Ο Γιώργος Καραμίχος στο remake θρυλικής ταινίας που απέσπασε 11 Όσκαρ!

Το όνειρο του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Γιώργου Καραμίχου για διεθνή καριέρα δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα, αφού συμμετέχει στο remake της μεγαλοπρεπούς ταινίας του 1959 «Ben Hur». Ενσαρκώνοντας το ρόλο ενός σκλάβου τον οποίο και εν τέλει σκοτώνουν και πετάνε στην θάλασσα, ο Καραμίχος συμμετέχει στην νέα χολυγουντιανή εκδοχή μιας κλασσικής ταινίας στο πλευρό του Morgan Freeman!


Κι αν τα 11 Όσκαρ ή ο Έλληνας ηθοποιός δεν θεωρούνται σοβαροί λόγοι για να δείτε την ταινία, τότε σίγουρα οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται θα σας πείσουν! Οι αρματοδρομίες που θα δούμε, έγιναν με πραγματικούς ανθρώπους και άλογα, αφού ειδικά εφέ χρησιμοποιήθηκαν μόνο για τις σκηνές της καταστροφής. Η δράση και η ενέργεια της ταινίας γίνεται ακόμη πιο ζωντανή και αληθοφανής, αφού για τις σκηνές με τις αρματοδρομίες χρησιμοποιήθηκαν GoPros, οι οποίες τοποθετήθηκαν στα κεφάλια των αλόγων. Οι συντελεστές της ταινίας προσπάθησαν να ανακατασκευάσουν μέχρι και το πώς έμοιαζε το στάδιο αρματοδρομίας της Ιερουσαλήμ ‘Circus Maximus’ πριν από 2000 χρόνια.

 


Η ταινία αφηγείται την επική ιστορία του Ben Hur, ενός πολυβασανισμένου γόνου πλούσιας εβραϊκής οικογένειας που κατηγορείται άδικα για την απόπειρα δολοφονίας Ρωμαίου αξιωματούχου από τον θετό αδερφό του, αξιωματικό του ρωμαϊκού στρατού. Έχοντας χάσει τον τίτλο του, την οικογένεια και τη γυναίκα του, ο Ben Hur γίνεται σκλάβος στις γαλέρες και έπειτα από μια πραγματική οδύσσεια στις θάλασσες, επιστρέφει στην πατρίδα του για να δικαιωθεί και να εκδικηθεί. Τελικά, όμως, βρίσκει τη λύτρωση με τους οικείους του.


Ο σκηνοθέτης της ταινίας Timur Bekmambetov, που έχει υπογράψει σπουδαίες σκηνές δράσης στο παρελθόν όπως το «Wanted», μας δείχνει μια άλλη οπτική της κλασσικής ιστορίας του «Ben Hur» που είναι και ιστορικά πιο σωστή από τις προηγούμενες εκδοχές. Με τον Jack Huston στον ρόλο του Ben Hur και τη συμμετοχή του Morgan Freeman, η ταινία αυτή είναι ιδιαίτερα υποσχόμενη.


Η ταινία θα προβάλλεται από την 1η Σεπτεμβρίου, σε όλα τα K Cineplex στην Κύπρο. Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ: http://www.kcineplex.com/en/coming-soon/ben-hur/

 
 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη