H πρωινή μάχη της τηλεόραση στην τελική ευθεία! Ποιοι μονομάχοι διεκδικούν μια θέση στην καρδιά μας;

Αν και ακόμα οι περισσότεροι βρίσκονται σε κατάσταση διακοπών, οι αγαπημένοι μας αστέρες στην τηλεόραση, ανασκουμπώνονται, ανασυγκροτούνται και μαζεύουν δυνάμεις για την μεγάλη τηλεοπτική μάχη που έπεται…
Ποιοι είναι αυτοί που θα μας καλημερίζουν σε μια εβδομάδα από τώρα, μιας και τα περισσότερα κανάλια ξεκινούν και επίσημα στις 29 Αυγούστου το πρόγραμμα τους! Πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά!

Στο κρατικό κανάλι επιστρέφει με ένα δίδυμο που έχει δήξει ότι τα καταφέρνει περίφημα! Ο Σταύρος Κυπριανού και η  Σταυριανή Κωνσταντίνου θα σε καλημερίζουν το πολύ πρωί στις 7 και μέχρι και  τις 10 και θα σε ενημερώνουν για την ειδησιογραφία με την «Πρωινή ενημέρωση».

Ενώ θα ακολουθεί ο Λουκάς Χάματσος χωρίς Γαβριέλα Χριστοδούλου στο ανανεωμένο «Καλή σας μέρα». Το τρέιλερ της εκπομπής στους γνωστούς κινηματογράφους μας έστειλε αδιάβαστους!

Ο Αντ1 για άλλη μια χρονιά δεν θα ποντάρει στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα! Αλλά στις 10 επιστρέφει δριμύτερο το «Πρωινό» με την Φαιή Σκορδά και την παρέα της μιας και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνα με τα όσα ακούγονται, δεν θα είναι μπροστά στις κάμερες αλλά πίσω στην θέση του συντονιστή! Και αυτό αν αντέξει να μην εκφέρει άποψη!

Στο Mega με μια νέα ανατρεπτική εκπομπή θα κάνουν την αντεπίθεση τους! Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους έρχονται για να μας ξυπνήσουν για τα καλά, σε μια ολοζώντανη και φρέσκια προσπάθεια. Το μοντέλο και  ηθοποιός θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και όπως αντιλαμβάνεστε η θεματολογία που θα ποντάρουν κάθε άλλο από ενημερωτική θα είναι μιας και μιλάμε για ένα καθαρόαιμο πρωινό magazinο! Εσείς «Ξυπνήσατε» η ακόμα;

Στο  Sigma για άλλη μια φορά, ο αγαπημένος Αντρέας Δημητρόπουλος, θα μας ενημερώνει για το οτιδήποτε συμβαίνει στην Κύπρο και στο κόσμο με το επιτυχημένο «Πρωτοσέλιδο» αλλά θα ασχολείται και με θέματα καλής ζωής, όπως υγείας, ψυχολογίας, διατροφής κλπ. Ειδική μνεία στα θέματα με την ψυχολόγο Θέκλα Πετρίδου, που εκτός από κατατοπιστικά είναι και πολύ χιουμοριστικά μιας και η γνωστή ψυχολόγος δένει ρέστα!

Στον νεοσύστατο Alpha δυο εκπομπές θα μας καλημερίζουν μια πολύ πρωινή και εντελώς Κυπριακή παράγωγη με τον Παναγιώτη Δημόπουλο και την Δήμητρα Μακρυγιάννη, όπου θα μπουν στην μάχη τα αξημέρωτα στις 7 και μέχρι και τις 9 και θα μας ενημερώνουν επί παντός επιστητού! 

Ενώ δεύτερη κατευθείαν από το πρόγραμμα της Ελλάδας με την Σταματίνα Τσιμιτσιλή και την παρέα της από τις 9 μέχρι και τις 11, με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του Δήμου Βερύκιου που έκτος από άκρως αποκαλυπτικές είναι και αρκετά διασκεδαστικές!

Στον Capital μετά και την ομολογούμενος επιτυχημένη του συνεργασία με το κανάλι E, στις 7 το πρωί, μια καινούργια εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα! Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την μεταγραφή της ετοιμάζεται να ριχτεί στην μάχη της τηλεθέασης, με μια εκπομπή κομμένη ραμμένη στα μέτρα της με σχολιασμό, μόδα και καλή ζωή!

Ενώ στις 10 το πρωί μεταφέρει το δίδυμο του Σαββατοκύριακου τις καθημερινές, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στις 10! Έτσι ακόμα ένα magazino θα πάρει την θέση του στην πρωινή μάχη της τηλεθέασης και «Στα καλά καθούμενα» να σταθεί απέναντι του μεγαθήριο που λέγετε «Πρωινό Αντ1» και ενδεχομένως να το κερδίσει κιόλας!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη