Tα νέα σήριαλ των Κυπριακών καναλιών που φιλοδοξούν να κερδίσουν την μάχη της τηλεθέαση!

Τα κανάλια έδωσαν το δείγμα γραφής τους, ως αναφορά τις ζωντανές εκπομπές τους, που έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν τους τελειότερες στα νέα τους πλατό και κατ’ επέκταση στα σπίτι μας!
Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους και τα σήριαλ. Το δυνατό χαρτί των Κυπριακών καναλιών! Εμείς τα μαζέψαμε και σε αυτό το άρθρο, θα μάθεις πως φιλοδοξούν τα κανάλια να σου κλέψουν την καρδία!

Νέες παράγωγες, ηθοποιοί, σενάρια όλα στην θέση τους!

MEGA
«Ζωή Μου»/ Καθημερινή Δραματική σειρά

 

Η  Δήμητρα Χαρίτου, η Στέλλα Κοντού, και η Μαρία Πολέμη, τρεις αχώριστες φίλες από το ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν, συνεχίζουν να μοιράζονται την ζωή τους, στην υπόλοιπη διαδρομή που διαλέγει η καθεμία… 
Ένας λάθος έρωτας και ο ευάλωτος χαρακτήρας της οδηγούν την Μαρία Πολέμη, να ζει μακριά προσπαθώντας να κρατήσει μυστική την ύπαρξη της κόρης της..! Η Στέλλα Κοντού, ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της,  και το μόνο που τους λείπει είναι ένα παιδί… Παλεύουν γι’ αυτό και για τη σχέση τους..

Ηθοποιοί: Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασίλης Παλαιολόγος, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Εμμανουέλα Χαραλάμπους, Μαρία Ιωάννου, Στέλιος Καυκαρίδης, Χάρης Κκολός, Ιωάννα Πολυνείκη, Ανδρέας Τσέλεπος, Κρίστη Παπαδοπούλου, Πανος Μακρής και Παναγιώτα Βιτετζάκη.
 

«9 μήνες» / Καθημερινή Δραματική σειρά

 

Η Μαρίνα έχει μια κόρη, που την έκανε κρυφά με τη βοήθεια δότη σπέρματος. Ζει σε έναν τελματωμένο γάμο, μέχρι που στην ζωή της εμφανίζεται ο φυσικός πατέρας της κόρης της και αλλάζουν τα πάντα. Θα χωρίσει για τον άντρα που πραγματικά αγαπάει ή ένα μυστικό σε 9 μήνες σε άλλα μονοπάτια θα την πάει;

Ηθοποιοί: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Μαρία Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Λάγκος, Πάνος Μακρής, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Κρίστοφερ Γκρέκο, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Ιωάννα Σιαφκάλη
 
«Η Μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» / Καθημερινή Κωμική σειρά

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;»
Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο;.

Ηθοποιοί: Καίτη Κωνσταντίνου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Άρης Σερβετάλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άννα Μονογιού, Μένια Μαθιουδάκη, Γιάννης Πάτσης, Βασίλης Ντάρμας, Μαρίλια Χαριδήμου, Μιχάλης Μουστάκας.
 
ALPHA ΚΥΠΡΟΥ
«Σαν οικογένεια» / Καθημερινή Δραματική σειρά

Τέσσερα νέα παιδιά έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί στο ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφασισμένα να χαρίσουν το ένα στο άλλο μια… οικογένεια.
Αυτά τα τέσσερα παιδιά έχουν ένα κοινό σημείο: Δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους, φοβούμενοι την απόρριψη για δεύτερη φορά. Ωστόσο, το κάνουν όταν ο ένας από τους τέσσερις νοσεί και πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση μυελού. Ο ίδιος αρνείται να βρει τους γονείς του και οι άλλοι τρεις βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο. Επιμένουν και του συμπαραστέκονται… Σαν Οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά βασίζεται στο συναίσθημα, στις ανθρώπινες ιστορίες, στη νεανική ευαισθησία και στην αναζήτηση της αγάπης που ένα παιδί νιώθει πάντα πως του οφείλουν οι γεννήτορές του, ακόμα και μετά από 20 χρόνια. Τα τέσσερα παιδιά μοιράζονται την ίδια στέγη, τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν αλλά και μια καθημερινότητα γεμάτη χιούμορ, απογοητεύσεις. απώλειες.

Ηθοποιοί: Γιώργος Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νίκος Αρβανίτης, Ερμογένης Σκιτίνης, Μαρίνα Μανδρή, Αναστασία Παντούση, Γιώργος Καφετζόπουλος, Στέλλα Κωστοπούλου, Χριστίνα Χριστόφια, Ταμίλα Κουλίεβα, Προκόπης Αγαθοκλέους, Μιχάλης Χρίστου, Λουκάς Ζήκος, Άντρη Κυριαζή, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Ασημάκης Αλεξίου, Πασχάλης Τσαρούχας.
 
«Έλα στην θέση μου» / Καθημερινή Κωμική σειρά

Δυο νεαροί άντρες, ένα φτωχόπαιδο από αγροτική ελληνική οικογένεια κι ένας γόνος πάμπλουτων ελληνοκύπριων επιχειρηματιών, μαθαίνουν ξαφνικά πως έχουν μεγαλώσει σε λάθος οικογένειες και αναγκάζονται να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν πραγματικά: Ο φτωχός στη θέση του πλούσιου και ο πλούσιος στη θέση του φτωχού! Το σοκ της «ανταλλαγής» θα φέρει μεγάλες ταλαιπωρίες αλλά και κωμικές καταστάσεις, πολλές ανατροπές αλλά και πολύτιμα μαθήματα ζωής… Μήπως τελικά θα τους βγει σε καλό;
Όλα ξεκινούν από τnν εξομολόγηση μιας νοσοκόμας n οποία κοντεύει να «φύγει» και ομολογεί, ότι έκανε ένα μικρό λάθοs: Ότι αντάλλαξε δύο μωρά στο μαιευτήριο.

Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Μαρία Φιλίππου, Άντρη Θεοδότου, Πάνος Ευαγγελόπουλος
 
«Μαύρα Μάθκια» / Σειρά Εποχής

Με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Δημήτρη Λιπέρτη, το σενάριο της νέας δραματικής σειράς εποχής του ALPHA Κύπρου είναι βασισμένο στα ποιήματα του μεγάλου μας ποιητή. 
Ο μόνος υπαρκτός ήρωας είναι ο ίδιος ο ποιητής, ρόλο τον οποίο ενσαρκώνει ο Σίμος Τσιάκκας (που παρεμβαίνει στη δράση των ηρώων). Η σειρά είναι μυθοπλασία, εμπνευσμένη από διάφορα ποιήματα του ποιητή.
Συγκεκριμένα η σειρά «Μαύρα Μάθκια» αφορά μνημειακό, ιστορικό έργο υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής, η συγγραφή του οποίου άρχισε πριν από δύο χρόνια από την καταξιωμένη σεναριογράφο Μαρία Αβρααμίδου.

Ηθοποιοί: Στέλιος Καυκαρίδης, Σίμος Τσιάκκας, Ανδρούλλα Ηρακλέους, Ανδρέας Τσέλεπος, Πανίκος Πιλάλης, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Λουκία Πρωτοπαπά και άλλοι.
 
«Παραμύθι ν’ αρχινήσει…» / Μεσαιωνική Κωμωδία

Το πιο ωραίο και κωμικό παραμύθι της σεζόν είναι γεγονός στον ALPHA Κύπρου! Το σενάριο υπογράφει ο Λώρης Λοϊζίδης. …Η ιστορία διαδραματίζεται τον Μεσαίωνα σε ένα βασίλειο, όπου η βασίλισσα με δόλιο τρόπο κατέκτησε την εξουσία και έχρισε ετσιθελικά τον αδέξιο άντρα της Βασιλιά.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το καλύτερο κωμικό σενάριο που έχει γράψει ο Λώρης. Ήδη οι ηθοποιοί που έχουν λάβει τα σενάρια για τις πρώτες σκηνές δηλώνουν κατενθουσιασμένοι.
Προβολή: δύο φορές τη βδομάδα.

Ηθοποιοί: Λένια Σορόκου, Αντώνης Κατσαρής, Λώρης Λοϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Πολυξένη Σάββα, Μαρία Μαστρίδου, Λουκία Πρωτοπαπά, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Χριστόδουλος Μαρτάς (και πολλοί άλλοι).


ANT1
«5 κλειδιά»/ Καθημερινή Δραματική σειρά

Πέντε λουκέτα, πέντε κλειδιά, κάθε φορά που θα υπακούς θα παραλαμβάνεις και ένα κλειδί με το λουκέτο του. Το τελευταίο θα έρθει μαζί με την κόρη σου. Αν μιλήσεις σε κάποιον δεν θα την δεις πότε ξανά ζωντανή αλλά ούτε και πεθαμένη. Περίμενε οδηγίες…
Από κείνη την ώρα άρχισε ο εφιάλτης. Η μικρή της κόρη, η Μαργαρίτα της, ήταν στα χέρια απαγωγέων, δεμένη με πέντε αλυσίδες σαν μικρό ζώο. Δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον, αφού κανένας δεν ήξερε την ύπαρξη του παιδιού. Ούτε καν ο άντρας της, ο παντοδύναμος Ορέστης Δελμούζος. Έπρεπε να υπακούσει με όποιο τίμημα…

Ηθοποιοί: Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας, Νίκη Παλληκαράκη, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Παπαφωτίου, Κωνσταντίνος Φάμης, Νίκος Αναδιώτης, Όλγα Ασσιώτου, Μαρίνα Βροντή, Χριστόφορος Χριστόφορου, Πένυ Φοινίρη, Χρυστάλλα Καλλένου, Κωνσταντίνο Τζιωρτζιή, Ηρόδοτος Μηλτιάδους, Μαρίνα Δημητρίου, Χριστίνα Μαρούχου, Έλενα Πιερίδου, Λένος Γιάννου.
 
«Μπρούσκο» / Καθημερινή Δραματική σειρά

Στο ξεκίνημα του Γ’ κύκλου, ο Αχιλλέας, η Μελίνα και ο Σήφης βρίσκονται και πάλι μαζί, παγιδευμένοι από τη μοίρα ή από κάποιον άλλο σε μια θανάσιμη παγίδα. Αφού ξεπεράσουν και αυτή τη θανάσιμη ενέδρα, ξαναγυρνούν στη φυσιολογική τους ζωή. Ενώ όμως πιστεύουν πως ο κίνδυνος έχει τελειώσει, ένα δεύτερο «χτύπημα» παραμονεύει, πιο δυνατό αυτή τη φορά, και με απρόβλεπτες συνέπειες.
Έτσι, ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν μοναδικές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τη μικρή τους κορούλα, την οποία ετοιμάζουν να βαφτίσουν. Νονά πρόκειται να είναι η Βασιλική και καλεσμένοι όλοι οι φίλοι και η οικογένειά τους.
Ο Σήφης από την άλλη, προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα στη δική του προσωπική ζωή, μετά και τον θάνατο της Αγγελικής (μητέρα της Στεφανίας). Η κόρη του δεν τον αποχωρίζεται ούτε λεπτό, ενώ παράλληλα μια νέα σχέση δείχνει να ξεκινάει ανάμεσα στον Σήφη και την Όλγα. Οι σχέσεις του με τον πατέρα του θα βρεθούν και πάλι σε τεντωμένο σκοινί, λόγω της παρουσίας της Χρυσάνθης, ενώ θα παραμείνουν κακές με τον Διαμαντή. Δυσκολίες επίσης θα δημιουργηθούν και με την αδελφή του, την Αναστασία, εξαιτίας της σχέσης της με τον Ματθαίο.
Ο Ματθαίος και η Αναστασία είναι πλέον ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, ενώ ετοιμάζουν τη βάφτιση του παιδιού τους και το γάμο τους. Δε θα λείψουν οι αντιρρήσεις και τα εμπόδια από τις οικογένειες και των δύο, αλλά το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να μην αφήσει τίποτα να το χωρίσει. Ωστόσο, ένα πρόσωπο θα τους βάλει σε μεγάλες περιπέτειες και ίσως αποβεί και μοιραίο στη ζωή τους…
Από τα τρία αδέλφια Ματθαίου, μόνο ο Νεκτάριος είναι δυστυχισμένος, από την αμετάκλητη απόφαση της Δήμητρας να πάρει τα 3 παιδιά τους και να μετακομίσει στην Ιταλία, μετά την αποκάλυψη της απιστίας του με την Αντιγόνη. Η Δήμητρα όμως δε θα αντιμετωπίσει αντιδράσεις μόνον από τον Νεκτάριο, αλλά και από τον Πάτροκλο, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος και δε μπορεί να ζήσει μακριά της. Από την άλλη, ο Πάτροκλος με την Άννα θα μάθουν ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Ο Πάτροκλος θα νιώσει ότι επιτέλους αποκτάει και αυτός δικιά του οικογένεια, αλλά δε θα μπορέσει να ξεπεράσει το μεγάλο του δέσιμο με την Δήμητρα. Σε σχέση με τον Διαμαντή, θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα είναι καλά, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να τον αποφυλακίσει.
Η Δάφνη πάλι συνεχίζει τη ζωή της χωρίς τον Μάρκο, μετά την απιστία του με την Λουκία, αν και μια ανακάλυψη θα την συνταράξει και θα ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα της. Τέλος, ο Μανωλιός θα προσπαθήσει να πιστέψει την Κωνσταντίνα ότι εκείνο το βράδυ στο ξενοδοχείο με τον Κίκη, δεν έγινε τίποτα…

Ηθοποιοί: Αποστόλης Τότσικας, Ελένη Βαΐτσου, Βαρβάρα Λάρμου, Γιώργος Ζένιος, Εβελίνα Παπούλια, Τζόυς Ευείδη, Τζούλη Τσόλκα, Αλέξανδρος Παρίσης, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου.
 
«Δίδυμα φεγγάρια» / Καθημερινή Δραματική σειρά

Ο Παύλος Ταξόπουλος (Γρηγόρης Βαλτινός) και η Αλίκη Κομνηνού (Χριστίνα Παυλίδου) γνωρίστηκαν πριν από χρόνια. Η γνωριμία αυτή έμελλε να σημαδέψει τη ζωή και των δύο για πάντα.
Η Αλίκη αργότερα έμεινε έγκυος και γέννησε τις δίδυμες κόρες της, την Αγάπη και την Ελισάβετ. Την Αγάπη όμως την έχασε, καθώς της την πήρε εκβιαστικά ο Ταξόπουλος και την μεγάλωσε μόνος του.
Η Αγάπη μεγάλωσε μέσα στην αφθονία, τη χλιδή και την πολυτελή ζωή, αλλά χωρίς αγάπη και μητρικό χάδι… Η Ελισάβετ μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της, αλλά βίωσε τη φτώχεια, τη στέρηση και την ανέχεια.
Εικοσιπέντε χρόνια μετά, η Αγάπη και η Ελισάβετ, είναι μεγάλες γυναίκες. Η Αγάπη είναι παντρεμένη και έχει μια μικρή κορούλα, την Λένια, ενώ η Ελισάβετ έχει γίνει κομμώτρια και έχει σχέση με τον γιο της αφεντικίνας της.
Ένα δυστύχημα που θα έχει η Αγάπη θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή όλων, φέρνοντας ξανά αντιμέτωπους, μετά από τόσα χρόνια τον Παύλο με την Αλίκη. Η ίδια η ζωή με τα απρόσμενα γεγονότα της, θα τους υποχρεώσει να κοιτάξουν κατάματα το τραυματικό παρελθόν τους και την «μεγάλη ερωτική συνάντηση» που περιμένει για πρώτη φορά και τα δύο κορίτσια συγχρόνως…

Ηθοποιοί: Γρήγορης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου, Χριστιάνα Μούζουρα, Αγησίλαος Αλεξίου, Νικόλας Μπράβος, Ερμίνα Κυριαζή, Μέλπω Κολοβού, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκη Δραγούμη, Λέα Μαλένη, Θέα Χριστοδουλίδου
 
«Mamma mia»/ Καθημερινή Κωμική σειρά

Σφηνάκια γέλιου στο τέλος κάθε κουραστικής μέρας. Είναι η οικογένεια της διπλανής πόρτας.
Ο πατέρας δημόσιος υπάλληλος, η μητέρα ελεύθερη επαγγελματίας. Όσο για την πεθερά, την κυρία Μαρινέλλα, είναι μία αππωμένη που εμφανίζεται παντού μαζί με τον εκ Βουλγαρίας «μπάτλερ» της. Ο γιος της οικογένειας φοιτητής, όπως και το κορίτσι του. Κάθε μέρα κάτι θα προκύπτει για να κρατά τους απλούς έως απλοϊκούς ήρωες σε κωμική εγρήγορση. Ακόμα και οι γείτονες, ένα λαϊκό ζευγάρι με... τα δικά του βάσανα.

Ηθοποιοί:  Έλενα Ευσταθίου, Αντρέας Τσούρης, Δήμητρα Δημητριάδου, Χρήστος Γρηγοριάδης,  Δήμητρα    Μαριλένη Σταύρου, Άλκης Χρίστου, Χάρης Αριστείδου 
 
Sigma
«Γαλάτεια» / Ιστορική δραματική σειρά

 

Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.
Τα δύσκολα χρόνια του πολέμου…. Σε ένα ημιορεινό χωριό της Κύπρου, στην επαρχία της Λάρνακας, ο μεγαλοτσιφλικάς και τοκογλύφος Καράγιωρκης (Κρίστοφερ Γκρέκο), με τη συνεργασία του διορισμένου από την Αγγλική διοίκηση μουχτάρη Μιχαηλά (Ανδρέας Μελέκκης), καταδυναστεύει και κατακλέβει τους συγχωριανούς του. Απορρίπτει την επιθυμία της κόρης του Γαλάτειας (Βαρβάρα Χριστοφή) για ανώτερες σπουδές και εξοργίζεται όταν μαθαίνει για το ειδύλλιο της με τον Πετρή (Χρήστος Τουμάζου), τον γιο του φτωχού γεωργού Κυριάκου (Νεοκλής Νεοκλέους). Την πιέζει να αρραβωνιαστεί έναν μεγαλέμπορο από τη Λεμεσό τον οποίο η ίδια απεχθάνεται. Ο Κυριάκος, με χίλια βάσανα, βάζοντας υποθήκη και όλα του τα κτήματα στον Καράγιωρκη, καταφέρνει να σπουδάσει τον γιο του, γιατρό στην Αγγλία. Ο τοκογλύφος ωστόσο, χρησιμοποιώντας δόλια μέσα και πλαστογραφίες, του παίρνει όλη του την περιουσία, με τραγικά αποτελέσματα.
Στο μεταξύ, πολλοί νέοι του χωριού φεύγουν εθελοντές στον πόλεμο. Μια τέτοια επιθυμία εκφράζει και ο φίλος του Πετρή, ο Στεφανής (Ιάκωβος Χατζηβασίλη), γιος του καφετζή του χωριού Χαμπή (Ανδρέας Αργυρίδης). Τον Στεφανή όμως συγκρατεί ο έρωτας του για την Φανούλα (Ελευθερία Ανδρέα), εγγονή της γριάς Φλουρεντζούς (Άλκηστης Παυλίδου), της μαμής, η οποία και την ανάθρεψε. Η μητέρα της Φανούλας, η Μαργαρίτα (Μάρα Κωνσταντίνου), έχει φύγει από το χωριό πριν χρόνια. Εργάζεται (τραγουδά και χορεύει) σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό. Το κέντρο αυτό διευθύνει ο συγχωριανός τους Άγγελος ή Αντζουλής (Κώστας Δημητρίου), άνθρωπος του υπόκοσμου, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και μαυραγορίτης. Κρύβει αγαθά εκμεταλλευόμενος τη δυστυχία του κόσμου και την έλλειψη τροφίμων.
Στο χωριό, λόγω της πείνας που χτύπησε το νησί της, τη Χίο, με τον ερχομό των Γερμανών, φτάνει πρόσφυγας η Μαριγώ (Δέσποινα Μπεμπεδέλη). Ηλικιωμένη γυναίκα, παντρεμένη με Κύπριο, τον Πανάγο, που πέθανε εκείνη τη χρονιά από ασιτία. Ψάχνει το πατρικό της σπίτι και τον αδελφό του συζύγου της που δεν είναι άλλος από τον Αντζουλή. Με αυτόν θα έρθει σε έντονη σύγκρουση…

Ηθοποιοί:  Κρίστοφερ Γκρέκο, Άλκηστης Παυλίδου, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Κώστας Δημητρίου, Ανδρέας Μελέκκης, Ανδρέας Αργυρίδης, Νεοκλής Νεοκλέους, Χριστιάνα Λάρκου, Βαρβάρα Χριστοφή, Χρήστος Τουμάζου, Ιάκωβος Χατζηβασίλη, Μάρα Κωνσταντίνου, Ελευθερία Ανδρέου, Πάολα Χατζηλαμπρή, Βασίλης Μιχαήλ, Μιχάλης Τερλικκάς, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Χριστιάνα Θεοδώρου
 
«Προδοσίες» / Δραματική σειρά

 

Διαφορετικοί κόσμοι, που η μοίρα και κυρίως μια σειρά από προδοσίες τους συνδέει σε μια παράλληλη, αλλά και δεμένη μεταξύ τους πορεία. Ανεκπλήρωτοι έρωτες, φιλίες που αντέχουν στον χρόνο, ανομολόγητα πάθη, αίσθημα, συγκίνηση, μυστικές συμφωνίες, απαγωγές, τρομοκράτες, διχασμένες οικογένειες και ανάμεσά τους προδοσίες… Δύο οικογένειες που τις δένει μια δυνατή και δοκιμασμένη στο χρόνο, φιλία. Από την μία αυτή του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή Τιμολέοντα Παυλίδη (Φίλιππος Σοφιανός) και από την άλλη του αρχικαπετάνιου Ανδρέα Μαντά (Γιώργου Νινιού). Άνθρωποι που πέρασαν πλάι - πλάι μια ζωή και τώρα εισπράττουν τους καρπούς των κόπων τους και κάνουν μια αποτίμηση της ζωής τους. Ο Τιμολέων είναι παντρεμένος για δεύτερη φορά με την Κλαίρη (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) και δύο παιδιά από διαφορετικούς γάμους, τον Μάρκο (Ορφέα Παπαδόπουλο) και την Λούση (Φιλίππα Ταμπάρη). Οι δύο κληρονόμοι. Η πρωτότοκη κόρη, Λούση Παυλίδη είναι τρομερά φιλόδοξη και θεωρεί την εταιρεία φυσικό της χώρο και τον εαυτό της αυτονόητο διάδοχο στην ηγεσία της. Η πραγματικότητα, όμως, δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες της. Διαπιστώνει ότι βρίσκεται σε εχθρικό έδαφος, καθώς η σύζυγος Κλαίρη μηχανορραφεί για να προωθήσει τον μοναχογιό της Μάρκο Παυλίδη στο τιμόνι της εταιρείας. Έτσι η Λούση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ίδιο τον πατέρα της και θα μπλέξει, άθελά της, σε επικίνδυνα παιχνίδια.  Όταν το καταλάβει ότι έχει πάρει το δρόμο χωρίς επιστροφή, θα είναι πολύ αργά για να κάνει πίσω. Ο Μάρκος, από την άλλη, χαμένος  στα σύννεφα του έρωτά του με την κατά πολύ κατώτερη του κοινωνικά Μαρίνα (Χριστίνα Κυριακού), δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τις φιλοδοξίες της μητέρας του κι έτσι τα όνειρα της Κλαίρης μένουν ασκήσεις επί χάρτου. Η Ρωσική μαφία. Ο Πέτερ Θεοφάνους (Κώστας Σόμμερ), ο ανερχόμενος δικηγόρος της  οικογένειας ενεργεί σαν ενδιάμεσος ανάμεσα στη Λούση και τη ρωσική μαφία, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ασχολείται με το (πάντοτε παράνομο) εμπόριο όπλων. Εκμεταλλεύεται τις φιλοδοξίες της Λούση και την πείθει να συνεργαστεί με τον Πετκώφ, (Σωτήρης Μεστάνας), ένα πλούσιο Ρώσο μαφιόζο, που ζει στην Κύπρο, άνθρωπο χωρίς ηθικούς φραγμούς, που πιέζει τον Παυλίδη να συνεργαστούν. Όταν εκείνος αρνείται σταθερά, ο Πετκώφ πιστεύει ότι μόνο μέσο πίεσης του Παυλίδη, είναι να απαγάγει το γιο του Μάρκο και η βοήθεια της Λούσης είναι ουσιαστική. Το σχέδιο πετυχαίνει και ο Παυλίδης υποκύπτει και ξεκινάει η επιχείρηση που θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή του πατέρα της και του Ανδρέα Μαντά. Δεν θα σταματήσει όμως εκεί ο Πετκώφ. Αντίθετα, όσο πιο πολύ η Λούση μπλέκεται στα γρανάζια του, τόσο πιο επικίνδυνες και θανατηφόρες γίνονται οι απαιτήσεις του.Ο καπετάνιος Ανδρέας Μαντάς (Γιώργος Νινιός) έχει δύο αγόρια: τον Στέφανο (Πέτρος Λαγούτης) που είναι γιατρός και τον Άρη (Γιώργος Αναγιωτός) που έχει ακολουθήσει τα βήματά του και είναι επίσης ναυτικός. Ο καπετάν Ανδρέας είναι από τους «άτυχους της ζωής». Στα πρώτα χρόνια του γάμου τους η γυναίκα του, Λουΐζα (Ελεάνα Παπαδοπούλου) – ακολουθώντας τον κανόνα που λέει ότι οι γυναίκες των ναυτικών είναι άπιστες – δεν κατάφερε να τιμήσει το στεφάνι της. Ο Ανδρέας «σωστός» και μονοκόμματος σε όλα του, με το που ανακάλυψε την προδοσία της την έδιωξε από την οικογενειακή εστία και δεν της επέτρεψε ποτέ να ξαναδεί τα παιδιά της. Τα δύο αγόρια – παρά τις προσπάθειες, που έκαναν μεμονωμένα – δεν γνώρισαν ποτέ την μητέρα τους και ενηλικιώθηκαν με την έλλειψή της.

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Πέτρος Λαγούτης, Φίλιππος Σοφιανός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Φιλίππα Ταμπάρh, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κώστας Σόμμερ, Χριστίνα Κυριάκου, Γιώργος Αναγιωτός, Κατερίνα Μισιχρόνη, Τέτα Σαββάτη, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Στέλλα Συμεού, Σωτήρης Μεστάνας ,Πάνος Γκόγκος, Ιάκωβος Ιακώβου, Μικαέλα Θεοδουλίδου, Μυρέλλα Κουρεντή, Τάκης Χρυσικάκος, Μάριος Ιορδάνου
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη