Daily instagram report: Η επιστροφή των διασήμων στις εργασίες τους!

Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του λέει η παροιμία! Και στην προκείμενη περίπτωση ο κατεργάρης χαριτολογώντας δεν είναι άλλος από τους διάσημους φίλους μας, όπου επέστρεψαν οι περισσότεροι από τις διακοπές τους και τώρα πια επιστρέφουν στις εργασίες τους και στην καθημερινότητα τους!
 

Τον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της διανύει η Βάσω Κολλιδά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια  συνεχίζει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη. 
Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά και η ίδια φωτογραφίζεται και ανεβάζει τις εικόνες αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
Με αισιοδοξία, χαμόγελο αλλά και πολύ πρωινό ξύπνημα ξεκίνησε την εβδομάδα της η Κατερίνα Καινούργιου.
Η παρουσιάστρια, παρά τις εξελίξεις μετά τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών αδειών, είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στο κανάλι Ε.
Από νωρίς το πρωί βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού κάνοντας προετοιμασία.
Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» με το σχόλιο: «Καλή εβδομάδα αγάπες μου !!Σε πυρετώδεις προετοιμασίες..




Το δικό της μήνυμα μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο Instagram έστειλε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
μετά το «κόψιμο» του Alpha στην πρόσφατη δημοπρασία που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.
Η παρουσιάστρια «ανέβασε» μια φωτογραφία με το χαμόγελο της και το hash tag «Still dreaming».




Βραδινή έξοδο είχε το βράδυ της Κυριακής η Βίκυ Κάβουρα και εντυπωσίασε με το απλό μεν αλλά κολακευτικό φόρεμα της!
Η όμορφη ηθοποιός πόσταρε τη φωτογραφία της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ζήτησε τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων για το φόρεμα που επέλεξε!


 
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα με το Happy Day και θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις του τηλεοπτικού πεδίου. «Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι ... Όπου σκοτάδι .... "μαύρο" Καλή εβδομάδα!», έγραψε και πόσταρε μια φωτογραφία της.


Η Κατερίνα Στικούδη έχει έναν μοναδικό τρόπο να τρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους. Πώς; Μα φυσικά με τις σέξι φωτογραφίες της!
Με λευκό μαγιό, απίθανο μαύρισμα και σέξι πόζα η Κατερίνα είπε τις καλημέρες της και ευχήθηκε καλή εβδομάδα! Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη, φόρεσε τα καλά της, έβαλε τη τσάντα της και ξεκίνησε για την πρώτη μέρα του σχολείου.
Η υπερήφανη μαμα ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μικρής της κι έγραψε: «Νηπιαγωγείο σου ερχόμαστε».


Η αλήθεια είναι πως σπάνια μαθαίνουμε για την προσωπική ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.
Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και μέσα από τα social media μας έχει δώσει ένα μικρό δείγμα. Πληροφορίες τον θέλουν να είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα μελαχρινή την οποία μας την δείχνει μέσα από το Instagram αλλά με προσοχή. Μάλιστα, τον συνοδεύει στις καλοκαιρινές του διακοπές
 
 
Η Υβόννη Μπόσνιακ «ανέβασε» στο instagram μια selfie φωτογραφία της να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
 Ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι ημέρα ξεκούρασης ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι η φωτογραφία της είναι ρετουσαρισμένη με πάνω από 20 φίλτρα. Αυτό θα μπει ακομπλεξάριστη. Κάνει ρετούς και το παραδέχεται!


 
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ευχήθηκε “Καλή εβδομάδα” στους φίλους και στους followers της. Το αινιγματικό της μήνυμα, όμως, κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι και τι θέλει ακριβώς να πει η γνωστή παρουσιάστρια! «Καλή εβδομάδα ! ναι ρε φίλε ! προσεύχομαι και θα προσεύχομαι όποτε και όπου αισθανθώ την ανάγκη να το κάνω …και θα το κάνω … Κ μ εκνευρίζει που αναγκάζομαι να το δημοσιοποιήσω … Είναι η αλήθεια μου όμως κ δε φοβάμαι κανένα να την μοιραστώ … Για μένα μιλάω … Ο καθ ένας λειτουργεί όπως αισθάνεται … Ελεύθερα …», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

 

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, ξεσπά κατά όσων χαίρονται με την προοπτική να πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρει: «Σου φταινε ολοι και ολα, για τα χαλια της δικης σου ζωης. Παντα ευθυνονται οι αλλοι, εσυ δεν φταις σε τιποτα. Χαιρεσαι για το προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, γιατι ετσι πιστευεις οτι παιρνει γευση, απο τη δικη σου μιζερια. Εισαι ο γνωστος σε ολους, Ελληνας «σκα…ψυχος». Κομματι αυτης της κοινωνιας, ευτυχως μικρο. Ο αλλος λοιπον, μπορει να ξεπερασει το προβλημα του, μπορει και οχι. Εσυ παλι, παντα «σκα…ψυχος» θα εισαι. Και την μιζερια σου δεν θα την ξεπερασεις ποτε. Γιατι δεν εχεις μαθει να παλευεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακο των αλλων. Περαστικα και κατσε να βλεπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχιζουν..»

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο γνωστός παρουσιαστής του «Wοrld Party» είναι ερωτευμένος με την Χριστίνα Μπόμπα. Χτες το ζευγάρι βρέθηκε σε γάμο στη Σίφνο και ο Σάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας σαν σχόλιο:   «Δεν εχει καθολου αερα…η Χριστινα δοκιμασε απλα μια καινουργια λακ για «πολυ, πολυ, πολυ δυνατο κρατημα», οπως ελεγε το μπουκαλακι!! ??? #natiErxetaiPsekazeimeFreshair #sifnosWedding #OloiGyrwMouPantreuontai #egwPwsemeinaAkomaPaidi #sheishot #myYoloGirl».



Ο Γιάννης Λάτσιος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο και απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τις κόρες του. Ο ίδιος δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία τους στο instagram στην οποία φαίνονται μπαμπάς και κόρες να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «#summer2016 #sea #family #happyholidays».

 

Μαμά πάνω από όλα. Στη μητρότητα έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά η Καλομοίρα και δεν σταματά να ενημερώνει τους followers της για τις ευχάριστες στιγμές που περνά με τα διδυμάκια της. Σήμερα μάλιστα μαμά και γιοι πήγαν στον οδοντίατρο και στη συνέχεια για φαγητό. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, βγήκαν όλοι μαζί και η Καλομοίρα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram.


 
  

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη