Οι καλοκαιρινοί... χωρισμοί του Hollywood!

Αυτό το καλοκαίρι έφερε πολλούς χωρισμούς για τους celebrities του Hollywood. Μερικοί από αυτούς ήταν αναμενόμενοι, καθώς τα στοιχεία που έδειχναν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά προϋπήρχαν, ενώ άλλοι από αυτούς ήταν ξαφνικοί και απρόσμενοι.
 


Μετά από 10 χρόνια γάμου, η  Νταϊαν Κρούγκερ και ο Τζόσοουα Τζάκσον αποφάσισαν να τραβήξουν φέτος το καλοκαίρι διαφορετικούς δρόμους.  Οι εκπρόσωποι τους δήλωσαν πως οι δύο τους παραμένουν φίλοι και οι ίδιοι δεν θέλησαν να αναφερθούν δημοσίως στο χωρισμό τους.

 

Ο χωρισμός της Lady Gaga και του Taylor Kinney ήταν ένας απρόσμενος χωρισμός. Οι δύο τους έδειχναν να ζουν τον έρωτα τους, ενώ μόλις τον Φεβρουάριο ο ηθοποιός χάρισε στην τραγουδίστρια ένα εντυπωσιακό μονόπετρο ζητώντας της να γίνει η γυναίκα του. Τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους στις 19 Ιουλίου, με την Lady Gaga να παραδέχεται ότι ο χωρισμός της στοίχισε πολύ.


Ο χωρισμός του Νicolas Cage από τον σύζυγό του Alice Kim, μπορεί να ανακοινώθηκε φέτος τον Ιούνιο αλλά πρόκειται για κάτι που είχε ήδη αποφασιστεί από φέτος τον Ιανουάριο μετά από 12 χρόνια γάμου.


 
H Lea Michele και ο Robert Buckley αποφάσισαν να χωρίσουν καθώς κατάλαβαν ότι δεν ήθελαν να είναι πια μαζί. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Dimension 404.


 
Ο χωρισμός του Johnny Depp με την Amber Heard είναι ίσως ο πιο πολυσυζητημένος χωρισμός του Hollywood. Φυσικά για αυτό ευθύνεται ο τεράστιος σάλος που δημιουργήθηκε με τις κατηγορίες της Amber ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε χτυπώντας την.


Άλλος ένας πολυσυζητημένος χωρισμός είναι αυτός της Taylor Swift με τον Calvin Harris. Οι δύο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του κοινού και ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα. Ιδιαίτερο σάλο προκάλεσε το γεγονός ότι μερικές μέρες μόνο μετά τον χωρισμό τους, η Taylor Swift βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Tom Hiddleston.


 
Oι Zayn Malik-Gigi Hadid έληξαν την σχέση τους μετά από επτά μήνες κοινών εμφανίσεων και δημόσιων εκδηλώσεων αγάπης στα social media.  Οι φαν τους έδειξαν να το παίρνουν κατάκαρδα.

Η Dakota Johnson και ο Matthew Hitt χώρισαν ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Οι δυο τους εξήγησαν πως προσπάθησαν να σώσουν την σχέση τους και να είναι μαζί ωστόσο αυτό δεν έγινε. 
  

 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη