Γουνί: The amusement bar

To «Γουνί» άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2015, προσφέροντας στους επισκέπτες του την πρωτότυπη ιδέα του amusement Bar. Πλησιάζοντας το «Γουνί» σε ακουμπάει αρχικά η μουσική. Ακούσματα όπως Ethnic, Latin, Swing, Soul, Jazz ή Κλασσικά παλιά ελληνικά κομμάτια, συνθέτουν συνήθως την play list του μαγαζιού.

Μπαίνοντας, σε περιβάλλει το σκοτεινό βικτοριανό Decor με στοιχεία παλιού τσίρκου και Λούνα Παρκ, ενώ η αίσθηση της θεατρικότητας είναι έντονη. Ο υφιστάμενος Τροχός της Τύχης στο μπαρ και το Καρουζέλ ελεφαντάκι έξω στην αυλή, είναι μερικά από τα fun στοιχεία που συνάδουν στο χαρακτήρα του Amusement Bar. Στο πρώτο σου κιόλας ποτό, το  «Γουνί» θα σε συνεπάρει.

 

Στο μενού θα βρεις ευφάνταστα signature κοκτέιλ, ενώ θα ικανοποιήσεις την πείνα σου με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, όλα φτιαγμένα από τα χεράκια της κυρίας Γεωργίας. Από τα πιο αγαπημένα πιάτα των πελατών είναι η σπιτίσιες πίτσες της. Σερβίρονται ζεστές, φτιαγμένες της ώρας και με φρέσκα υλικά. Αν προτιμάς κάτι πιο υγιεινό, στο μενού θα βρεις υπέροχες σαλάτες, όπως αυτή με το blue cheese και το Quinoa, ενώ αν ψάχνεις κάτι για να μοιραστείς, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα platters. 

 

 

 


H μαγείρισσα
Γεωργία Γεωργίου


 
Φτιάχνει το κάθε πιάτο με αγάπη και μεράκι. Από μικρή ανακατευόταν στην κουζίνα, ενώ αργότερα άνοιξε εστιατόρια με το σύζυγό της. Σήμερα δηλώνει επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά δεμένη με το «Γουνί».

Ποιό είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Κεφτεδάκια.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Όλα τα υλικά απαραίτητα για τα πιάτα μας.
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Καλές, φρέσκες, πρώτες ύλες.
 
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Πιάτα απολαυστικά και νόστιμα. Κάθε πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό που θα παραγγείλει, θα το απολαύσει.
 
Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για φαγητό και τι θα του μαγείρευες;
 Τον Ηλία Μαμαλάκη. Φαίνεται να έχει γούστο στο φαΐ και το απολαμβάνει. Θα του έφτιαχνα μικρές μερίδες από κάθε τι στο μενού μας, για να ανοίξουμε και θέμα συζήτησης.  
 
INFO
Χριστόδουλου Σώζου 2Ε,
Λευκωσία
Τηλ. 22 101587

 

 

Δειτε Επισης

Βασιλική Τρουφάκου: «Από τότε που έγινα μαμά, φλερτάρω με τα όρια της τοξικής θετικότητας»
O Στέφανος Μιχαήλ παντρεύεται μέσα στο 2025 την Νάταλι Κάτερ: «Δεν το προφυλάσσω, απλά δεν το διατυμπανίζω»
Μέμος Μπεγνής: «Με την απιστία σού φεύγει το απωθημένο και μετά είσαι καλύτερα στη σχέση σου»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Προτιμώ να με πιάσει στο στόμα του ο Λιάγκας, παρά να μου την πέσει κάμερα της Καινούργιου»
Νατάσσα Μποφίλιου: «Με νοιάζει που δε θα έχω σιωπήσει ή θα έχω κλείσει τα μάτια στην τραγικότητα»
Στέλιος Διονυσίου – Αγνή Καλουμένου: Παντρεύονται την επόμενη εβδομάδα και βαφτίζουν τα δίδυμα τους
Στο Ηρώδειο η Βάνα Μπάρμπα μετά την περιπέτεια υγείας της – Δεν μπορούσε να μιλήσει
Τιτίκα Στασινοπούλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Έκανε ενέσιμες θεραπείες από πρόβατα για να μείνει νέα»
Η αποκάλυψη της Δήμητρας Γαλάνη για το εξώφυλλο της στο #Playboy: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Χρησιμοποίησα δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος. Δεν θα το διακινδύνευα σε τίποτα»