Hadid, Jenner, Baldwin στην πιο sexy beach φωτογραφία του καλοκαιριού!

Η Kim Kardashian είναι μια γυναίκα που δυστυχώς ή ευτυχώς άφησε ένα συγκεκριμένο legacy στην αντίληψη των ανδρών για το τι είναι ωραίο και φυσικά γοητευτικό στο γυναικείο σώμα. Μετά από δύο εγκυμοσύνες εξακολουθεί να δίνει ορισμούς. Όμως είναι 35 χρονών και σύντομα θα έρθει η στιγμή να παραδώσει τη σκυτάλη. Αν υπάρχει μία άξια διάδοχος, τότε αυτή είναι η μικρότερη από τις 5 αδερφές. Τα οπίσθια της Kylie Jenner είχαν πάντα την προοπτική και στα γενέθλια της το έδειξε για τα καλά.

Παρότι είχε γενέθλια στις 10 του μήνα, τα μικρά happenings άρχισαν από τις 9, αλλά το μεγάλο περιελάμβανε κρουαζιέρα με μεγάλη παρέα στα νησιά Τουρκς και Καϊκός και στις Μπαχάμες. Και με το μπικίνι που επέλεξε να φορέσει στις παραλίες των δεύτερων, έδειξε ότι η Kim δικαίως την είχε αποκαλέσει πριν μερικούς μήνες άξια διάδοχο της.

Αν εξαιρέσεις το μαλλί της Kylie Jenner που δεν της ταίριαζε ιδιαίτερα, όλο το υπόλοιπο ήταν ένα χάρμα οφθαλμών. Το λευκό της μπικίνι είχε εκείνα τα στοιχεία που δεν θα σκεφτόσουν, αλλά που καθώς τα παρατηρείς βλέπεις ότι είναι τα σωστά κομμάτια στη σωστή θέση. Το πάνω μέρος ήταν ένα τοπάκι που κάλυπτε και ταυτόχρονα τόνιζε το στήθος της, ενώ το κάτω ήταν μπραζίλιαν και άφηνε τα οπίσθια της μαζί με το τατουάζ στην δεξιά μεριά να κρατήσουν τον θεατή στη θέση του.

Συνυπολογίζοντας την καυτή πόζα που πήρε μαζί με την αδερφή της Kendall στα Τουρκς, τότε όλα γίνονται ξεκάθαρα ως προς το τι θα προσφέρει η Kylie στο μέλλον.

Η μικρότερη της οικογενείας έβαλε πάνω στο σκάφος τους όλους τους ανθρώπους που ήθελε - τον Tyga, τις φίλες της, την αδερφή της Kendall, τις φίλες της αδερφής της Bella Hadid και Hailey Baldwin - και πήγαν μια κρουαζιέρα στις Μπαχάμες, με το ποτό να ρέει σχετικά άφθονο πάνω στο σκάφος.

Μπορεί το μπικίνι της Kylie να ήταν κλασσικά εικονογραφημένα και να αναδείκνυε τις καμπύλες της, όμως η αδερφή Kendall και οι BFF της ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση. Τουλάχιστον σοσιαλμιντιακά, αφού εννοείται πως κάθε μία κοπέλα που βρέθηκε πάνω στο σκάφος ανάρτησε φωτογραφίες και στο Facebook, και στο Instagram και βίντεο στο Snapchat. Κάτι σαν live coverage της διασκέδασης τους ένα πράγμα και μάλιστα με πολλές λήψεις.

Η Bella Hadid βρήκε το καλύτερο κόνσεπτ για να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού μαζί με την Kendall και την Hailey, έκατσαν γονατιστές στην άμμο, με τα οπίσθια τους να έχουν καλυφθεί και τράβηξε την φωτογραφία από πίσω.

 

 

 

  

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»