Η Βάνα έγινε 50 και το γιορτάζει σε μια φωτογράφιση με την κόρη της!

Το απολυτό σύμβολο του σεξ έγινε 50 χρονών!
Η κόρη της έφτασε αισίως τα 15!
Μανά και κόρη δυο κούκλες φωτογραφίζονται μαζί για το cover story του περιοδικό Down Town!
 
Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα Φαίδρα, είναι πλέον μια πανέμορφη μικρή δεσποινίδα, και πώς να μην είναι άλλωστε! Γονίδια είναι αυτά!
Η διάσημη μαμά της φωτογραφίζεται μιλάει για το πόσο την άλλαξε ο ερχομός της!
H Φαίδρα που έχει πάρει πολλά από την πανέμορφη μητέρα της, πάει στην Γ' Γυμνασίου θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό και ασχολείται με τι άλλο παρά το μόντελινγκ


Φέτος έγινες 50. Πώς είναι να μεγαλώνεις; 
 
Έχει και τα καλά του, έχει και τα κακά του. Τα άσχημα είναι ότι βλέπεις το σώμα να αλλάζει. Όλα αυτά τα σημεία που έβλεπαν τον ουρανό, τώρα βλέπουν το πάτωμα. Προσπαθείς να μην τα πατήσεις. Και αυτό πονάει. Το καλό είναι ότι βλέπεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Παύεις να είσαι χειριστικός και εγωκεντρικός. Δεν είσαι πια εσύ το επίκεντρο του μικρόκοσμού σου και αυτό είναι απελευθερωτικό. Έχει γοητεία να φεύγει η ομορφιά και να μένει πίσω. Κάποτε υπήρξα όμορφη, τώρα έχω άλλα πράγματα να κοιτάξω.

Όταν η κόρη σου βλέπει τις παλιές σου σέξι, γυμνές φωτογραφίσεις πως αντιδρά;

Μου τη λέει. Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα: Φαίδρα μου πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις και εκείνη μου απαντούσε: " Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες, δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι". Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου κι έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου
 
Τι σου έμαθε η Φαίδρα;  

Το να μπορώ να ζω με την αγάπη των άλλων. Πριν ζούσα μόνο για μένα, ήμουν το κέντρο του κόσμου, ήμουν νάρκισσος, ματαιόδοξη και κακομαθημένη. Η Φαίδρα με άλλαξε. Κατάλαβα ότι για να κερδίσεις την αγάπη πρέπει να ταπεινωθείς. Πρέπει να σεβαστείς και πάνω απ’ όλα να αφήσεις ελεύθερο τον άλλον. Η ζωή μου χωρίζεται σε δύο κεφάλαια: είναι προ Φαίδρας και ένα μετά Φαίδρας. Είμαι μια άλλη γυναίκα. 

 
 

«Άφησα την εικόνα μου, τον εαυτό μου, τη δουλειά μου, τα πάντα, και αφοσιώθηκα στο παιδί. Από τα 35 μου. Στο μπαμ της καριέρας μου τα παράτησα όλα. Δεν εξετάζω το αν είμαι καλή ή κακή μάνα, μπορεί να είμαι και η χειρότερη. Αυτό που λέω είναι ότι αυτό που επέλεξα να κάνω τα τελευταία 15 χρόνια είναι το μεγάλωμα της κόρης μου. Και το έκανα με πάθος».

Όλο αυτό το διάστημα όπως λέει, δεν έκανε ΚΑΜΙΑ σχέση:
«Δεν με ενδιέφερε τίποτα. Ζούσα μόνο για το παιδί μου, 15 χρόνια είμαι στην ουσία ερωτευμένη με την κόρη μου».


Αναφερόμενη στις καταστροφές που πέρασε στη ζωή της, δεν κρύβει ότι «μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δεν με ενδιέφερε καν να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου. Και αυτό θέλει κότσια».
 «Την ομορφιά μου την πλήρωσα με αίμα. Ήμουν όμορφη και καταραμένη. Το να είναι κανείς διαφορετικός στη χώρα μας, να είσαι πάνω από τον μέσο όρο, προκαλεί φθόνο. Είμαστε πολύ κομπλεξικός ως λαός. Την πολλή ομορφιά, την πολλή ευφυΐα, τη διαφορετικότητα, την πολεμάνε. Εγώ τώρα επιστρέφω κανονικά, κάνω comeback έπειτα από 15 χρόνια και τώρα έχω διάθεση να τα γ@μήσω όλα».


Εξηγώντας τι την κάνει να τσακώνεται, απαντά ότι «εμένα με ενοχλεί ο εγωισμός, η αμετροέπεια και το να παριστάνει κάποιος ότι είναι τόσο σπουδαίος και να είναι τόσο μαλάκας. Πολλοί το κάνουν και κανείς δεν τους λέει τίποτα. Εγώ πια τους τη λέω. Τις προάλλες ήταν κάποιος και του λέω αγόρι μου, δεν μπορείς να κάνεις τον σπουδαίο. Εγώ πάντα έλεγα ότι είμαι μέτρια, είμαι ένα μέτριο μυαλό, υπήρξα μια πολύ όμορφη γυναίκα, δεν βγήκα να πω ότι είμαι η Αρβελέρ ή ο Ράμφος. Λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα».

Τέλος, δεν μασά τα λόγια της, αποκαλύπτοντας ποιούς εκτιμά:
«Λιγνάδης, Μαρκουλάκης, Μαρμαρινός. Αντίθετα, βαριέμαι να βλέπω την τριάδα Κιμούλης, Φιλιππίδης, Μπέζος. Κουράστηκα. Ας βγουν και άλλοι. Είναι σπουδαίοι, είναι αξίες, αλλά δεν έχουν βγάλει καινούργιους ανθρώπους».

 

 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»