Daily instagram report: Η καθημερινότητα των διασήμων σε πρώτο πλάνο!

Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του λέει η παροιμία! Και στην προκείμενη περίπτωση ο κατεργάρης χαριτολογώντας δεν είναι άλλος από τους διάσημους φίλους μας, όπου επέστρεψαν οι περισσότεροι από τις διακοπές τους και τώρα πια επιστρέφουν στις εργασίες τους και στην καθημερινότητα τους!  

Από μικρός στα βάσανα ο Βουτσάς Jr. Πήγε με την μαμά του στην δουλειά. 
«Πρώτη μέρα στη δουλειά» σχολίασε η Αλίκη Κατσαβού σε σχετική φωτογραφία που πόσταρε.




Αλλαγμένη και ανανεωμένη έχει αποφασίσει να εμφανιστεί στο τηλεοπτικό κοινό της η Κατερίνα Καινούργιου. 
Η παρουσιάστρια, η οποία αυτό τον καιρό ετοιμάζει πυρετωδώς την νέα της εκπομπή στο Epsilon, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα look πιο σοφιστικέ.




Η Ελένη Τσολάκη δεν είναι πια μόνη. Βρήκε τον… «απόλυτο» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια. 
Η παρουσιάστρια «έριξε» το Instagram με το post της. Ποζάρει με τον «αγαπημένο» της και του δίνει φιλάκια. «Ο απόλυτος... Από Δευτέρα μαζί!!!!!Κ ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο...» σχολίασε στην σχετική λεζάντα.




Τι και αν το τηλεοπτικό της μέλλον είναι αβέβαιο, η Ελεονώρα Μελέτη τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της και όχι λόγω της δουλειάς της.
Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, αυτές τις ημέρες βρίσκεται για διακοπές στο Μπαλί, από όπου ανέβασε μία φωτογραφία η οποία προκάλεσε μικρό χαμό στα social media.


Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένα Βαϊτσου βρίσκονται στην Κρήτη για τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του Μπρούσκο.
Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με αγωνία την έναρξη της σειράς, αφού όπως έχει γίνει γνωστό οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα είναι πολλές.
Το μόνο που μένει είναι να δούμε την ιστορία που θα διαδραματιστεί στο φαράγγι της Σαμαριάς όπου έγιναν και τα γυρίσματα.




Η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε σήμερα το πρωί με την ομάδα της.
Το «Πρωινό» θα κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα και όπως μάθαμε σήμερα  έγινε η πρώτη σύσκεψη έτσι ώστε τα νέα μέλη να γνωριστούν με τα παλιότερα και όλοι μαζί να συζητήσουν για την θεματολογία της εκπομπής.
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης -ο οποίος ήταν από τα πρώτα ονόματα που έγιναν γνωστά ότι θα ανήκουν στο δυναμικό της εκπομπής- ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στα social media με τις γυναίκες της ζωής του όπου έγραψε: «Last weekend of summer in peace with my lovely girls.  Από Δευτέρα ο μπαμπάς θα περνά πολύ λιγότερο χρόνο μαζί σας, αλλά θα σας σκάφτεται συνεχώς περιμένοντας πως κ πως να επιστρέψει το βράδυ σπίτι», κάτι που δείχνει ότι όλη η ομάδα ξεκινάει εργασία και χαρά εν όψει της πρεμιέρας της εκπομπής. 




Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στους δέκτες μας στις 12 Σεπτεμβρίου.
Οι πρώτες συσκέψεις με την ομάδα της για την θεματολογία της εκπομπής, καθώς φέτος θα προβάλλεται στη μια το μεσημέρι.
Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια άκρως ρετουσαρισμένη φωτογραφία (σχεδόν αγνώριστη)  από το στούντιο φωτογράφησης όπου είχε πάει κι έγραψε: «Ετοιμαζόμαστε» και οι διαδικτυακοί της φίλοι της έδωσαν τις ευχές τους για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

 

Η γυμναστική δεν είναι και ότι καλύτερο για την Δέσποινα Καμπούρη και όπως έγραψε και η ίδια «ας όψεται το κορμί».
Ανέβασε ένα βιντεάκι μετά το τέλος της γυμναστικής στο Instagram όπου εμφανώς κουρασμένη βουτάει στην πισίνα του γυμναστηρίου για να δροσιστεί και να πάρει τα «πάνω» της.
 

 
Ένα ιδιαίτερο ταξίδι αποφάσισε να κάνει φέτος το καλοκαίρι η Αμαρυλλίς. Η γνωστή τραγουδίστρια επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη και όπως ήταν φυσικό ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram γέμισε από εξωτικές φωτογραφίες. Στην τελευταία, μάλιστα, που ανέβασε χθες, πόζαρε με μαγιό σε πισίνα, δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της.
 


 
Μετά από ένα υπέροχο Καλοκαίρι η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, συνεχίζουν να περνούν όμορφες στιγμές με τα δίδυμά τους. Ο Άγγελος και η Ειρήνη τους έχουν πάρει τα μυαλά και σήμερα η διάσημη φωτογράφος, μοιράστηκε ακόμη μια στιγμή μαζί μας, από την οικογενειακή τους βόλτα, που φαίνεται ο ηθοποιός και το ένα τους παιδί.
«Χαμός», έγραψε στη λεζάντα και όχι άδικα! 


 
Τι και αν γιος της θα πάει Γυμνάσιο. Εκεί παραμένει «μαμά» και ετοιμάζει μόνη τα βιβλία του για τη νέα σχολική χρονιά.
Έχοντας αγοράσει τα τετράδια του γιου της, όπως σχολιάζει και στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα ντύσει όλα του τα βιβλία και θα κολλήσει ετικέτες.
«Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου..Τι κι αν πάμε Γυμνάσιο πια, εγώ θα βάλω ετικέτα και θα ντύσω και τα όλα τα βιβλία με διαφανές αυτοκόλλητο. Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας! Παιδιά και μαμάδες!», έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου όλο ενθουσιασμό.
 
 

Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια, ετοιμάζει την κόρη της για την Πρώτη Δημοτικού. Όπως όλες οι μαμάδες που έχουν παιδάκια στην ίδια ηλικία, έτσι και εκείνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου που θα ανοίξουν επίσημα οι σχολικές τάξεις.
Όπως δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα έχει όλα έτοιμα, «ΤσανταV κασετιναV βιβλίαV τετράδιαV Δε τα λες και λιγα για Α' Δημοτικού... Άρχισαν τα δυσκολαααααααααααα... Νονα σε ευχαριστούμε...εχει ξετρελαθει με τη τσάντα!!!».

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη