Το «The Gym» που λατρεύεις

Αν δεν το έχεις ακόμη επισκεφθεί, πρέπει σίγουρα να το κάνεις. Το «The Gym» κουβαλά τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία, που την βρίσκεις στο όνομά του, στον χαρακτήρα και την ενέργεια του χώρου, στα πιάτα του, τα cocktails του, αλλά και το προσωπικό του. Το όνομά του προέκυψε από ένα quote που έλεγε: «Κάποιος πρέπει να ανοίξει ένα μπαράκι που θα ονομάζεται “the Gym”. Τότε θα μπορώ να είμαι ένας από αυτούς τους ενοχλητικούς ανθρώπους που περηφανεύονται ότι βρίσκονται σε ένα από αυτά κάθε μέρα».
 
 
 

Στο «The Gym» θα βρεις ένα προσεγμένο μενού, που απευθύνεται στο κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει νέες γαστρονομικές γεύσεις, φτιαγμένες με έναν πιο υγιεινό τρόπο, καθώς ο chef Λέανδρος Λεάνδρου κατάφερε να παντρέψει τους μαγειρικούς και διατροφικούς κανόνες, βρίσκοντας τη χρυσή τομή μεταξύ του νόστιμου και του υγιεινού. Στο μενού συναντάς επιλογές από έξυπνα γλυκά, όπως το cheesecake με μούρα και ζελέ ζιβανίας, ενώ τα Σαββατοκύριακα πάμε για brunch. Οι bartenders του σε περιμένουν για να σε «μεθύσουν» με τα καλύτερα ίσως cocktails της πόλης, γι’ αυτό μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα διάσημα signature cocktails του. Από τα πιο αγαπημένα το Madame Bovary αλλά και το Emerald-tini.

 

O chef που μαγειρεύει νόστιμα και υγιεινά
Ο Λέανδρος Λεάνδρου πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη μαγειρική μόλις πριν από 6 χρόνια, αφού τελείωσε τον στρατό. Η σχέση του όμως με τη μαγειρική άρχισε από όταν ήταν ακόμα παιδί. Μεγαλώνοντας με τη γιαγιά του, παρακολουθούσε μαζί της εκπομπές μαγειρικής, ενώ πολλές φορές οι δυο τους μαγείρευαν μαζί.

 
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
 

Το πρώτο φαγητό που δημιούργησα ως chef ήταν ένα ορεκτικό πιάτο. Καβούρι, κρέμα κουνουπίδι, λάδι βασιλικού και χαβιάρι.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
 

Θα έλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το ελαιόλαδο. Και γι’ αυτό τον λόγο στο εστιατόριο χρησιμοποιούμε βιολογικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι τόσο χρήσιμο. Για άρωμα, για γεύση, για ψήσιμο στη σχάρα, για σοτάρισμα, για vinaigrettes και σάλτσες, για μαρινάρισμα, ή ακόμη και για να προσθέσει υφή σε ζύμες και ψωμιά.
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
 

Ένα πιάτο για να γίνει επιτυχημένο θέλει φρέσκα ποιοτικά υλικά, συνδυασμένα με απλότητα.
 
Τι σε εμπνέει για να δημιουργείς τα πιάτα σου;
 

Για κάθε πιάτο που δημιουργώ αντλώ την έμπνευσή μου από την ομορφιά των φρέσκων και αγνών υλικών.
 
 
  
 

Δειτε Επισης

Το πιο όμορφο καλοκαίρι… ζωντανεύει στα ανανεωμένα Starbucks στις Φοινικούδες!
Το Ciacco επιστρέφει για 4η σεζόν! Η ιταλική κουζίνα έχει και πάλι την τιμητική της στον Πρωταρά!
Goodfella’s Pizza: Νέα εμφάνιση, πιο πλούσια γεύση! Η πίτσα που αγαπάτε γίνεται ακόμα καλύτερη!
Πάσχα Εγγύηση στα Public! Χιλιάδες δώρα Τεχνολογίας & Οικιακών Συσκευών με « Έγγύηση Χαμηλότερης Τιμής»
Public: Δωρεάν εγκατάσταση Γονικού Ελέγχου σε smartphones για ασφαλή πλοήγηση των παιδιών
KIDDOM: Ένας Ανανεωμένος Παιδότοπος στη Λεμεσό Ανοίγει τις Πόρτες της για Γονείς και Παιδιά!
Starbucks & Peanuts ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια αποκλειστική συνεργασία με τον χαρακτήρα «Joe Kind Snoopy»
Μια στιγμή χαλάρωσης, μια ανάσα δροσιάς, ένα μοναδικό «ταξίδι» γεύσεων από τα Starbucks
Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων Εκστρατεία Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης από τον ΣύΡεΚ
Εύρηκα Newlyweds:Το τυχερό ζευγάρι ετοιμάζει βαλίτσες για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος!