Daily instagram report: τα έργα και ημέρες των αγαπημένων μας celebrity!

Οι αγαπημένοι μας διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι της διακοπές τους!
Δείτε που πήγαν , με ποιους έκαναν παρέα και πως πέρασαν την ημέρα τους όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Μόλις δυο εβδομάδες πριν τη πρεμιέρα της εκπομπή «Happy Day», επέστρεψε στη «πραγματικότητα», όπως λέει και ξεκίνησε ήδη τις αλλαγές!
Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη, η οποία πόσταρε μια φωτογραφία με το νέο της look στη προσωπική της σελίδα στο Instagram. Από ξανθιά έγινε καστανή... και της πάει πολύ.


Μπορεί να χώρισε όμως συνεχίζει τις διακοπές της, όμορφη και χαμογελαστή!
Αυτές τις μέρες η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στους Παξούς παρέα με τη καλή της φίλη Ελευθερία Καρδάμη.
Η παρουσιάστρια «ανέβασε» ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας αποκαλύπτει πως κάπου στο δρόμο έχουν... χαθεί! «Δεν υπάρχει σωτηρία», σχολιάζει η ίδια.


Έτοιμη για μπουνιές!
Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία απαθανατίστηκε με γάντια του μποξ! Το βράδυ της Κυριακής είπε να χαλαρώσει λίγο ρίχνοντας μερικές μπουνιές στο σάκο του μποξ.



Τις διακοπές του συνεχίζει ο Γιώργος Μαζωνάκης!
Μπορεί ο τραγουδιστής να μη μας αποκάλυψε τα μέρη που επισκέφτηκε όμως περήφανος «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία από τη... ψαριά του.
Ποζάρει με ένα τεράστιο ψάρι στο χέρι και δείχνει ενθουσιασμένος.



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στα Λεγρενά, οπού εκτός από τις βουτιές της απήλαυσε και την κατάδυση! Φανερά αδυνατισμένη πόζαρε και «ανέβασε» την εν λόγω φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Μπορεί σε μερικές ημέρες να ξεκινά η πρώτη της εκπομπή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όμως εκείνη συνεχίζει να μας ξεσηκώνει με τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες!
Το βράδυ της Κυριακής η Σταματίνα Τσιμτσιλή«ανέβασε» μια άκρως σέξι φωτογραφία της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Φορώντας τζιν «καυτό» σορτσάκι μας ευχήθηκε καλό βράδυ και καλή εβδομάδα.


Χαρές είχε η Μελίνα Ασλανίδου!
Το βράδυ της Κυριακής η τραγουδίστρια, βρέθηκε στο γάμο της αγαπημένη της βαφτιστήρας. Η ίδια ποστάροντας μια φωτογραφία μαζί με τη νύφη έγραψε συγκινημένη:
«Ήμερα γενεθλίων μου σήμερα και το μεγαλύτερο δώρο μου το έκανε η βαφτιστικιά μου που αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον καλό της...
Κορίτσι μου όμορφο θα είμαι πάντα δίπλα σου σε κάθε σου βήμα...θα σε αγαπώ , θα σε φροντίζω και θα σε χαίρομαι...
Να έχετε μια ζωή γεμάτη υγεία αγάπη χαρά και ευλογιά ...
Η νονά σου .. Σ αγαπώ γοργονακι μου σοκολατενιο ???? πάντα...».



Οι διακοπές τέλος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος ομολογουμένως το έκανε το tour του στις Κυκλάδες!
Τι συνέβη και ο παρουσιαστής το βράδυ της Κυριακής ήταν μέσα στα νεύρα; Μα τι άλλο; Το πολύ πρωινό ξύπνημα αφού από σήμερα το πρωί ξεκίνησε και πάλι η ραδιοφωνική του εκπομπή.
«Μόνο μπινελίκια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Κοιμηθείτε γαμώτo..», έγραψε χαρακτηριστικά ποστάροντας μια φωτό με την ώρα που έβαλε να χτυπήσει το ξυπνητήρι του.



Είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι για πολύ καιρό ακόμα αφού είναι πολύ ερωτευμένοι...!
Ο λόγος για την όμορφη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφό της Διονύση Πάνο οι οποίοι διανύουν τις τελευταίες ημέρες διακοπών τους σε έναν επίγειο παράδεισο, την Ελαφόνησο. Το ζευγάρι μάλιστα ανεβάζει κοινές του φωτογραφίες, αποδεικνύοντας πόσο ευτυχισμένο είναι. Εκείνος σε μία πρόσφατη κοινή τους φωτογραφία έγραψε για εκείνη «αγάπη μου», και εκείνη του απάντησε με το ίδιο σχόλιο


Μπορεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και την ευτυχία της με τον Άλεξ Φραντζολίνι, όμως σήμερα η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε την έκπληξη και ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία για το φετινό καλοκαίρι!
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφία της με τον σύντροφό της από την αρχή της σχέσης τους καθώς η όμορφη Ντορέττα θέλει να κρατάει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Η καυτή παρουσιάστρια κάνει ακόμα μπανάκια και μας δείχνει το υπέροχο κορμί της!
Η Ιωάννα Λίλη ακόμα παραθερίζει με τα παιδιά της και φυσικά δεν σταματά να βομβαρδίζει το instagram της με φωτογραφίες της από την παραλία. Η Ιωάννα κάθεται στην ξαπλώστρα αραχτή και λάιτ και εκείνο που μας έκανε, είναι ότι δεν αποχωρίζεται με τίποτα το σωσίβιό της
 


Μετά από τέσσερα παιδιά η Ελένη Πετρουλάκη συνεχίζει να είναι πιο fit και γυμνασμένη από ποτέ!
Δε σταματάει λόγω δουλειάς αλλά και τρόπου ζωής να γυμνάζεται και να τρέφεται σωστά. Σήμερα «ανέβασε» φωτογραφία της με μπικίνι μαγιό και προκάλεσε πανικό στο instagram.



Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε συναυλία της!
Ανάμεσα στους θαυμαστές της που παρευρέθηκαν να την ακούσουν ήταν και ένα αγοράκι μόνο λίγων μηνών. Η τραγουδίστρια μόλις είδε τον μικρούλη πήγε τον πήρε αγκαλιά και αφού έβγαλαν φωτογραφία την «ανέβασε» στο instagram γράφοντας: «Ο μικρότερος φίλος που είχα ποτε σε συναυλία...?...εχω μια αγκαλιά...????»



Είναι η μεγάλη της αδυναμία και δεν το κρύβει!
 Ξεχωριστή είναι η μέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου, αφού ο γιος της Μιχαήλ-Άγγελος έχει γενέθλια.
«O ήλιος μου, το φεγγάρι μου και όλα μου τα αστέρια! 3 χρόνια από τότε που η ζωή μου έγινε η πιο φωτεινή ζωή! Και την έκανες εσύ… Σ´αγάπω Μιχαήλ Άγγελε Μαραντίνη Χρόνια πολλά και γελαστά Mickey μου!», έγραψε στη λεζάντα της αδημοσίευτης φωτογραφίας που απεικονίζει εκείνη να κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και οι ευχές έπεσαν βροχή.

 

Μετά το ταξίδι της στην Καλιφόρνια και το Λας Βέγκας με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τις non stop διακοπές στη Μύκονο, η Αθηνά Οικονομάκου επισκέφθηκε ακόμα ένα νησί!
Αυτό δεν είναι άλλο από την Σίφνο. Μέσω Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε φωτο με τους followers της από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού ενώ πόζαρε στο φακό φορώντας  ένα νέο εμπριμέ μαγιό, δείχνοντας το καλλίγραμμο μαυρισμένο κορμί της και τους κοιλιακούς «φέτες» που διαθέτει.

 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη