Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του Shopping Star!

Το «Shopping Star» είναι το νέο παιχνίδι μόδας, που έρχεται στο Star! Η Βίκυ Καγιά έδωσε τα χέρια με την παραγωγή, και ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής, ως άλλη ειδικός μόδας! 


Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες για να διαγωνιστούν στο «Shopping Star». Οι 5 διαγωνιζόμενες, που δεν θα έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, εκτός από «ανταγωνίστριες», η κάθε μία θα έχει και τον ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες. Οι κανόνες είναι απλοί: Έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και budget προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες αλλά και από την Βίκυ Καγιά! Το θέμα καθώς και η 5άδα των γυναικών, που θα διαγωνίζονται, θα αλλάζει κάθε εβδομάδα.

Οι διαγωνιζόμενες πρέπει με το συγκεκριμένο budget να αγοράσουν, ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ, να χτενιστούν και να μακιγιαριστούν πάντα βάσει του προσωπικού τους γούστου. Ο περιορισμός των 4 ωρών είναι μια μεγάλη πρόκληση και ο χρόνος για την καθεμιά αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή, που πατάει το πόδι της στο πρώτο κατάστημα. Η κάμερα ακολουθεί τις επισκέψεις της κάθε διαγωνιζόμενης στα καταστήματα και καταγράφει τις επιλογές και τις αντιδράσεις της.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορών της η κάθε παίκτρια θα παρουσιάζει ως «μοντέλο» πάνω σε μια πασαρέλα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες την επιλογή της. Στο τέλος και οι πέντε διαγωνιζόμενες δίνουν κρυφά τη βαθμολογία τους από το 2 έως το 10.


Η Βίκυ Καγιά, ως «ειδικός μόδας», καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών της κάθε διαγωνιζόμενης αλλά και της πασαρέλας της, θα κάνει χρηστικές παρατηρήσεις και θα δίνει συμβουλές και tips για το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε εμφάνιση. Στο τέλος θα δίνει και αυτή τη βαθμολογία της και έτσι θα προκύπτει η νικήτρια της εβδομάδας, που κερδίζει 1000 ευρώ μετρητά!

 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη