Daily instagram report: Οι διάσημοι φίλοι μας σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες!

Λίγο πριν ολοκληρωθούν και οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και λοιπά αγαπημένα πρόσωπα, άφησαν τις δουλειές και τις υποχρεώσεις στην άκρη και απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε θάλασσα και βουνό!

Πάρτε μια γερή γεύση από τις φωτογραφίες που μοιράζονται με όλους εμάς στα social media

Η Έρρικα Πρεζεράκου που κάνει διακοπές στην Κέρκυρα και δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και τη σχολίασε:
«Σημερα χοροπήδησα τοσο πολυ μεσα στην θαλασσα .. που άνοιξε τμήμα τραμπολίνο για αστέριες και μικρά ψάρια..Α ρε Γιαννιωτη !! Εισαι χρυσός στην καρδια μας !!
 


Είναι ευτυχισμένοι και full in love! Είναι δύο χρόνια μαζί και ο έρωτάς τους καλά κρατεί.
Ο λόγος για την Ιωάννα Πηλιχού και τον Μάκη Τσούφη, που απολαμβάνουν ρομαντικές διακοπές στα νησιά του Αιγαίου!


Είναι ρομαντική και μας το δείχνει!
Βλέπει το ηλιοβασίλεμα ξαπλωμένη στην παραλία. Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ, η οποία κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.


Έχει μεσογειακή ομορφιά, έχει καμπύλες και έχει πολλούς θαυμαστές.
Μπορεί κατά καιρούς ν’ ακούσει διάφορα για το σώμα της, αλλά η ίδια δεν πτοείται.
Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου η οποία βρίσκεται στον Πόρο και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται και το σώμα της και οι καμπύλες της. Αυτά κάνει και «ρίχνει» το Instagram.


Η Σάσα Σταμάτη επέλεξε με την παρέα της να ξεκουραστεί στην Μάνη. Την είδαμε στο Μαρμάρι Λακωνίας. Η δημοσιογράφος δεν πέρασε απαρατήρητη παρά το γεγονός ότι ήταν αμακιγιάριστη, φορούσε το μαγιό της και από πάνω ένα τιγρέ ρούχο.


Μετά την Σάσα Σταμάτη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε στην όμορφη Μάνη και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Καλονιοί. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Τροχός της Τύχης» ήταν μαζί με φίλους του, οι οποίοι φρόντισαν να τον ξεναγήσουν στην περιοχή, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με τους μικρούς του φίλους, οι οποίοι του το ζήτησαν και εκείνος και δεν μπορούσε να τους το αρνηθεί.


Η Ρία Αντωνίου μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό και να εργάζεται ως μοντέλο όμως ξέρει και από εκεί που βρίσκεται να ποστάρει φωτογραφία της και να γίνεται χαμός στο instagram!
To μοντέλο ανήρτησε μία φωτογραφία με διάφανο δαντελένιο φόρεμα που προκάλεσε τον θαυμασμό των διαδικτυακών της φίλων!


Ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Τήνο!
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με την παρέα του, τον Άρη Καβαζτίκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γιατί... τον εκνεύρισαν, δεν τον άφηναν να απολαύσει την ησυχία του στην αιώρα. «Κανείς δεν μ αφήνει να κάνω αιώρα... @lambroukosjr @ariskavatzikis #summer16 #happyvibes». Φυσικά, όπως είπε και ο Λάμπρος αστειευόμενος δεν τον αφήνουν να κάνει αιώρα για να μην γκρεμοτσακιστεί!


Η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές εικοσάρες! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε φωτογραφία της αρετουσάριστη και με μικροσκοπικό μπικίνι και μείναμε άφωνοι με το καλλίγραμμο κορμί της. «Μετά από τόσο γαλάζιο, άντε κ λίγο @prassinos....» έγραψε η παρουσιάστρια!


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας εντυπωσίασε με την καλλιτεχνική φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram και σχολίασε: «password Live in the sunshine,swim the sea and breath the wild air !#goodmorning #sunshine #summer#sun #energy #greece»! Κούκλα η Ντορέττα!


Στα πάτρια εδάφη της βρέθηκε η Νίνα Λοτσάρη και δεν θα μπορούσε να μην πάει στο ζαχαροπλαστείο που έχουν οι δικοί της.
Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της και σχολίασε: «Ζαχαροπλαστείο Λοτσαρη!!Οχι να παινέψουμε το σπίτι μας αλλα αν φας απο τα χεράκια μας γλυκο τα αλλα σου φαίνονται ανοστα», ενώ σε μία άλλη μας σύστησε την τρισχαριτωμένη ανιψιά της.



Η Μαίρη Συνατσάκη ξαποσταίνει στα σκαλιά...!
Η παρουσιάστρια αναψοκοκκινισμένη είτε από τον ήλιο είτε από το περπάτημα έκατσε στα σκαλάκια και πόζαρε στο φακό. Η Μαίρη συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της...


Τη γνωρίσαμε καστανή με μακριά μαλλιά....!
Σιγά σιγά άρχισε να τα κονταίνει και τώρα όχι μόνο άλλαξε μήκος στα μαλλιά της αλλά έγινε και κατάξανθη. Ο λόγος για την Demy που πριν ξεκινήσει τις διακοπές της άλλαξε look.


Στην Πάρο βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού και φορτίζει για τα καλά τις μπαταρίες της...!
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή, χαλαρώνει, κάνει τις βουτιές της και τα μεσημέρια ρίχνει και  έναν υπνάκο, όπως έκανε και σήμερα…


Η Τέτα Καμπουρέλη κάνει τις βουτιές της.
Η αισθητικός χαλαρώνει με την οικογένειά της και που και που θυμάται και τους διαδικτυακούς της φίλους και ποστάρει και μία φωτογραφία από τις διακοπές της!


Η Μελίνα Ασλανίδου καλοπερνά στη Χαλκιδική με τις φίλες της!
Η Μελίνα μας εξέπληξε μιας και έβαλε φωτογραφία της με μπικίνι στο instagram... Βέβαια η φωτογραφία ήταν λίγο μακρινή και εκείνη μπήκε στη θάλασσα και κόντευε να φτάσει έως τη μέση το νερό για να μην δούμε αν έχει κορμί αψεγάδιαστο!


Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι! Το ζευγάρι αφού έκανε ολιγοήμερες διακοπές στη Νάξο, συνέχισε στην Ικαρία και τώρα βρίσκεται ξανά Νάξο!


Έχει κορμί λαμπάδα και από τη νέα σεζόν θα την βλέπουμε στο πάνελ του Πρωινού ΑΝΤ1!
Η Φαίη Σκορδά θα έχει δίπλα της μία πανέμορφη γυναίκα που τα λέει... και δεν είναι άλλη από την Μαντώ Γαστεράτου που κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της στο instagram γίνεται χαμός!


Στη Μύκονο, τον τόπο καταγωγής της ταξίδεψε η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Η τραγουδίστρια, επισκέφτηκε το «Νησί των Ανέμων» συνοδευόμενη από τονσύντροφό της, ώστε να περάσειμερικές ημέρες μαζί με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη.

 
Χαλαρές στιγμές περνάει στη Μύκονο η Ευαγγελία Αραβανή και η φίλη της Νεσχάν Μουλαζίμ! 
Τα δύο κορίτσια τράβηξαν για άλλη μια φορά πάνω τους όλα τα βλέμματα με τα καλλίγραμμα σώματά τους και τα σέξι μαγιό τους.
 
 
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μήλο απολαμβάνουν, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και απολαμβάνουν τις στιγμές της καθημερινότητας τους στο έπακρο. Το ζευγάρι αγαπάει τα social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες τόσο από τα μέρη που επισκέπτονται όσο και από κοινές τους δραστηριότητες.

 

 

Στα 42 της χρόνια και μετά από τρεις γέννες, το σώμα της Αλέκας Καμηλά απλά «δεν παίζεται».!
Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο συνεχίζει τις διακοπές της στη Χαλκιδική και το πρόσφατο βιντεάκι που πόσταρε στο Instagram την δείχνει πιο μαυρισμένη και γραμμωμένη από ποτέ.  Ο χορός της δε; Άλλο πράγμα… 

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»