Οι μεγάλες μετακινήσεις και οι ματαιώσεις που θα δούμε στην Ελληνική Τv!

Oι τηλεοπτικές αλλαγές πριν την έναρξη κάθε επίσημης σεζόν αποτελούν διαχρονικά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Φέτος, αναμένεται να δούμε μεγάλες μετακινήσεις αλλά και ματαιώσεις στην Ελληνική Tv. 

Το «Πρωινό ΣΚ» του ΑΝΤ1 έχει μείνει, προς το παρόν, «ορφανό» από κεντρικούς παρουσιαστές και πάνελ, καθόσον ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτισε το κανάλι του Αμαρουσίου για το κανάλι της Κάντζας, δηλαδή τον ALPHA, όπου αναμένεται να αναλάβει την – κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του – απογευματινή τηλεοπτική ζώνη, με μια εκπομπή χιουμοριστική, στην οποία μπορεί να ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο. Συμπαρουσιάστριά του θα είναι η Μαρία Ηλιάκη, πράγμα που επιθυμεί και το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ο Νίκος και η Μαρία αποτελούν το επόμενο πιο αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι μετά τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου. Μιλώντας για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ζευγάρι, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μετά από 7 χρόνια επιτυχίας, η εκπομπή ΦΜ Live δεν αναμένεται να συνεχιστεί στο Star Channel, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού θεώρησαν ότι έχει πραγματοποιήσει τον κύκλο της.

 Στο κανάλι Epsilon πραγματοποιούνται μεγάλες αλλαγές, καθώς η Ναταλία Γερμανού μετακινείται σε μια τηλεοπτική ζώνη που γνωρίζει εξαιρετικά καλά, δηλαδή αυτή του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πάνελ του NaMaSte θα παραμείνει μαζί της μόνο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος ήταν, εξάλλου, και ο μοναδικός που ξεχώρισε την περσινή τηλεοπτική χρονιά στη συγκεκριμένη εκπομπή. Άλλα ονόματα που ακούγονται για το πάνελ της Γερμανού είναι αυτά της Χριστίνας Πολίτη και της Μαρίας Ένεζλη, ωστόσο όλα θα οριστικοποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η βραδινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Parole” δεν αναμένεται να συνεχιστεί και δεν γνωρίζουμε κάποια πληροφορία σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας, ωστόσο θα μας φανεί περίεργο το να μην της γίνει κάποια πρόταση από τον ALPHA, ώστε να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια.

Επίσης, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha, η εκπομπή "Κάτι ψήνεται" δεν θα μεταδίδεται στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη.

Στο Epsilon θα φιλοξενηθεί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα παρουσιάζει την καθημερινή πρωινή εκπομπή του καναλιού.

  

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη