Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ:«Την έσυρε στο μπαλκόνι και την χαστούκισε»

Άγνωστες πτυχές της εκρηκτικής σχέσης του γνωστού ζευγαριού είδαν το φως της δημοσιότητας. Για αυτόν τον μεγάλο έρωτα έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Η σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν έντονη, καρμική και πολλές φορές αρρωστημένη. Το «εθνικό» ζευγάρι  του ελληνικού κινηματογράφου μακριά από τα φώτα είχε μια εκρηκτική σχέση, καταστροφική με αρρωστημένη ζήλια αλλά και αληθινό έρωτα. Ένα αφιέρωμα στο γνωστό ζευγάρι έκανε ο Πάνος Ζόγκας για χάρη του ελληνικού «Down Town», αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

 


 «Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10 το πρωί και εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2 το μεσημέρι. “Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;” του είπα και μου απάντησε: “Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι”. Και αυτό ακριβώς θεωρούσε ότι ήταν. Ο σύζυγος της βασίλισσας», δήλωσε η Κική Σεγδίτσα.

 

 

«Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός» δήλωσε η Καίτη Λαμπροπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Από την μεριά του ο αδελφός της σταρ,Τάκης Βουγιουκλάκης ανέφερε πως «Την έσυρε. Ακριβώς αυτή είναι η σωστή φράση. Εγώ βέβαια δεν πήρα χαμπάρι γιατί θα αντιδρούσα. Το έμαθα μετά από την ίδια, την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια πίκρα. Ήταν η πρώτη νύχτα γάμου. Οι συγκρούσεις επισκίασαν την καριέρα του. Εκείνο που τον επηρέαζε ήταν η πρωτιά της Αλίκης. Κάτι που δεν φαίνεται να ξεπέρασε ποτέ», τόνισε για να προσθέσει πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ «την αγαπούσε αλλά ήταν αδύναμος να παλέψει τους δαίμονές του». 
 

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»