77 εκατομμύρια πιστοί έμειναν χωρίς θεό για τα ματιά δυο διάσημων γυναικών!

Ο πόλεμος ανάμεσα στην πολύ πρώην και την νυν ξεχείλισε το ποτήρι για τον Justin Bieber!
Selena Gomez και Sofia Richie στα χαρακώματα και στην μέση το είδωλο εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη!

Η γυμνή αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε το νεαρό κούκλο super star να κλείσει το instagram και έριξε "στα βαριά" εκατομμύρια beliebers.


O Justin Bieber είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό τους φανατικούς του θαυμαστές. Δεν περνούσε καλά με τον τρόπο που του φέρονταν και αυτό θα τους στοίχιζε ακριβά. Το Μάιο ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να φωτογραφίζεται ασταμάτητα πλάι σε beliebers. "Έφτασα σε ένα σημείο που ο κόσμος δεν μου έλεγε καν 'γεια', δεν με αναγνώριζε ως άνθρωπο" έλεγε τότε. "Νιώθω σαν ζώο σε ζωολογικό κήπο και θέλω να μπορώ να κρατήσω τα λογικά μου" πρόσθετε
 
Κι ύστερα ήρθε η Sofia Richie... ο Justin περνούσε καλά μαζί της και αυτό "έβγαινε" προς τα έξω. Τόσο που αναρτήθηκαν στο instagram και οι ιδιαίτερες, βουκολικές τους στιγμές με αδαμιαία περιβολή. Οι γυμνές τους εξορμήσεις στη φύση έκαναν πάταγο στα social media και όπως φαίνεται δεν άρεσαν καθόλου σε αρκετούς από τους θαυμαστές του. Τα σχόλια έπεσαν βροχή και ήταν όλα πικρόχολα και εχθρικά. Αφενός το νεαρό της ηλικίας, αφετέρου το γεγονός πως τον star τους, τον χαιρόταν άλλη, οι θαυμαστές έκαναν μαζικό και ανελέητο bullying στην Richie.


Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η πρώτη του αγάπη και καθόλου παντοτινή, η Selena Gomez να βάλει το τελευταίο καρφάκι στο σταυρό του μυστηρίου του. "Αν δεν αντέχεις το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με την κοπέλα σου lol - θα έπρεπε να είναι κάτι ξεχωριστό ανάμεσα στους δυο σας και μόνο. Μην είσαι έξαλλος με τους θαυμαστές σου, σε αγαπούν. Ήταν εκεί για εσένα πριν από τον οποιονδήποτε" έγραψε με αρκετή δόση ειρωνείας.
 
"Είναι αστείο να βλέπεις ανθρώπους που χρησιμοποίησαν εμένα για να τραβήξουν την προσοχή και εξακολουθούν να στρέφουν το δάχτυλο προς το μέρος μου. Λυπηρό. Μόνο αγάπη" απάντησε ο Bieber ξεγυμνώνοντας την άμοιρη Gomez που απάντησε: "Αστείο πως εκείνοι που σε απάτησαν δεκάδες φορές, δείχνουν το δάχτυλο σε εκείνους που συγχώρησαν και υποστήριξαν. Δεν είναι τυχαίο που οι θαυμαστές είναι έξαλλοι. Λυπηρό. Μόνο αγάπη". Η νεαρή σταρ έβγαλε παλιά "άπλυτα στη φόρα", υπονοώντας πως συγχώρεσε πολλές φορές την απιστία του πρώην συντρόφου της, όμως ο Bieber δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. "Σε απάτησα... α, νομίζεις ξέχασα τη δική Σου απιστία με τον Ζέιν;".
 
Όπως και να έχει, ο Bieber προειδοποίησε, οι φαν τον αγνόησαν και έτσι μια ωραία πρωία "έπεσε μαύρο" στο instagram. 77 εκατομμύρια ακόλουθοι ξύπνησαν για να διαπιστώσουν πως ο αγαπημένος τους με τις πιπεράτες φωτογραφίες και τις selfie χωρίς μπλούζα (ενίοτε και χωρίς εσώρουχο) δεν είχε πια λογαριασμό.
 
Οι θαυμαστές του δεν μπόρεσαν να του συγχωρέσουν το γεγονός πως η νέα του σύντροφος είναι μόλις 17 ετών και σήκωσαν 'μπαϊράκι" κατά του pop ειδώλου. Ο Justin απάντησε στην πρόκληση λέγοντας: "Θα κάνω το λογαριασμό μου απόρρητο αν δεν σταματήσετε το μίσος. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, αν είστε πραγματικά φαν δεν μπορείτε να είσαι τόσο κακοί με ανθρώπους που μου αρέσουν". Έτσι, για να προστατεύσει τη νέα του αγαπημένη, τιμώρησε εκατομμύρια θαυμαστές.


 
Ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου Sofia Richie;


 Το κοινό ταξίδι της Sofia Richie με τον Justin Bieber και οι καρδούλες στις φωτογραφίες που ποζάρουν μαζί στο instagram, ήταν το κερασάκι στην τούρτα και η επιβεβαίωση που αναζητούσαν οι φήμες γύρω από το αν αυτό είναι όντως το νέο κορίτσι του Justin Bieber.

 
Η 17χρονη κόρη του Lionel Richie, είναι μοντέλο (φυσικά) και πολύ καλή φίλη με κορίτσια όπως οι Bella Hadid, Alessandra Ambrosio και Joan Smalls, ενώ είναι και αδερφή της Nicole Richie. Παράλληλα με το μόντελινγκ σχεδιάζει τα δικά της ρούχα αντλώντας έμπνευση από το στιλ των αδερφών Olsen. Τυχαία δεν τη λες πάντως.
Παρακάτω, ρίχνουμε μια ματιά στο instagram της γιατί κάτι μου λέει πως βρήκαμε νέο girl crush. Αν ρίξεις μια ματιά στα σχόλια των παλαιότερων φωτογραφιών, θα δεις πολύ μίσος για τη Sofia και τους Beliebers να θέλουν απεγνωσμένα πίσω στη ζωή του Justin την Selena Gomez. Για το λόγο αυτό η Sofia Richie απενεργοποίησε τα σχόλια στις φωτογραφίες της, απ' όταν έγινε γνωστό το ειδύλλιό της με τον Justin.
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»