Daily instagram report: Οι διάσημοι πάνε παραλία!

Έχουν κατακλυστεί τα social media από παραθαλάσσιες φωτογραφίες!

Φωτογραφίες με τους διάσημους φίλους μας να περνούν ξέγνοιαστα τις ώρες τους, κάτω από τον καυτό ήλιο των Ελληνικών νησιών, αραχτοί στην ξανθή άμμο, σε ξαπλωτές, αιώρες και ψάθες, βόλτες με κότερα και λοιπές καλοκαιρινές ενασχολήσεις!

Εμείς τους μαζέψαμε όλους και σας τους παραθέτουμε σε ένα special daily instagram report για τα μάτια σου μόνο!
 
Η Ναταλία Γερμανού, βρίσκεται στα Κύθηρα στο σπίτι της μητέρας της και εκεί φορτίζει τις μπαταρίες της μετά το τέλος της εκπομπής Namaste!
H Ναταλία δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες χωρίς φίλτρα στο instagram και μας δείχνει πως περνά. Φωτογραφίες με τους τετράποδους φίλους της, το σπίτι της, αλλά και μία selfie όπου φορά το μαγιό της!
Η ίδια σχολίασε: «It is all about the sun...#kythira_island #summer#kythira_lovers».


 
H Nάντια Μπουλέ κάνει τις διακοπές της και δεν μας ξεχνά!
Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έβαλε το αποκαλυπτικό της μπικίνι και βούτηξε στην πισίνα. Η Νάντια μάλιστα δημοσίευσε και ένα βιντεάκι και σχολίασε: «διπλό σάλτο προς τα πίσω και βουτιά σε γωνιά 90 μοιρών. Η Φοίβη χειροκροτούσε»!


Ο Αντώνης Σρόιτερ φορτίζει τις μπαταρίες του με την οικογένειά του!
Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αlpha εδώ και μέρες απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του ο οποίος είναι πάνω σ’ ένα σκάφος και σχολίασε: «Κάθε ταξίδι, είναι καλό ταξίδι»;»!



Η Μαρία Kορινθίου φέτος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της με μαγιό!
Επέλεξε ένα λευκό μπικίνι για να κάνει τις βουτιές της και δημοσίευσε φωτογραφία που την απεικόνιζε να κάθεται στην παραλία και να απολαμβάνει τον ήλιο! Όπως ήταν λογικό η φωτογραφία της απέσπασε μόνο κολακευτικά σχόλια!


Προκαλείς, σου λέμε προκαλείς Δέσποινα!
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη Λήμνο και φορά το ένα μαγιό πίσω από το άλλο. Η Δέσποινα δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μπικίνι και αναστάτωσε τους φίλους της στο instagram μιας και η τραγουδίστρια διαθέτει τέλειες αναλογίες.
Η ίδια έγραψε: « Στην υπέροχη Λήμνο για άλλο ένα καλοκαίρι! Με τη μόνη διαφορά ενός live φέτος στις 12 του μήνα στο club Kinky! Μαζί και η ξεχωριστή»!

 


Η Αντωνία Καλλιμούκου χώρισε και οργώνει τα νησιά με τους φίλους της!
Η παρουσιάστρια και μοντέλο φορά άλλοτε μπικίνι και άλλες φορές ολόσωμο μαγιό και «κόβει ανάσες» με το αψεγάδιαστο κορμί της! «Ανακάλυψα τα super μαγιό κι έχω ενθουσιαστεί!!! Διάλεξα σχέδιο flamingo γιατί είναι ταξιδιάρικα και τα αγαπώ!!! #flamingocrazy#elenagagali #swimsuit #alldaybeach #summer #happy»!


Η Μαρία Μπεκατώρου έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της πως στα περιοδικά που την βλέπουμε με μαγιό και έχει τέλειες αναλογίες είναι φωτογραφίες επεξεργασμένες!
Σήμερα η ίδια η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη δημοσίευσε μία φωτογραφία της όπου είναι αμακιγιάριστη και φορά ολόσωμο μαγιό.
«Βlue morning .....#mysummerstory #blue #sea #happy#kefaloniamou» έγραψε η Μαρία και όπως θα δείτε είναι εντυπωσιακή!



Από την Πάρο στους Παξούς συνεχίζει τις διακοπές της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!
Η ηθοποιός βομβαρδίζει το instagram με φωτογραφίες της που την απεικονίζουν με ένα διάπλατο χαμόγελο... Η ίδια δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της που είναι μέσα σε σκάφος και σχολίασε: «Τι με μπουνάτσες τι με μποφόρια, το χουμε λεμε!! !#vacation#summer #joy #happiness #paxoi»!


 
Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στην Εύβοια οικογενειακώς...!
Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο στις διακοπές της δεν βάφεται καθόλου και δεν δίστασε να βγάλει και μία φωτογραφία με μία φίλη της που κατέφθασε για να περάσουν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές. Η Βίκυ πόζαρε στο κινητό με τη φίλη της χαμογελαστή και άβαφη! Κούκλες και οι δύο!


 
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη γυναίκα του Ναταλί Κάκκαβα και τους δυο γιους τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους και φαίνεται σε κάθε στιγμιότυπο που δημοσιεύουν στο instagram!
O ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του που η γυναίκα του τον έχει πασά και έγραψε: «Τύχη να έχεις σύζυγο απο την Κορώνη‼ Μόλις φτάσαμε στην πατρίδα της, με έκανε να νιώσω σαν βασιλιάς. Πάντα τέτοια και καλά να περνάμε»!



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να έχει αποκτήσει δύο κόρες, όμως έχει καταφέρει να έχει κορμί λαμπάδα και να φορά ό,τι ρούχο επιθυμεί!
Η παρουσιάστρια, η οποία κάνει διακοπές, έβαλε ένα καυτό σορτσάκι και μας άφησε άφωνους με τα καλλίγραμμα πόδια που διαθέτει!
«Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα χαμόγελο και θα διαπιστώσεις οτι όλα γύρω σου είναι πιο όμορφα! #summer #happyvibe #smile #love #goodmorning#happyday»έγραψε χαρακτηριστικά ποστάροντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία!



Οι γυναίκες ζηλεύουν το τέλειο κορμί τους και οι άντρες μένουν άναυδοι στη θέα του καλογυμνασμένου σώματός της!
Ο λόγος για την Ελένη Πετρουλάκη που μπορεί να είναι μανούλα, τα χρόνια να περνούν όμως έχει το πιο αξιοζήλευτο κορμί στη showbiz! Η γυμνάστρια κάνει διακοπές στη γενέτειρά της την Κρήτη και πόσταρε μία φωτογραφία της όπου φορά ολόσωμο μαγιό και αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο. Κορμάρα η Ελένη!
 


Η Δήμητρα Ματσούκα περιοδεύει με την παράσταση Συρανό Ντε Μπερζεράκ σε όλη την Ελλάδα, αλλά, παράλληλα, κάνει κι έναν χαμό σε κάθε ευκαιρία!
Ανάμεσα στις παραστάσεις, η ηθοποιός απολαμβάνει το μπανάκι της. Μετά τη θάλασσα ή την πισίνα, όμως, χρειάζεται ένα ντους για να ξεπλυθείς…Με το μικροσκοπικό μπικίνι της, η Δήμητρα Ματσούκα κάθισε κάτω από τη ντουζιέρα και άφησε το νερό να κυλά στο κορμί της…Το τι ακολούθησε από σχόλια, δεν περιγράφεται!
 


Χαλαρώνει στη Σκιάθο η Χριστίνα Μουστάκα με τον αγαπημένο της!
Η παρουσιάστρια, που εδώ και μήνες ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή στο τάε κβον ντο, Νίκο Ζήκο, αναστατώνει τη Σκιάθο, ειδικά όταν εμφανίζεται στην παραλία της Αγίας Ελένης σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo!
Οι δυο τους εξερευνούν κάθε γωνιά του νησιού, κάνουν βόλτες στις ξακουστές «Μαξιλάρες», τρώνε θαλασσινά στο «Carnayo», ενώ όταν κάνουν clubbing επιλέγουν το Pure.
Οι δυο τους προσέχουν πολύ τις εξόδους τους, αφού δεν θέλουν να τροφοδοτούν τα media, ειδικά εκείνη, η οποία ανήκει στον χώρο της σόουμπιζ και στο παρελθόν έχει δει την προσωπική της ζωή να εκτίθεται αρκετά.


Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στην Πάτμο και απολαμβάνει τις διακοπές της με φίλους!
Η παρουσιάστρια φορτίζει τις μπαταρίες αυτό το διάστημα. Βουτιές, ηλιοθεραπεία, χαλαρές στιγμές με φίλους και τα παιδιά της!
Σε μία από τις φωτογραφίες, η Τζένη φαίνεται να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές επάνω σε μία αιώρα.


 

Η Τάμτα με στυλ ποζάρει στην αμμουδιά!

 Η τραγουδίστρια φορά ένα σέξι ολόσωμο μαγιό με τα κατάλληλα αξεσουάρ και «αναστατώνει» το Instagram.

Όπως θα δείτε η Τάμτα άλλαξε πάλι τα μαλλιά της γιατί όπως έχει πει και η ίδια βαριέται εύκολα και της αρέσει να πειραματίζεται. Όσο για το κορμί της; Πιο fit πεθαίνεις!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»