Beyonce: «Σταματήστε να μας σκοτώνετε»

Το δικό της ηχηρό μήνυμα κατά της βίας σε βάρος Αφροαμερικανών και κάθε είδους ανυπεράσπιστων κοινωνικών ομάδων έστειλε η Beyoncé. H διάσημη τραγουδίστρια διέκοψε τη συναυλία της και ζήτησε από το κοινό να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Ντάλας. 
Η σταρ έδινε συναυλία στη Γλασκόβη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Formation World Tour, όμως, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα κατά της ρατσιστικής βίας.

«Κυρίες και κύριοι, θα σας παρακαλούσα να κάνετε μαζί μου ενός λεπτού σιγή», είπε ενώ στην οθόνη εμφανίστηκαν τα ονόματα όλων των Αφροαμερικανών που έπεσαν νεκροί το τελευταίο διάστημα από πυρά αστυνομικών. Λίγο πριν στην ιστοσελίδα της, κατήγγειλε την αστυνομική βία, με ένα κείμενο σε μαύρο φόντο. Κάλεσε μάλιστα  τον κόσμο να υπερασπιστεί το υπέρτατο δικαίωμα της ανθρώπινης ζωής, όπου κι αν αυτό υπονομεύεται. 
«Είναι στο χέρι μας να υψώσουμε το ανάστημά μας και να ζητήσουμε να σταματήσουν να μας σκοτώνουν! Δεν έχουμε ανάγκη τη συμπόνια, αλλά το σεβασμό της αξίας των ζωών μας. Θα σταθούμε ενωμένοι σαν κοινότητα και θα παλέψουμε εναντίον όλων όσων πιστεύουν ότι οι εγκληματικές πράξεις εκ μέρους αυτών που υποτίθεται ότι υπάρχουν για να μας προστατεύουν πρέπει να μένουν επανειλημμένως ατιμώρητες», γράφει η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «αυτή είναι μια μάχη για όποιον νιώθει περιθωριοποιημένος και παλεύει για την ελευθερία και τα δικαιώματά του, ανεξάρτητα φυλής, φύλλου ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Δεν πρόκειται για μια έκκληση αποκλειστικά προς τους αστυνομικούς αλλά προς οποιονδήποτε υποτιμά την αξία της ανθρώπινης ζωής. Ο πόλεμος εναντίον έγχρωμων και άλλων μειονοτήτων πρέπει να σταματήσει. Ο φόβος δεν είναι δικαιολογία. Το μίσος δεν θα νικήσει», έγραψε. 

 


Δείτε το βίντεο από τη διακοπή της συναυλίας της. 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα