9+2 γυναίκες της Κυπριακής TV που πάλεψαν για την 1η θέση της απογευματινής ζώνης

Εν όψη της νέας τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινά γρηγορότερα από κάθε άλλη χρονιά, στις 29 Αύγουστου, θυμηθήκαμε τις κυρίες που «κονταροχτυπήθηκαν» κατά καιρούς για «μια θέση στον ήλιο»  της τηλεθέασης!

Θυμήσου ένα ένα τα πρόσωπα που αγάπησες κατά καιρούς και ανέβασες στο βάθρο του τηλεοπτικού γίνεστε! Και μάντεψε πια θα πάρει τον τίτλο της βασίλισσας και την φετινή σεζόν!

Την φετινή χρονιά θα αναμετρηθούν στα ίσια η Ελίτα Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ, η  Γιώτα Κουφαλίδου στο Sigma, η Αλεξία Αναστασίου στο Mega και η μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha!
 
Ρούλα Γεωργιάδου η πρωτοπόρος!
Είναι η πρώτη γυναίκα που είπε «Κοπιάστε» τους τηλεθεατές του απογέματος στην Κύπρο, στο τότε νεοσύστατο κανάλι του Sigma! Μαζί με τον Ζαχαρία Φιλιππίδη, το ραδιοφωνικό ντουέτο που τρέλανε τα ερτζιανά, μεταφέρθηκε στην τηλεόραση και έβαλε τον θεμέλιο λίθο, σε μια ζώνη ανύπαρκτη μέχρι εκείνη την στιγμή και που για την επόμενη δεκαπενταετία ήταν περίπατος του καναλιού στα μηχανάκια της τηλεθέασης! Χρόνια αργότερα η Ρούλα θα επιστρέψει για λίγο στην ζώνη που έκτισε στο πλευρό της νέας παρουσιάστριας με το όνομα Χριστιάνα Αριστοτέλους!


Κατερίνα Βάτη η απόλυτη μελαχρινή!
Μαζί με την ηθοποιό Έλενα Σάββα, έγιναν το πρώτο γυναικείο ντουέτο της ζώνης. Πήραν την σκυτάλη από την  Ρούλα στα απογευματινά «Ραντεβού» και απογείωσαν την τηλεθέαση, πράγμα που κράτησε για χρόνια και όταν η Κατερίνα έμεινε μόνη της στην παρουσίαση και κυριολεκτικά έλαμψε! Ίσως από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που πέρασαν ποτέ από την Κυπριακή τηλεόραση! Να σημειωθείτε για πρώτη φορά έχουμε και τίτλο εκπομπής το όνομα της παρουσιάστριας!


Αθηνά Βιολάρη  η ποιοτική!
Ναι, οι περισσότεροι είμαστε σίγουροι ότι δεν θυμάστε την μεγάλη κυρία του ραδιοφώνου με την εκπληκτική μεστή φωνή, υπήρξε τηλεοπτική παρουσιάστρια. Και όμως στον τότε Λόγο και μετέπειτα Mega η Αθηνά Βιολάρη έδειξε τι σημαίνει ποιότητα στην απογευματινή ζώνη.


Ελίτα Μιχαηλίδου η κλασσική αξία!
Τι να πεις για μια γυναίκα που αναμφισβήτητα έγραψε ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση. Βρέθηκε σχεδόν τυχαία στην απογευματινή ζώνη του Sigma και η πορεία κάθε άλλο από τυχαία ήταν. Η πρώτη που ένταξε στις εκπομπές τις μαθήματα γονέων, ψυχολογίας, διατροφής, θρησκείας και πρότεινε νέα πρόσωπα που αργότερα θα μεσουρανούσαν. Βλέπε τον αείμνηστο γιατρό Γιάγκο Μικκελίδη και τα επικά του λογία η τον νεαρό τότε Ανδρέα Πιτσιλλίδη. Για όσα χρόνια ήταν στο Sigma ήταν η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα του απογεύματος. Όταν αποφάσισε να φύγει για το Mega και λίγο αργότερα για το ΡΙΚ τα πράγματα αλλάξαν, οι εποχές αλλάξαν και ο θρόνος ανήκει πια στην νέα και πανέμορφη τηλεοπτική αντίπαλο της, την Χριστιάνα Αριστοτέλους που ήδη ξεκινά να μετρά αναρίθμητες καθημερινές επιτυχίες. Κάπου εκεί πέθανε και η επιτυχία του Sigma στην συγκεκριμένη ζώνη.


Χριστίνα Δημήτριου η ξανθιά εστεμμένη!
Όταν το Ρικ προσπάθησε να κλέψει τηλεθεατές από το νεανικό κοινό. Αποφάσισε να βάλει στο τιμόνι μια εστεμμένη, την Χριστίνα Δημητρίου σχεδόν κοριτσάκι και μαζί της μια νέα δημοσιογράφο την Χριστιάνα Σταύρου. Η εκπομπή είχε τον  τίτλο «Καλύτερα μαζί» 


Χριστιάνα Αριστοτέλους το φαινόμενο!
Έκανε την εμφάνιση της δειλά στην τηλεόραση, η καστανή Χριστιάνα παίρνει το πράσινο φως και γίνεται το νέο πρόσωπο που το Mega ποντάρει ότι έχει και δεν έχει για την επιτυχία! Και η επιτυχία έρχεται… Όσο η Χριστιάνα ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της, τόσο και πιο πολλοί τηλεθεατές γίνονται πιστοί ακόλουθοι της. Η ομορφιά, η λάμψη και η φρεσκάδα της καθηλώνουν το κοινό που όσο περνά ο χρόνος τόσο την αποθεώνει! Είναι η πρώτη που έφερε τα συστήματα της Ελλάδας στις εκπομπές, δημιούργησε πάνελ σχολιασμού των lifestyle θεμάτων στην εκπομπή της, στήλες μαγειρικής, ζώδια και λαμπερούς καλεσμένους από Ελλάδα και Κύπρο και κέρδισε πανηγυρικά το στοίχημα! Και τα χρόνια περνούν και κατακτά και το prime time! Τώρα καλείτε να κάνει νέα αρχή στον Alpha Κύπρου, όπου την περιμένει με ανοιχτές της αγκάλες για να γίνει η σημαία του νέου καναλιού που της το ευχόμαστε ολόψυχα! Η Ελένη Μενεγάκη της Κύπρου θα παίρνει τηλεοπτική σκυτάλη από την Ελένη Μενεγάκη αυτοπρόσωπος.


 
Κατερίνα Χριστοφίδου η μοναδική εκπρόσωπος του Ant1!
Όταν η Κατερίνα αποφάσισε να κάνει ένα διάλλειμα από τα δελτία ειδήσεων και να αναλάβει την απογευματινή ζώνη του Αντ1 κάνεις δεν περίμενε την επιτυχία της εκπομπής!  Έπαιξε στα ίσια και έχασε στα σημεία από την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Από τότε το κανάλι αποφάσισε να καταργήσει την συγκεκριμένη ζώνη κα στην θέση της να βάλει παλιά αγαπημένα σήριαλ σε επανάληψη.


Γωγώ Αλεξανδρινού η εναλλακτική!
Και ξαφνικά το Sigma κάνει την καλύτερη του μεταγραφή εδώ και πολλά χρόνια. Παίρνει την Γωγώ Αλεξανδρινού και την εντάσσει στο πρόγραμμα του. Η Γωγώ θα κάνει αυτό που ξέρει καλυτέρα, θα παρουσιάσει ένα εναλλακτικό infotainment με θέματα επικαιρότητας, πολιτικής, υγείας, θρησκείας και θα καλέσει στην εκπομπή της ανθρώπους καθημερινούς, που θα πουν το πρόβλημα τους, την εμπειρία τους, το επίτευγμα τους. Παρά την επιτυχία η Γωγώ θα καλεστεί να συνεχίσει την «Ανοιχτή γραμμή» που έχει χρόνια με τους τηλεθεατές σε πιο νωρίς το μεσημέρι με καθαρά ειδησεογραφική εκπομπή.


Βασιλική Χατζηαδάμου η παραδοσιακή!
Μόλις για ένα χρόνο κράτησε η εκπομπή της «Ζήσε το». Μετά την απίστευτη επιτυχία της, στο παραδοσιακό τηλεπαιχνίδι του ΡΙΚ, έκανε μια μεταγραφή στο κανάλι του Sigma που έμοιαζε ιδανική για την απογευματινή ζώνη, το λάθος ήταν ότι την έβαλαν στα καλούπια ενός κλασσικού μαγκαζινο και δεν την άφησαν να εκμεταλλευτεί σωστά τις γνώσεις της στην παράδοση, που την έκαναν και ιδιαίτερα αξιαγάπητη στο κοινό! Λαμπρό παράδειγμα η παρουσίαση της εκπομπής «Παραδοσιακή βραδιά» που έκανε περίπατο στα νούμερα τηλεθέασης στο prime time του Σαββατοκύριακου.


Και οι δυο καινούργιες παρουσίες!


Αλεξία Αναστασίου το φρέσκο πρόσωπο!
Η νέα αγαπημένη του Mega! Πάνω της στράφηκαν τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια με τις παρουσιάσεις εκπομπών στο κρατικό κανάλι. Εκεί όμως που ξεχώρισε πραγματικά, ήταν η συμμέτοχη της στο περσινό «DanSing for you». Αυτό της έδωσε και το εισιτήριο για την φετινή της προσπάθεια! Το «Όλα για σένα» αναμένεται με αγωνία στις 29 Αύγουστου και όλοι τις ευχόμαστε κάθε καλό!


Γιώτα Κουφαλίδου η τελευταία προσθήκη!
Και εκεί που ετοιμαζόταν το θέμα που διαβάζεις, έσκασε σαν βόμβα η προσθήκη ακόμα μιας κύριας στην λίστα με τις γυναίκες της απογευματινής ζώνης. Μετά την παρουσίαση ίσως της πιο επιτυχημένης εκπομπής του Plus η Γιώτα Κουφαλίδου επιστρέφει στην τηλεόραση από την συχνότητα του Sigma και φιλοδόξει να κερδίσει την μάχη της τηλεθέασης, γεγονός που της το ευχόμαστε!


 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη