Κανέλλα Grill & Bar: Για cocktail ή φαγητό
10:14 - 04 Ιουλίου 2016
Βρίσκεις το Κανέλλα Grill & Bar στην όμορφη Σαριπόλου, που σφύζει από ζωή. Όταν πάρεις τη θέση σου σε κάποιο από τα ψηλά ξύλινα τραπεζάκια που προσφέρει, θα σου κάνει εντύπωση η ποικιλία που συναντάς στο μενού αλλά και οι χαμηλές τιμές. Θα παρατηρήσεις ότι το ξύλο κυριαρχεί στη διακόσμηση του χώρου, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα, ενώ θα μείνεις ικανοποιημένος από την ευγένεια του προσωπικού και τις νόστιμες και υγιεινές επιλογές που προσφέρονται για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους.
Το πιο αγαπημένο πιάτο των πελατών, το Μongolian Pork Chop. Η χοιρινή μπριζόλα 700 γρ., μαριναρισμένη με γλυκιά και πικάντικη σάλτσα, που σερβίρεται με Jack Daniel’s sauce, έχει κερδίσει το δικό της κοινό. Στα πιο αγαπημένα, επίσης, το Βlack Αngus Βurger και η σαλάτα με χαλλούμι και ρόδι. Για το τέλος, μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποια από τις γλυκές λιχουδιές, όπως το Kanella Lava Cake με παγωτό βανίλια. Εκτός από τα πιάτα του, που είναι πάντα πλούσια σε ποσότητα, αρώματα και γεύσεις, στο Κανέλλα Grill & Bar θα βρεις επίσης καλοφτιαγμένα signature cocktails και καλή μουσική.
O chef
Παρακολουθούσε τη μαμά του να μαγειρεύει και συχνά ανακατευόταν στην κουζίνα της γιαγιάς του. Ο Τάσος Τσαγγάρης κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη γαστρονομία από την εφηβική του ηλικία.
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Βασισμένος στην κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα, μαγείρεψα λουκάνικα και χαλλούμι με αυγά
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά στο φαγητό.
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Το πιο βασικό είναι καλής ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά και αρμονία στη γεύση και στην εμφάνιση του πιάτου.
Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για φαγητό και τι θα του μαγείρευες;
Έναν παλιό καθηγητή μου, τον κ. Πανίκο Θεοδοσίου. Θα του μαγείρευα ψαρονέφρι γεμιστό με χαλλούμι και παστά σύκα, γαρνιρισμένο με σπανάκι και αγρέλια, γιατί είναι λάτρης της κυπριακής κουζίνας.