Daily instagram report: Το ατέλειωτο καλοκαίρι των διάσημων!

Οι αγαπημένοι μας διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι της διακοπές τους!

Δείτε που πήγαν , με ποιους έκαναν παρέα και πως πέρασαν την ημέρα τους όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Η Δέσποινα Βανδή απέκτησε νέο μέλος στην οικογένειά της και μας το σύστησε!
«Αυτή λοιπόν η μικρή περιπλανιόταν κάτι μέρες έξω από το σπίτι μας. Παρά πολύ αδύνατη και με ένα κομμένο αυτί. Αποφασίσαμε λοιπόν να την ονομάσουμε Άλμα-στα ισπανικά σημαίνει ψυχή-και να γίνει το καινούργιο μέλος της οικογένειας μας!» έγραψε χαρακτηριστικά και μας έδειξε το τετράποδο φίλο που θα έχουν στο σπίτι τους!


Η Ρούλα Ρέβη έβγαλε μία εντυπωσιακή selfie από τις διακοπές της...!
Η φωτογράφος απαθανάτισε τον εαυτό της σε μία στιγμή χαλάρωσης. Η επιδερμίδα της λαμπερή και το κορμί της ηλιοκαμένο, που πραγματικά ζηλέψαμε την εν λόγω φωτογραφία! Εύγε στην φωτογράφο!


Η Θωμαή Απέργη κάποιο διάστημα είχε αδυνατήσει αρκετά, όμως τώρα πήρε τα πάνω της και έχει κορμάρα!
Η τραγουδίστρια συνεχίζει τα μπάνια της στην Τήνο. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία αρετουσάριστη φωτογραφία της, όπου είδαμε το ηλιοκαμένο κορμί της και έγραψε: «Πρώτο ΣΩΣΤΟ μπάνιο μετά ηλιοθεραπείας, διαβάσματος, καφέ και ξεκούρασης.. εεεε το αξίζω! Τήνος... παχιά άμμος.. απ τις καλύτερες παραλίες...@oceanbluecollection thank you Marcia so much!!! Love Cyprus!!!».


Το κορμί θέλει θυσίες και προπόνηση...!
Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου το ξέρει καλά που καθημερινά γυμνάζεται. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια τη μία κάνει kick boxing την άλλη aerial yoga, συνεχώς προπονείται...
«Καλημέραααααα. Ξεκίνα την μέρα σου με γυμναστική! Ότι σου αρέσει ,ότι σε διασκεδάζει πέρα απ το να σε γυμνάζει!! #fitness#aerialyoga #piasetapania #stayfit #havefun #nevergiveup #toughfitness»!


Οι διακοπές τελειώνουν σήμερα για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα!
Ο συνεργάτης της Ελένης δημοσίευσε φωτογραφία από την τελευταία ξέγνοιαστη μέρα των διακοπών αφού όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στις 25 Αυγούστου και αναμένεται να κάνει την πρώτη σύσκεψη εμ την ομάδα της, μιας και η εκπομπή της φέτος θα έχει πολλές αλλαγές.
Ο Γρηγόρης σχολίασε: «Τελευταία ημέρα διακοπών με απίστευτη εκδρομή από καπετάν-Μάκη‼Σουβλάκια πάνω στο σκάφος,κρασί και έχουν τρελαθεί οι ξενοι. Υγεία να εχουμε‼»


Τα δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Ηλιάκη να έχει χωρίσει από το Νεκάριο Γαλίτη, εκείνη όμως δεν έχει απαντήσει!
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της δίχως φίλτρα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της και έγραψε
«Όταν το φως του ηλίου είναι τόσο υπέρ-φανταστικό δε χρειάζεσαι κανένα φίλτρο... »!


Οι δυο τους κάνουν διακοπές στη Λευκάδα μαζί με παρέα, ενώ επισκέφθηκε και τις πηγές του Αχέροντα!
Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Όλγα Φαρμάκη, που πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους και τώρα η fashion blogger δημοσίευσε ακόμα μία. Γιατί εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που δεν κρύβεται!
 


Μπορεί να μετακόμισε και πάλι στο εξωτερικό, όμως η Ελλάδα, παραμένει ο απόλυτος καλοκαιρινός της προορισμός.
Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά. Το μοντέλο με το σύζυγο και τα παιδιά τους, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επισκέφτηκαν τη Χαλκιδική.


Αξιοζήλευτες διακοπές στην Ταϊλάνδη για την τραγουδίστρια Αμαρυλλίς!
Η όμορφη ξανθιά ξεναγείται στις ομορφιές της χώρας και κυρίως στα εξωτικά νησιά της. Μοιράζεται λίγες φωτογραφίες τις από τα νησιά Φί Φι, τη μαγευτική θέα του Πουκέτ και αλλού. Εκείνη όμως που έκλεψε τις καρδιές μας ήταν η φωτογραφία της με τον μικρό ελέφαντα που … την αγκαλιάζει.


Ένα όμορφο καλοκαίρι πέρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος!
Ο παρουσιαστής χάρηκε όμορφες στιγμές με το γιο του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μοίρασε τις διακοπές του ανάμεσα στην λατρεμένη του Γαλλία και το γραφικό Πήλιο.


Λίγο πριν επιστρέψεις την Αθήνα έκανε και μία στάση στην Επίδαυρο όπου απόλαυσε μία από τις θεατρικές παραστάσεις του καλοκαιριού.
Ένα αστείο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πόσο χιούμορ έχει ο Σάκης Ρουβάς.
Αυτές τις μέρες, με αφορμή τα μετάλλια που έχει πάρει η χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τα συγχαρητήρια του Σακή Ρουβά σε κάθε παιδί που φέρνει μετάλλιο στην Ελλάδα, κυκλοφορεί ένα post που γράφει: «Ο Ρουβάς συγχαίρει με post κάθε Έλληνα Ολυμπιονίκη. Εντάξει, αυτό είναι, για να με προσέξει πρέπει απλώς να κερδίσω ολυμπιακό μετάλλιο».Ο τραγουδιστής κοινοποίησε το συγκεκριμένο post αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους!


 Ο Νίκος Βέρτης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους.
 Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε μεταξύ άλλων για τις ευχές που δέχτηκε! 


Καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης περνά την περίοδο αυτή ο Γιώργος Μαυρίδης με την παρέα του στη Χαλκιδική. 
Ο  παρουσιαστής απολαμβάνει τις χαρές της φύσης και του καλοκαιριού και δεν διστάζει να μοιραστεί μερικές στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους του!
Μια από αυτές, και η ανάρτηση που έκανε το Σάββατο. Σε μια υποθαλάσσια λήψη ποζάρει στο φωτογραφικό φακό έχοντας μαζί τον σκύλο του και οι δυο τους φυσικά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Instagram!

 

Η εγγονή αγκαλιάζει την γιαγιά και εκείνη είναι περήφανη! Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη που μας συγκίνησε με την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram και απεικονίζει την γιαγιά της.
Η Ελένη ανέφερε: «Σε αυτη την γυναίκα "χρωστάω"πολλα.... Όχι μόνο το ονομα Ελενη!!! ...#summer2016 #crete #creteisland #greece».

 

 

Και η Δούκισσα!
Η πανέμορφη παρουσία της εξακολουθεί να κοσμεί το νησί της Μυκόνου! Η εντυπωσιακή Ελληνίδα καλλονή μοιράζεται με τους αναρίθμητους follower της ακόμα μια φωτογραφία που κόβει την ανάσα!


  

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη