Το ξύλο βγήκε από... το Hollywood

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες η είδηση του χωρισμού της Amber Heard και του Johnny Depp. Το διαζύγιο θα μπορούσε να περάσει σχεδόν απαρατήρητο, ωστόσο, οι ισχυρισμοί της Amber Heart, ότι ο Johnny Depp άσκησε βία πάνω της, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε το πρόσωπό της γεμάτο μώλωπες, έδωσαν μια άλλη τροπή στην ιστορία. Η είδηση έγινε αφορμή για να θυμηθούμε επτά από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις διάσημων κυριών που έπεσαν θύματα βίας ή ξυλοδαρμού.


Madonna – Shaun Penn

Η Madonna έχει πολλές φορές δηλώσει πως ο γάμος της με τον Shaun Penn ήταν εξαιρετικά βίαιος. Η σχέση τους ήταν τοξική από την αρχή, με τον ηθοποιό να συμπεριφέρεται βίαια στη Madonna, πριν αλλά και μετά τον γάμο τους. Ανάμεσα σε άλλα,  η τραγουδίστρια τον συγχώρησε όταν τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ, ενώ το τέλος στη σχέση τους ήρθε όταν αυτός την έδεσε σε μια καρέκλα επί εννέα ώρες, χτυπώντας και βρίζοντάς τη.

Rihanna – Chris Brown


Το 2009, η Rihanna ακύρωσε ξαφνικά την προγραμματισμένη εμφάνισή της στα 51α  Βραβεία Grammy. Η είδηση πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον τότε σύντροφό της, Chris Brown έσκασε σαν βόμβα. Οι φωτογραφίες με το πρησμένο, γεμάτο πληγές και μελανιές, πρόσωπό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ο ράπερ καταδικάστηκε σε 180 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και δικαστική επιτήρηση πέντε ετών για τον ξυλοδαρμό.

Halle Berry


Στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού ανήκει και η Halle Berry. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά από βίαιο ξυλοδαρμό που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της, έχασε στο ένα αυτί, σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή της σε ποσοστό άνω του 80%. Σήμερα αναγκάζεται να φοράει ένα μικροσκοπικό ακουστικό. Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι είχε δεχθεί βίαιη συμπεριφορά και από τον πατέρα της στα παιδικά της χρόνια.

Pamela Anderson –Tommy Lee

Η Pamela Anderson είχε πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης όσο ήταν παντρεμένη με τον Tommy Lee από τους Motley Crue. Ο πρώην σύζυγός της, τη χτυπούσε ακόμα και την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, με τον δίχρονο τότε γιο τους Brandon Thomas Lee να γίνεται μάρτυρας της βίας που αντιμετώπιζε η μαμά του.

Naomi Campbell - Mike Tyson

Θύμα των εκρήξεων του συντρόφου της Mike Tyson έπεφτε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους η Naomi Campbell. To μοντέλο και ο πρωταθλητής του μποξ, έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, στον οποίο τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα, αφού η Naomi Campbell κυκλοφορούσε εκείνο το διάστημα μελανιασμένη στο σώμα αλλά και το πρόσωπο.

Cher - Sonny Bono


Η γνωστή τραγουδίστρια Cher έχει φάει πολύ ξύλο από τον πρώην σύζυγό της Sonny Bono κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Αυτός, ιδιαίτερα οξύθυμος, έχανε κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να επισκεφθεί το νοσοκομείο ακόμα και με σπασμένη τη μύτη. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Cher κατέφυγε στην πρώτη της πλαστική επέμβαση.

Sharon Osbourne – Οzzy Osbourne

Η Sharon Osbourne, είχε συχνά καβγάδες με τον πρώην σύζυγό της Ozzy Οsbourne. Το πιο γνωστό περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 1989, όταν ο καλλιτέχνης προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί σε κλινική αποτοξίνωσης. Η Sharon υπήρξε επίσης θύμα βίας και ξυλοδαρμού από τον πατέρα της, ο οποίος συνήθιζε να τη χτυπά και να την κλειδώνει στο σκοτεινό υπόγειο του σπιτιού τους. 

 

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη