Θα πάθεις πλάκα με το νέο cast του γυναίκειου Ocean 8!

Παίζει να μην έχεις ξαναδεί τόσα πολλά ηχηρά ονόματα συγκεντρωμένα σε ένα και μόνο έργο και το κορυφαίο είναι πως η διαδικασία επιλογής τους ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Διαβάζοντας τα "σιγουράκια" που ανακοίνωσε η Warner Bros για τη γυναικεία εκδοχή του Ocean's 11, που υπολείπεται εσκεμμένα τριών ατόμων, μπορεί να νομίσεις ότι κάποιος μας κάνει πλάκα.

Αν θεωρούσαμε ως τώρα άπιαστο τον συνδυασμό George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, και όλων των υπολοίπων, φαντάσου τώρα που σε ένα έργο θα δεις -πάρε άνασα- Sandra Bullock, Kate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna και Helena Bonham Carter! Βέβαια, οι δύο πρώτες είχαν ήδη ανακοινωθεί. Όλες οι άλλες όμως; Μίνι εγκεφαλικό.

Μαζί τους θα είναι και η "τηλεοπτικότερη" Mindy Kaling, όπως και η ράπερ Awkwafina (πρόσφατα την είδαμε στο Neighbors 2) και μεταξύ μας, τουλάχιστον από άποψη star quality κράχτη, εδώ τα πράγματα είναι σαφώς σοβαρότερα.

Με παραγωγό τον σκηνοθέτη του "Ocean's 11" Steven Soderberg, η σκηνοθεσία ανήκει στον Gary Ross, ο οποίος γράφει και το σενάριο της ταινίας μαζί με την Olivia Milch. Οι δύο πρώτοι πάντως, είναι κάτι σαν ανεπίσημοι συνεργάτες, χρόνια τώρα. Αναφορικά με τους ρόλους, η Sandra Bullock αναμένεται να είναι ο θηλυκός Danny Ocean, ενώ το cast του έργου δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και ναι, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να μας εκπλήξουν επιπρόσθετα, αν πάρουμε στα σοβαρά τις φήμες που ήθελαν την Jennifer Lawrence να αποτελεί υποψήφια, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μη μπορεί να συμμετέχει.

Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον ότι το concept "γυναίκες σε αντρικούς ρόλους" το έχουμε ξαναδεί στο πρόσφατο Ghostbusters, καθώς επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιοι από τους ηθοποιούς της αρχικής τριλογίας να κάνουν το πέρασμά τους και από αυτήν την κινηματογραφική προσπάθεια. Αναμφισβήτητα ωστόσο, έστω πως η κατάσταση μένει ως έχει, μιλάμε για μία all star ταινία που αναμένεται να "θρυμματίσει" τα ταμεία παγκοσμίως

 

 

 

  

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
Κόλαφος η Φαίη Σκορδά κατά Μάρκου Σεφερλή & Δημήτρη Σούρα: «Το βρίσκω πολύ επικίνδυνο!»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η απάντησή της Κατερίνας Λιόλιου στα αρνητικά (και σε περιπτώσεις αισχρά) σχόλια για το #Διθέσιο
Η επική Shakira έφυγε από τη σκηνή επειδή θεατές τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Αν Κοντιζάς & Ιωαννίδης δεν έρθουν στην #FarmaGR, δεν θα τους μιλήσω»
Επιστρέφει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο #TheVoiceGR! Έκλεισαν Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης
Μέρα Πρεμιέρας: Το νέο look της Φαίης, η 12η χρονιά της Σταματίνας, τα τεχνικά προβλήματα του Παπαδάκη