Garden Day & Night: Μια όαση στην πρωτεύουσα
16:22 - 11 Ιουλίου 2016
Το Garden Day & Night απλώνεται σαν μια μικρή όαση στην καρδιά της πρωτεύουσας. Οι ιδιοκτήτες του το δημιούργησαν θέλοντας να προσφέρουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό, έναν καλοκαιρινό παράδεισο δροσιάς και απόλαυσης στη Λευκωσία, και τα κατάφεραν. Μπορείς να το επισκεφθείς από νωρίς το πρωί για να απολαύσεις τον καφέ σου, ή να το επιλέξεις για το μεσημεριανό και το δείπνο σου. Φυσικά το βραδάκι μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα εξαιρετικά signature cocktails, κάτω από τους ήχους mainstream μουσικής. Στο μενού θα βρεις tapas, καλοψημένες μπριζόλες, λαχταριστές σαλάτες, επιλογές από ζουμερά burgers και εξαιρετικές μακαρονάδες. Στα πιο αγαπημένα πιάτα των πελατών, το chicken curry, που εντυπωσιάζει με τη γεύση του, αλλά και την εμφάνισή του, καθώς σερβίρεται μέσα σε μισό ανανά. Το δημοφιλέστερο signature cocktail του Garden Day & Night, το Colombian. Σερβίρεται σε τρεις δοκιμαστικούς σωλήνες, στα χρώματα της Κολομβίας και ο επισκέπτης μπορεί να το απολαύσει αφού αναμείξει το περιεχόμενο των σωλήνων στο ποτήρι. Επίσης, αν σου αρέσουν τα special events, τότε έχε τον νου σου στο Garden Day & Night, καθώς συχνά διοργανώνονται events γύρω από το φαγητό, τα κοκτέιλ, το κρασί ή τη μουσική. Όλα με τον δικό τους χαρακτήρα.
O barman
Δήμος Αθανασίου
Ποιο είναι το πρώτο cocktail που δημιούργησες;
Το πρώτο cocktail που έφτιαξα ήταν το Cosmopolitan, που τότε ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές.
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στο bar σου;
Ρούμι και φρέσκο lime.
Τι χρειάζεται ένα cocktail για να είναι επιτυχημένο;
Αγάπη για αυτό που κάνεις και, από εκεί και πέρα, σωστές δοσολογίες.
Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας καλός barman;
Πρέπει να έχει επαφή με τον κόσμο, να είναι πάντα ευδιάθετος και να έχει συνεχώς όρεξη να μαθαίνει νέα πράγματα.
Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για ποτό και τι θα του έφτιαχνες;
Θα ήθελα να καλέσω τον γνωστό mixologist Dale DeGroff. Θα του έφτιαχνα ένα Gold Fashion, μια τροποποίηση του Old Fashion.
Star cocktail
COLOMBIANA
Γλυκόξινο στη γεύση
Σερβίρεται σε τρεις δοκιμαστικούς σωλήνες, στα χρώματα της Κολομβίας
Βρίσκεται στο μενού από τον Σεπτέμβριο
Στα υλικά του συναντάμε σόδα, ρούμι, φρέσκο lime, passion fruit, grenadine, blue curacao και σιρόπι βανίλιας
Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα fruit platter ή με το chicken curry
ΙNFO
Μουσείου 2, Λευκωσία
Τηλ. 22662626