Τα κορίτσια του αθλητισμού που κάνουν το Ολυμπιακό Χωριό να παραμιλά!

Είναι σέξι και δικαιολογημένα τα πρόσωπα των ημερών!
Τα πιο όμορφα κορμιά του πλανήτη βρίσκονται στην παρακάτω λίστα για να τα θαυμάσεις! Αυτή την φορά όχι για τα προσόντα τους στον αθλητισμό άλλα για τα προσόντα τους στην ζωή!

Είναι πανέμορφες, καυτές, επιτυχημένες, πλούσιες και οι πιο περιζήτητες γυναίκες του πλανήτη!

Με πρώτη και καλύτερη το κορίτσι αποκάλυψη των ημερών! Αυτή που χάρισε ρίγη συγκίνησης με τη παρουσία της και γράφτηκαν για λογαριασμό της χωρίς υπερβολή χιλιάδες θέματα!

Έκτος συναγωνισμού η νέα επίσημη αγαπημένη της Ελλάδας, η χρυσή Άννα Κορακάκη!

 


Μπορεί ο αχ βαχ καημός μας για τον αποκλεισμό της Maria Sharapova λόγω ντόπινγκ να είναι μεγάλος, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει εντός οπτικού μας πεδίου η φρεσκοπαντρεμένη Σέρβα Ana Ivanovic και τα 184 αψεγάδιαστα εκατοστά της για να μας παρηγορήσουν!
 
Ειδικά αν καταφέρει και νικήσει τη Serena Williams, που έρχεται με φόρα στους 4ους Ολυμπιακούς της καριέρας της, κάτι που δεν κατάφερε πίσω στο Πεκίνο, όταν ήταν No1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Να σημειώσουμε ότι η Αμερικανίδα υπερ-πρωταθλήτρια είναι και με διαφορά η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια σε όλο το Ολυμπιακό Χωριό.
 
Άξια παραστάτρια στην προσπάθεια της Ana η σημαιοφόρος της Εθνικής Ομάδας της Δανίας, τενίστρια Caroline Wozniacki.

Για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς, αφού ξεπέρασε ένα σοβαρά τραυματισμό στον αστράγαλο για να τα καταφέρει.
 
Άξιες και οι δυο πιο σέξι rookies των αγώνων του Ρίο, δηλαδή η χορευταρού 23χρονη Αυστραλέζα πρωταθλήτρια των 100 μέτρων μετ' εμποδίων Michelle Jenneke:
Και η επιτέλους προκρίθηκε, ναι υπάρχει θεός' συγκλονιστική 25χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια άλματος εις μήκος, Daria Klishina.
 
Αρκετά, όμως, με τις πρωτάρες. Τα έχουμε πει άλλωστε αναλυτικά γι' αυτές.
Ας περάσουμε στις βετεράνους. Ξεκινώντας από την ασταμάτητη ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, που περιλαμβάνει 3-4 από τις πιο ωραίες αθλήτριες των Ολυμπιακών. Πάντα με πρώτη μούρη στο Καβούρι την Καλιφορνέζα Alex Morgan, βραβευμένη πολλάκις ως US Soccer Female Athlete of the Year, που μας έδειξε αλησμόνητα τα προσόντα της και σε μια φωτογράφηση για το Sports Illustrated.

Και, σε κοντινή απόσταση, την τερματοφύλακα Hope Solo, με την παλιά φωτογράφηση της για το ESPN..


 

Εξίσου διαχρονική αξία, βλέπε η πιο σέξι πρωταθλήτρια χόκεϊ επί χόρτου όλων των εποχών, είναι και η 30χρονη Ολλανδή Ellen Hoog, με τα υπέροχα γαλάζια μάτια, που έχει κερδίσει ήδη δυο φορές το χρυσό σε Ολυμπιακούς με την ομάδα της χώρας της.
 
Κοίτα να δεις τι θησαυρούς κρύβει -και τι σώμα φτιάχνει- αυτό το υποτιμημένο άθλημα. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι αυτό παίζει και η Αμερικανίδα Paige Selenski που αναφέρουμε μόνο και μόνο εξαιτίας της περσινής φωτογράφησης της για το body issue του ESPN.
 
Ενώ υπέροχα μάτια (ναι, είμαι σίγουρος ότι αυτό προσέχεις) διαθέτει και η 27χρονη φιλότιμη Ουγγαρέζα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Zsuzsanna Jakabos, που φιλοδοξεί σε αυτή, την 4η κατά σειρά Ολυμπιάδα της, να καταφέρει κάτι περισσότερο από το να μας αφήσει άφωνους με τα σωματικά της προσόντα.
 
Από εκεί και πέρα το παρόν θα δώσει, για 4η και τελευταία φορά, η 34χρονη Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια Jaqueline Carvalho και τα 186 επιβλητικά εκατοστά της. Μια αθλήτρια που λατρεύεται σχεδόν ως ημίθεα από τους συμπατριώτες της.
 
H Ρωσικής καταγωγής 26χρονη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Mariya Koroleva.
 
Kαι η 30χρονη Βρετανίδα χρυσή νικήτρια στο έπταθλο στο Λονδίνο, Jessica Ennis-Hill που τα κατάφερε τελευταία στιγμή και φιλοδοξεί να γίνει η τρίτη μητέρα στην Ιστορία που θα καταφέρει να διατηρήσει το μετάλλιο της σε δυο διαδοχικές Ολυμπιάδες.


 
H 25χρονη Ιταλίδα Marta Menegatti, κατά κοινή ομολογία η πιο σέξι παίκτρια beach volley στον πλανήτη, στην 2η συνεχόμενη Ολυμπιακή της εμφάνιση. Αν και αυτό που θυμούνται οι άντρες είναι το γυμνό ημερολόγιό της για το Max το 2004.


 
Εκτός, βέβαια, και αν τυγχάνει να ανήκετε στους φαν του αντίπαλου δέους, δηλαδή της 28χρονης Τσέχας συναθλήτριάς της Marketa Slukova. Με άλλα λόγια, της μοναδικής που μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια.


 
Καθώς επίσης η 24χρονη Ολλανδέζα πρώην αθλήτρια του επτάθλου και νυν παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 200 μέτρα Dafne Schippers.


 
Ενώ μοντέλο χαλαρά θα μπορούσε να γίνει η 26χρονη Αυστραλή αθλήτρια στα 3.000 μέτρα steeple, Genevieve LaGaze, που ελπίζει να καταφέρει κάτι περισσότερο στο Ρίο από ότι στο Λονδίνο.

 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»