Γιατί ξέσπασε η Aniston;

Τα διεθνή την «πάντρευαν», την «χώριζα» και την «άφηναν» έγκυο για χρόνια. Ήρθε η ώρα η Jennifer Aniston να στείλει το δικό της μήνυα με ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα από μεριάς της.  Η 47χρονη σταρ πάει κόντρα σε κάθε κατεστημένο και καθωσπρεπισμό και δηλώνει στην  «The Huffington Post», «Δεν χρειάζεται να είμαστε μητέρες ή παντρεμένες ώστε να είμαστε ολοκληρωμένες. Την δική μας ευτυχία, την ορίζουμε εμείς για τους εαυτούς μας». Απάντησε έτσι στα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο στο πρώτο της παιδί. 


«Όλο αυτό που μου συμβαίνει, με διαφώτισε για το πόσο πολύ ορίζουμε την αξίας μιας γυναίκας, βάσει του συζυγικού και μητρικού της στάτους, που βασίζεται στην διαιώνιση μιας ιδέας, ότι οι γυναίκες είναι κατά κάποιο τρόπο “μισές”, ανεπιτυχείς και δυστυχισμένες, αν δεν είναι παντρεμένες με παιδιά!», πρόσθεσε. Μεταξύ άλλων τόνισε επίσης πως «ναι… ίσως μια μέρα γίνω μητέρα, και δεδομένου ότι δεν κρύβω τίποτα και όλα φαίνονται, θα είμαι η πρώτη που θα σας το ανακοινώσω. Δεν βρίσκομαι όμως στο κυνήγι της μητρότητας, επειδή κατά κάποιο τρόπο νιώθω μη ολοκληρωμένη! Απεχθάνομαι να με κάνουν να αισθάνομαι “λιγότερη από”, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει, ή επειδή έφαγα burger για μεσημεριανό και με φωτογράφισαν από περίεργη γωνία λήψης, με αποτέλεσμα να εξαχθούν δυο συμπεράσματα, ότι δηλαδή είμαι “έγκυος” ή απλά “χοντρή”». 

 


«Η αντικειμενοποίηση και ο έλεγχος στον οποίο υποβάλλουμε τις γυναίκες, είναι παράλογος και ενοχλητικός! Το μήνυμα ότι τα κορίτσια δεν είναι όμορφα ή χαριτωμένα αν δεν είναι απίστευτα αδύνατα, και ότι δεν αξίζουν την προσοχή μας αν δεν μοιάζουν με supermodel ή ηθοποιούς στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, είναι κάτι στο οποίο όλοι υποκύπτουμε πρόθυμα. Αυτό στη συνέχεια, τα κορίτσια το μεταφέρουν και στην γυναικεία τους φύση όταν μεγαλώσουν», ανέφερε επίσης. 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα