Lindsay Lohan: Την απάτησε ο καλός της και τον έκανε βούκινο

Εκεί που όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα μεγάλο ανάμεσα στην Lindsay Logan και τον Egor Tarabasov, η απιστία του δεύτερου έφερε τα πάνω κάτω. Η ηθοποιός πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του 22χρονου γράφοντας,  «Σ' ευχαριστώ αρραβωνιαστικέ που πήγες με Ρωσίδα πόρνη». Αργότερα τη κατέβασε, για να ποστάρει μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία μουντζούρωσε το πρόσωπό του. Δανείστηκε επίσης στίχους από το γνωστό τραγούδι «Bang bang» και έγραψε «Φορούσε μαύρα κι εγώ λευκά. Υποθέτω ότι η τέχνη υπάρχει όπου τη δημιουργείς». Λίγο πιο μετά έφτασε το δημοσίευμα  της εφημερίδας «The Sun» που παρουσίαζε βίντεο από το μπαλκόνι του σπιτιού της σταρ, όπου φαίνεται να «παλεύει» με τον πρώην της. Ακούγεται να ουρλιάζει για τη ζωή της και να λέει το όνομά της και τη διεύθυνσή της. «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Όλοι το ξέρουν, βγες έξω από το σπίτι μου. Είσαι σκ@τ@ψυχοπαθής. Χρειάζεσαι βοήθεια, αυτό είναι το σπίτι μου, φύγε» ,φαίνεται να λέει στη συνέχεια. Στο βίντεο ο ίδιος φαίνεται να προσπαθεί να την πνίξει. Οι  γείτονές της κάλεσαν την αστυνομία, που μόλις κατέφθασε έσπασε την πόρτα της οικίας της  για να μπει μέσα. Το ζευγάρι είχε όμως ήδη φύγει έτσι δεν έγιναν συλλήψεις. 
Αργότερα η σταρ πόσταρε «Θα εκτιμούσα αν αυτές οι εικασίες για την προσωπική μου ζωή σταματούσαν. Δυστυχώς μια ιδιωτική υπόθεση έχει γίνει πιο κοινή από όσο θα ήθελα και θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ μπορούσαμε να συζητήσουμε τα προσωπικά μας μόνοι μας. Υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα στον κόσμο από ότι η σχέση μας. Παρακαλώ αφήστε μας να λύσουμε τα θέματά μας». 
Είναι μαζί ή όχι; Κανείς δεν ξέρει. Φωτογραφίες πάντως έξω από το σπίτι της σταρ, έδειχναν τον Egor να μετακομίζει από την οικία, με τους σωματοφύλακές του να κουβαλούν τα ρούχα του. 

 

 

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»