Video: Το εύρημα του ιατροδικαστή για την υπόθεση Παντελίδη και η δημόσια απάντηση της Αρναούτη!

Μπορεί να έχουν περάσει έντεκα μήνες από το μοιραίο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο, πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.
 
Μία ημέρα αφότου έγινε γνωστό πως η οικογένεια του τραγουδιστή, που υποστηρίζει ότι δεν οδηγούσε εκείνος το τζιπ, κινείται εναντίον της Φρόσως Κυριάκου με μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια ,έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες από τα ευρήματα των ιατροδικαστών.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Espresso, στην έρευνα του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου, υπάρχει μια συνταρακτική λεπτομέρεια που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν το μοιραίο τροχαίο, αφού ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε στο σώμα του κακώσεις οι οποίες δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.
 
Στην έκθεση, που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφτης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει, μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του τραγουδιστή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν.
 
Παράλληλα, ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη είναι κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ, δηλώνοντας πως ο τραγουδιστής βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.
 

Στην άλλη πλευρά σε μια ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook προχώρησε η Μίνα Αρναούτη εννέα μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία 32 ετών.
Η νεαρή κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ ξεσπά, για ακόμη μια φορά, και αναφέρεται στα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο εκείνο πρωινό του Φεβρουαρίου. 

«Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς» γράφει μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη.
  
 

Αρχικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook απάντησε γράφοντας: «O σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν επιβάλλεται, κερδίζεται!». Ενώ στην συνέχεια μέσω της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη όλη η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, δήλωσε για την Μίνα Αρναούτη:

«Δεν σέβεται ούτε εμάς, αλλά ούτε τη μνήμη του παιδιού μας! Εμείς δεν αναφερθήκαμε ποτέ εναντίον της και μάλιστα πήγαμε να της συμπαρασταθούμε στο νοσοκομείο. Αυτή δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο ποτέ να συλλυπηθεί και δεν δεχόμαστε να λέει την οικογένεια μας ζώα!» Έπειτα η δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως η οικογένεια Παντελίδη στο τέλος της εβδομάδας θα μοιράσει μηνύσεις! Όχι μόνο μία… Δείτε όλα όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη