Κανέλλα Grill & Bar: Για cocktail ή φαγητό

Βρίσκεις το Κανέλλα Grill & Bar στην όμορφη Σαριπόλου, που σφύζει από ζωή. Όταν πάρεις τη θέση σου σε κάποιο από τα ψηλά ξύλινα τραπεζάκια που προσφέρει, θα σου κάνει εντύπωση η ποικιλία που συναντάς στο μενού αλλά και οι χαμηλές τιμές. Θα παρατηρήσεις ότι το ξύλο κυριαρχεί στη διακόσμηση του χώρου, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα, ενώ θα μείνεις ικανοποιημένος από την ευγένεια του προσωπικού και τις νόστιμες και υγιεινές επιλογές που προσφέρονται για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους.

Το πιο αγαπημένο πιάτο των πελατών, το Μongolian Pork Chop. Η χοιρινή μπριζόλα 700 γρ., μαριναρισμένη με γλυκιά και πικάντικη σάλτσα, που σερβίρεται με Jack Daniel’s sauce, έχει κερδίσει το δικό της κοινό. Στα πιο αγαπημένα, επίσης, το Βlack Αngus Βurger και η σαλάτα με χαλλούμι και ρόδι. Για το τέλος, μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποια από τις γλυκές λιχουδιές, όπως το Kanella Lava Cake με παγωτό βανίλια. Εκτός από τα πιάτα του, που είναι πάντα πλούσια σε ποσότητα, αρώματα και γεύσεις, στο Κανέλλα Grill & Bar θα βρεις επίσης καλοφτιαγμένα signature cocktails και καλή μουσική.
 


 
O chef

Παρακολουθούσε τη μαμά του να μαγειρεύει και συχνά ανακατευόταν στην κουζίνα της γιαγιάς του. Ο Τάσος Τσαγγάρης κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη γαστρονομία από την εφηβική του ηλικία.

 
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Βασισμένος στην κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα, μαγείρεψα λουκάνικα και χαλλούμι με αυγά
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο φαγητό.
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Το πιο βασικό είναι καλής ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά και αρμονία στη γεύση και στην εμφάνιση του πιάτου.
 
Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για φαγητό και τι θα του μαγείρευες;
Έναν παλιό καθηγητή μου, τον κ. Πανίκο Θεοδοσίου. Θα του μαγείρευα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλλούμι και παστά σύκα, γαρνιρισμένο με σπανάκι και αγρέλια, γιατί είναι λάτρης της κυπριακής κουζίνας.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Βασιλική Τρουφάκου: «Από τότε που έγινα μαμά, φλερτάρω με τα όρια της τοξικής θετικότητας»
O Στέφανος Μιχαήλ παντρεύεται μέσα στο 2025 την Νάταλι Κάτερ: «Δεν το προφυλάσσω, απλά δεν το διατυμπανίζω»
Μέμος Μπεγνής: «Με την απιστία σού φεύγει το απωθημένο και μετά είσαι καλύτερα στη σχέση σου»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Προτιμώ να με πιάσει στο στόμα του ο Λιάγκας, παρά να μου την πέσει κάμερα της Καινούργιου»
Νατάσσα Μποφίλιου: «Με νοιάζει που δε θα έχω σιωπήσει ή θα έχω κλείσει τα μάτια στην τραγικότητα»
Στέλιος Διονυσίου – Αγνή Καλουμένου: Παντρεύονται την επόμενη εβδομάδα και βαφτίζουν τα δίδυμα τους
Στο Ηρώδειο η Βάνα Μπάρμπα μετά την περιπέτεια υγείας της – Δεν μπορούσε να μιλήσει
Τιτίκα Στασινοπούλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Έκανε ενέσιμες θεραπείες από πρόβατα για να μείνει νέα»
Η αποκάλυψη της Δήμητρας Γαλάνη για το εξώφυλλο της στο #Playboy: «Με πήρε τηλέφωνο η Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Χρησιμοποίησα δανεικό ωάριο και δότη σπέρματος. Δεν θα το διακινδύνευα σε τίποτα»