Daily instagram report: Οι περιπέτειες των διασήμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

 Οι αγαπημένοι μας διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι της διακοπές τους!
Δείτε που πήγαν , με ποιους έκαναν παρέα και πως πέρασαν την ημέρα τους όπως ακριβώς μας ενημέρωσαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
 
Μετά το δημοσίευμα εφημερίδας για τον χωρισμό της η Μαρία Ηλιάκη και του και ο Νεκτάριου Γαλίτη , η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία που είναι μεσοπέλαγα και σχολίασε:
«Θάλασσα κ αλμυρό νερό... #summeringreece#greecestagram» δείχνοντας πως και μόνη της περνά καλά!


Μία φωτογραφία της πόσταρε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και τα σχόλια μόνο κολακευτικά θα μπορούσε να ήταν.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από φωτογράφιση σε περιοδικό Κούκλα η Έλενα με ή χωρίς ρετούς! 



Οι διακοπές της Πηνελόπης Πλάκα τελειώνουν και σιγά σιγά ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Αθήνα και στην καθημερινότητά της. 
Η ηθοποιός που μέσα από τα social media μας χάρισε ωραίες φωτογραφίες με μαγιό, τώρα μας έδειξε πως είναι αγουροξυπνημένη... Μία κούκλα η Πηνελόπη


Βρεγμένη η Κατερίνα Στικούδη με το μαγιό της κυλιέται στην αμμουδιά!
Μία σούπερ σέξι φωτογραφία της δημοσίευσε για ακόμα μια φορά και τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους. Το κορμί ανεβάζει φωτογραφία και παίρνει φωτιά το instagram! 
 


Η Βίκυ Κάβουρα έβγαλε την πιο κοντινή selfie, που έχουμε δει...
Η ηθοποιός, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο απλές φωτογραφίες, σήμερα έκανε την διαφορά. Αμακιγιάριστη και αγουροξυπνημένη πόζαρε στο κινητό της και ιδού η φωτογραφία ντοκουμέντο! Η Βίκυ συνεχίζει τις διακοπές της ακάθεκτη!



Η Δήμητρα Ματσούκα αμακιγιάριστη και ακομπλεξάριστη έβγαλε φωτογραφία την ώρα που ήταν μέσα στο πούλμαν για Πάτρα λόγω της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και κάνει τουρ ανά την Ελλάδα.


Ακόμη σε διακοπές είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η όμορφη σχεδιάστρια και παρουσιάστρια αγαπά να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους είτε αυτές αφορούν εκείνη, είτε το σύζυγο της, είτε τα παιδιά της.


Τις διακοπές της συνεχίζει η Ιωάννα Λίλη με την οικογένεια της.
Όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σήμερα έκανε την πρώτη της προσπάθεια να ανέβει σε σανίδα.
Βέβαια μπροστά τη θέα του κορμιού της λίγοι είναι αυτοί που προσέχουν τη σανίδα.



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και η Σμαράγδα Καρύδη τα πήγε περίφημα στο Ρίο μιας και μέσα από τα απολαυστικά της βίντεο στο instagram 
 Η φίλη της Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μία φωτογραφία τους από το 2006 όταν προετοιμαζόταν για να κερδίσει στο Ρίο!
Η Ζέτα με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε: «Ιδιαίτερη μνεία στην @smaragda_karidi_official Αυτή η τεράστια αθλήτρια κατάφερε να κερδίσει αμέτρητα έως τώρα χρυσά στο #rio2016#antirio2017 τοποθετώντας τη χώρα μας στην πρώτη θέση στον πίνακα της κατάταξης! Είχα την τύχη να τη συναντήσω στην προετοιμασία της το 2006 στη Χαλκιδική (από τότε προετοιμάζεται) και να βγάλω μια φωτο μαζί της! Η Ελλάδα σου οφείλει πολλά! Ελπίζω γυρνώντας από το Ριο να σε περιμένει τουλάχιστον ένας διορισμός! Δυστυχώς το κράτος αδυνατεί αυτή την περίοδο να σου προσφέρει το χρηματικό bonus που σου αξίζει αλλά προτείνω να τσοντάρουμε κάτι όλοι εμείς γιατί μαζί σου καρδιοχτυπήσαμε, δακρύσαμε, πανηγυρίσαμε! Σ ευχαριστούμε Σμαράγδα! Στο Τόκυο θα σε τρέμουν όλοι, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί να σε στηρίξουμε! #proud #lovethatgirl #staystrong #throwback»!


Απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας το κίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι της και όπως ήταν λογικό τέτοιο κορμί δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.
Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μαρία Ματσούκα και αδερφή της Δήμητρας που δημοσίευσε φωτογραφία της και ανέφερε στο instagram: «Το ότι το μαγιό ειναι ίδιο χρώμα με τις ομπρέλες , τυχαίο! Μάλλον σε κάτι τέτοιο αναφέρονται όταν μιλάνε για το σωστό.


Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει διακοπές στην όμορφη Κρήτη.
«Καλημεραααααα...!!!! Σαν καλή νονά, χτίζω πυργάκια, με τη μικρή Μαριαντα... #συνονοματη #adorablebaby #littleprincess #kreta #summer2016» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η καλή νονά, Μαριάντα!


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συνεχίζει για λίγες μέρες τις διακοπές του με την οικογένειά του και δημοσίευσε ακόμα μία γλυκιά φωτογραφία.
Ο συνεργάτης της Ελένης, που φέτος μας βομβάρδισε με πολλές φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές του, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία:
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους γονείς, από το να βλέπουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα‼ Καλημέρα και καλή εβδομάδα‼»



Όσο την απολαύσαμε, την απολαύσαμε με μαγιό, τώρα η Αντωνία Καλλιμούκου άφησε τα καταγάλανα νερά και πήρε τα όρη, τα βουνά!
Η Αντωνία επέστρεψε στην Αθήνα και πριν μπει στους ρυθμούς της καθημερινότητας, έκανε πεζοπορία στην Πάρνηθα και φυσικά δεν μας άφησε παραπονεμένους δημοσίευσε και φωτογραφίες της



Η Μαρία Μπεκατώρου έχει επιστρέψει για λίγες ημέρες στο νησί που μεγάλωσε. Η Κεφαλονιά είναι το καταφύγιό της και για αυτό αποφάσισε να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπές για ακόμα μία χρονιά. Εννοείται, πως στο πλευρό της ήταν και ο αγαπημένος της σύζυγος, όπως και πολύ καλοί τους φίλοι.



Έλενα Ασημακοπούλου και το σύζυγο της, Μπρούνο Τσιρίλο.
Το ζευγάρι εδώ και μερικές ημέρες απολαμβάνει ρομαντικές διακοπές στο νησί. Το βράδυ του Σαββάτου ο διεθνής ποδοσφαιριστής «ανέβασε» ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τους δυο τους να χαμογελούν κάτω απ φως του φεγγαριού.


Τις διακοπές της συνεχίζει η Ελένη Πετρουλάκη. Η όμορφη γυμνάστρια από αρχές του καλοκαιριού περίπου βρίσκεται στη γενέτειρα της, την Κρήτη.
Αρκετά συχνά «ανεβάζει» φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άλλοτε από την παραλία και άλλοτε από τις όμορφες βόλτες της στο νησί.


Τις διακοπές του απολαμβάνει αυτό το διάστημα ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Ο παρουσιαστής μετά από έναν δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα και ενόψει της νέας σεζόν γεμίζει τις μπαταρίες του.

Σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Εύβοιας απολαμβάνει τα μπάνια του οΑργύρης Αγγέλου. Ο αγαπημένοπς ηθοποιός χαλαρώνει με θέα τη θάλασσα και χαίρεται τον ήλιο αλλά και την καλή παρέα. Στις βουτιές του έχει συντροφιά και την καλή του φίλη και συνάδελφο, Μίρκα Παπακωνσταντίνου. 

Στα πατώματα έπεσε η Κατερίνα Καινούργιου και πλακώθηκε στις αγκαλιές! Ντυμένη στα λευκά, που τόσο της αρέσουν, η παρουσιάστρια έπεσε στα πατώματα για χάρη του και ξεκίνησαν τις αγκαλιές. Η παρουσιάστρια έχει ήδη γυρίσει στην Αθήνα αφού σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα της εκπομπή στο κανάλι Ε.

 

 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη