Το παράπονο του Αντώνη Ρέμου: «Θεώρησαν δεδομένο ότι είμαι ένοχος και με κατέκριναν»

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, o αγαπημένος τραγουδιστής με δήλωσή του τοποθετήθηκε για όσα αναπαράχθηκαν από το έντυπο, εξηγώντας πως παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά του.

Ο ίδιος έσπευσε να διορθώσει τα πράγματα μέσω των social media του, όμως το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού, εξέδωσε μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση την ίδια ημέρα.

Μετά από όλα αυτά, ο καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Στο τέλος Αυγούστου βρέθηκα στην Τουρκία στην Αλικαρνασσό (σ.σ. για τους Τούρκους Μπόντρουμ) για να δώσω δύο συναυλίες. Τα τουρκικά ΜΜΕ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έδωσα αρκετές συνεντεύξεις. Στη »Χουριέτ» δήλωσα ότι είμαι περήφανος που κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε η καταγωγή του Κεμάλ, ο οποίος επίσης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τον Λαγκαδά. Δυστυχώς τα λόγια μου ότι είμαι περήφανος για την καταγωγή μου αποδόθηκαν ως περηφάνια και θαυμασμός για τον Κεμάλ. Για να το ξεκαθαρίσω, περήφανος είμαι μόνο για την καταγωγή μου ως Έλληνας και ως Θεσσαλονικιός. Ούτε εγώ ούτε ο Τούρκος δημοσιογράφος Σαβάς Οζμπέι μιλάμε καλά Αγγλικά και χαθήκαμε στη μετάφραση… Θες εγώ δεν το διατύπωσα τόσο ξεκάθαρα, θες εκείνος δεν το αντιλήφθηκε σωστά, σημασία έχει ότι βγήκε κάτι που στην ουσία δεν είχα πρόθεση να δηλώσω», εξήγησε ο Αντώνης Ρέμος.


Τι ήταν αυτό όμως που τον ενόχλησε πραγματικά; Ο τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε: «Με στενοχωρεί ιδιαίτερα που νέα παιδιά χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα από τα social media έδειξαν απίστευτη επιθετικότητα. Με στενοχωρεί επίσης που πρόσβαλα άθελά μου τους Έλληνες του Πόντου, για τους οποίους τρέφω απεριόριστο σεβασμό και γνωρίζω τα δεινά τους. Όμως και αυτοί πριν βγάλουν τις ανακοινώσεις τους θα μπορούσαν να μου δώσουν την ευκαιρία να απολογηθώ αν όντως αυτά ειπώθηκαν στη συνέντευξη. Θεώρησαν δεδομένο ότι είμαι ένοχος και με κατέκριναν. Τέλος στενοχωριέμαι για έναν ακόμα λόγο, γιατί επιστήθιοι φίλοι μου, Πόντιοι, με πήραν στο τηλέφωνο πικραμένοι, στους οποίους βέβαια εξήγησα και κατάλαβαν. Αν θυμάσαι και ο δικός μου παίκτης στο »The Voice», ο Κώστας Αγέρης, ήταν Πόντιος και μαζί προσπαθήσαμε να προβάλουμε τα ποντιακά τραγούδια. Έφτασαν στο σημείο να με κατακρίνουν ακόμα και για το γεγονός ότι χρησιμοποίησα την τουρκική ονομασία Μπόντρουμ, αντί της ελληνικής Αλικαρνασσός… Ο,τι λέω περνάει από το μικροσκόπιο» κατέληξε. 
 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα
Γιάννης Ζουγανέλης για τη φωτιά στο σπίτι του: «Είμαι συνειδητοποιημένος. Oι μνήμες δεν καίγονται. Το αιτιλόγησα»