Xιλιάδες ευρώ και ατέλειωτες ώρες στο χειρουργείο για να μοιάσουν στον αγαπημένο τους star!

Οι επιτυχημένες και οι αποτυχημένες επεμβάσεις που κόστισαν μια μικρή περιουσία!

Φιλαρέσκεια, ανασφάλεια, έλλειψη αυτοεκτίμησης, όποιος κι αν είναι ο λόγος τα παραδείγματα που ακολουθούν είναι προς αποφυγήν και όχι προς μίμηση.

Άνθρωποι οι οποίοι αποφάσισαν να αλλάξουν την εμφάνιση τους, προκειμένου να μοιάσουν σε εκείνους που θαυμάζουν. Ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ και πέρασαν ατελείωτες ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι, χωρίς τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει.

Κι όμως οι περισσότεροι από αυτούς, συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για να μοιάσουν στα πρότυπα τους όσο επίπονο κι αν είναι,  και όσο κι αν τους στοιχίζει οικονομικά.

 

Jordan James Parke

Η Kim Kardashian αποτελεί πρότυπο για χιλιάδες θαυμαστές της. Κανείς όμως δεν θα περίμενε ότι ένας από αυτούς, θα υπέβαλλε τον εαυτό του σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να της μοιάσει. Για την ακρίβεια να γίνει ο κλώνος της.
Ο λόγος για τον make-up artist Jordan James Parke, ο οποίος ξόδεψε κάτι παραπάνω από 100.000 ευρώ, για να μοιάζει στην αγαπημένη του τηλεπερσόνα. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, έχει υποβληθεί ακόμη και σε μετάγγιση αίματος, από το χέρι του στο πρόσωπο του για να ανανεώσει το δέρμα του, ακολουθώντας φυσικά το παράδειγμα της Kim που το είχε κάνει πράξη κατά την συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

Claire Louise Leeson

Φαίνεται όμως πως δεν είναι ο μόνος που έχει εμμονή με την συγκεκριμένη προσωπικότητα. Την ίδια τακτική ακολούθησε και η Claire Louise Leeson. Η 26χρονη βρετανίδα ξόδεψε 30.000 ευρώ για εμφυτεύματα στήθους, επιπρόσθετα μαλλιά, σπρέι μαυρίσματος, προϊόντα μακιγιάζ και ρούχα για να είναι ίδια με το είδωλο της, που δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian.
Όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς η  Claire Leeson ό,τι έκανε το έκανε σε μια προσπάθεια να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αφού ως έφηβη είχε πέσει θύμα bullying. «Πρώτα έκανα λεύκανση στα δόντια μου και μετά ήθελα να ενισχύσω το στήθος μου, δείχνοντας στον χειρουργό μου εικόνες της Kardashian και λέγοντας ότι θέλω να μοιάσω με εκείνην», είπε η 26χρονη, προσθέτοντας ότι μέσα από τα παντελόνια της φορά μια βάση σιλικόνης, ώστε οι γλουτοί της να μοιάζουν με εκείνους της Kim.

Herbert Chavez

Ένας παιδικός ήρωας ήταν το πρότυπο του Herbert Chavez. Ο 38χρονος άνδρας από την πόλη Calamba των Φιλιππίνων είχε βάλει σκοπό ζωής να αποκτήσει την εμφάνιση του Superman. Χρειάστηκαν 16 ολόκληρα χρόνια πλαστικών επεμβάσεων και πολλά χρήματα για να αλλάξει τη μύτη του, να ασπρίσει το δέρμα του, να κάνει λιποαναρρόφηση στα χείλη και ανακατάταξη του πηγουνιού του και τελικά να καταφέρει να γίνει ο Clarke Kent.
«Νιώθω σαν υπερήρωας όποτε φοράω το κουστούμι. Αλλά η αποστολή μου δεν είναι να σώσω τον κόσμο, αλλά να φέρω με το δικό μου τρόπο το χαμόγελο στα παιδιά. Δεν μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Valeria Lukyanova

Μια Barbie με σάρκα και οστά. Η ουκρανή Valeria Lukyanova αποτελεί την ζωντανή απόδειξη της κούκλας που όλα τα κοριτσάκια έχουν αγαπήσει. Τα τεράστια γαλάζια μάτια της, η λεπτή μέση, το μεγάλο στήθος και τα πολύ λεπτά χέρια δεν τα κληρονόμησε από τους γονείς της. Αντίθετα χρειάστηκαν αρκετές επεμβάσεις και στην προκειμένη περίπτωση. Σε συνέντευξη της για το πως διατηρείται τόσο αδύνατη είχε απαντήσει: «Πιστεύω ότι είμαι στο τελευταίο στάδιο πριν να μπορώ να ζω μόνο με αέρα και φως».

Celso Santebanes

Εκτός από την Barbie όμως πρότυπο έγινε και ο φίλος της Ken, με αρκετούς να θέλουν να του μοιάσουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο 20χρονος βραζιλιάνος Celso Santebanes ο οποίος είχε ξοδέψει 30.000 λίρες για να υποβληθεί σε μια σειρά από επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στον Ken.
Ο Santebanes ήταν μοντέλο και «έφυγε» πρόωρα όμως από τη ζωή όταν διαγνώσθηκε με λευχαιμία το 2015. Τότε σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τις επεμβάσεις που έχει κάνει απάντησε: «για μένα, δεν έχει σημασία πια αυτό. Αυτό που έχει σημασία, είναι η υγεία μου και θα παλέψω για αυτή».

Nadya Suleman

Η Nadya Suleman ονειρευόταν πάντα μια ζωή σαν της Αντζελίνα Τζολί. Έτσι ξεκίνησε με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση προκειμένου να μοιάζει στην διάσημη ηθοποιό του Χόλυγουντ. Εκείνο που φρόντισε να αλλάξει πρώτα ήταν τα χείλη της, τα οποία έκανε πιο σαρκώδη, ενώ συνηθίζει να χτενίζει τα μαλλιά της με τον ίδιο ακριβώς χτένισμα της γνωστής  ηθοποιού.
Δεν έμεινε όμως μόνο στις εξωτερικές αλλαγές. Αποφάσισε να υιοθετήσει και τον τρόπο ζωής της Τζολί. Τον Ιανουάριο του 2009 έφερε στον κόσμο πεντάδυμα έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Είχε ήδη έξι παιδιά.

Toby Sheldon

Κάθε όριο ξεπέρασε και θαυμασμός του Toby Sheldon για τον Justin Bieber . Ο στιχουργός από το Λος Άντζελες δεν είναι απλός ένας fan του νεαρού τραγουδιστή. Έχει ξοδέψει 100.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις μέσα σε διάστημα πενταετίας, προκειμένου να του μοιάσει εμφανισιακά. Εκτός από άπειρα bottox και επαναλαμβανόμενες εμφυτεύσεις μαλλιών, υποβλήθηκε και σε επέμβαση στην περιοχή των χειλιών, προκειμένου να αποκτήσει το χαμόγελο του Bieber. «Έκανα μια επέμβαση και φούσκωσα το πάνω και το κάτω χείλος μου για να αποκτήσω το χαμόγελο του.
Χρειάστηκε ένας μήνας για να ξεφουσκώσουν τα χείλη μου και να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ μετά την επέμβαση που έκανα στα βλέφαρα, δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου για μια εβδομάδα», έχει δηλώσει. Κοιτώντας τον βέβαια κανείς θα έλεγε ότι μάλλον αποτυχημένες είναι οι προσπάθειες του αφού δεν του μοιάζει καθόλου.

Nileen Namita

Η 55χρονη Nileen Namita είναι καλλιτέχνης και ισχυρίζεται ότι είναι η μετενσάρκωση της Νεφερτίτης, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ιστορίας. Κατά το μύθο η Νεφερτίτη ήταν η ομορφότερη γυναίκα ολόκληρου του αρχαίου, αυτόν τον μύθο θέλει να κάνει πραγματικότητα η Nileen Namita, η οποία έχει υποβάλλει τον εαυτό της, όχι σε μια, ούτε σε δύο αλλά σε 51 χειρουργικές επεμβάσεις για να της μοιάσει.
Κάτι που έχει παραδεχθεί και η ίδια γράφοντας το στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Το αποτέλεσμα βέβαια και στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν είναι το επιθυμητό.

  

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη