολ. Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόσο μεγάλη ώστε όταν έκανε την ταινία My Girl, η αμοιβή του έφτασε το 1 εκ. δολ. και ανέβηκε πάλι στα 4,5 εκ. δολ. για το Home Alone 2: Lost in New York.

KNOX ΚΑΙ VIVIENNE JOLIE-PITT

Τα μικρότερα παιδιά των πρώην Brangelina είναι σήμερα οκτώ χρονών. Αλλά από όταν ήταν μωρά οι γονείς τους διαπραγματεύονταν για λογαριασμό τους. Κέρδισαν πάνω από 60 εκ. δολ. μόνο από τις φωτογραφίες τους που δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά ποικίλης ύλης. 

ASHLEY ΚΑΙ MARY-KATE OLSEN

Οι δίδυμες Olsen κατάφεραν να γίνουν γνωστές από την την τηλεοπτική σειρά Full House, όπου έπαιζαν και οι δύο το ρόλο της Michelle Tanner πριν καν μάθουν να περπατούν. Την πρώτη σεζόν έπαιρναν 2.400 δολ. το επεισόδιο, ποσό που αυξήθηκε γρήγορα σε 80.000 δολ.

NORTH WEST

Γεννημένη το 2013, η κόρη του Kanye West και της Kim Kardashian είναι ήδη εκατομμυριούχος καθώς οι γονείς της πούλησαν τις φωτογραφίες της και εμφανίστηκε στο ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians. Επιπλέον, ο πατέρας της μετέφερε στο λογαριασμό της 10 εκ. τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μετά τα 20 της!   

AUBREY ANDERSON EMMONS

Η Aubrey γεννήθηκε το 2007 και πήρε τον πρώτο της ρόλο το 2011 στην τρίτη σεζόν του αμερικανικού Modern Family, στο ρόλο της Lily. Η σειρά της χάρισε 1 εκ. δολ. και είναι μόλις εννέα χρονών!

BROOKLYN, ROMEO, CRUZ ΚΑΙ HARPER BECKHAM

Οι γονείς τους David και Victoria Beckham, έχουν περιουσίες 350 εκ. δολ. και 300 εκ. δολ. αντίστοιχα. Δεν μας προκαλεί έκπληξη λοιπόν ότι τα τέσσερα αυτά παιδιά ζουν σαν βασιλιάδες. Πλέον ο Brooklyn κερδίζει τα δικά του χρήματα σαν μοντέλο, ένω η Harper, η μικρότερη, φορά ρούχα σχεδιαστών από την ημέρα που γεννήθηκε. 

WILLOW SMITH

Η κόρη των πολυεκατομμυριούχων γονιών Will Smith και Jada Pinkett Smith, η Willow δεν άργησε να ξεκινήσει τη δικιά της καριέρα. Γεννημένη το 2000, πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο το 2007, μαζί με τον πατέρα της στην ταινία I Am Legend. Το 2010, υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία του Jay Z και έβγαλε το πρώτο της σίνγκλ Whip My Hair. Από τότε εξακολουθεί να εργάζεται στη μουσική βιομηχανία και έχει μια περιουσία πάνω από 4 εκ δολ. 

DAKOTA FANNING

Η καριέρα της Dakota Fanning απογειώθηκε όταν ήταν μόλις επτά ετών, με το ρόλο της Lucy στην ταινία I Am Sam. Στα 12 της έχει μια περιουσία που ανέρχεται στα 4 εκ. δολ. 

ISABELLA BARRETT

 

Η Isabella Barrett αποφάσισε να ξεκινήσει μόνη της σε ηλικία πέντε ετών τη δική της επιχείρηση σχεδιασμού ρούχων, παπουτσιών και καλλυντικών. Στα εννιά της είναι ήδη εκατομμυριούχος. 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη