Summer menu στο Bastione

Γύρω στις έξι το βράδυ στο Basti Bar, με σκηνικό το Παλιό Υδραγωγείο και τη συνοδεία ηλεκτρονικού βιολιού παρουσιάστηκε το νέο καλοκαιρινό menu του Bastione στα ΜΜΕ. Η βραδιά ξεκίνησε με εκλογή από τα καινούρια καλοκαιρινά κοκτέιλ. Το  menu, δημιούργημα του σεφ, Χαράλαμπου Κωνσταντίνου δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε διατροφικές ευαισθησίες με χορτοφαγικά, vegan και Απαλλαγμένα από Γλουτένη πιάτα.

 

Από τα πιάτα ξεχωρίσαμε τον τόνο Tataki με κρούστα από σουσάμι με συνοδευτικό αβοκάντο και φύκια. Εξαιρετικό ήταν και το Ριζότο με μπιζέλια, καθώς και οι Γαρίδες στη σχάρα αρωματισμένες με saffron και με basmati ρύζι για συνοδευτικό.

 

 

Το φαγητό συνοδευόταν από δυο εξαιρετικά κρασιά, Viou Manent-Reserva, Souvignon blanc 2015, Viou Manent-Reserva, Cabernet Sauvignon 2013 από το French Depot. Από τα γλυκά ξεχωρίσαμε την καινούρια εκτέλεση του δημοφιλούς Trifle με άρωμα lemongrass και άγρια μούρα, καθώς και το Ρυζόγαλο με πορτοκάλι και κρούστα από μαύρη ζάχαρη. Το Bastione και το Basti bar, με το νέο καλοκαιρινό Peruvian bar menu του, μας υπόσχονται ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

PRALINA EXPERIENCE: Γιόρτασε τη μητρότητα με ένα ξεχωριστό Mother’s Day Brunch
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο “Feed your Jump”!
Ωmega Μansion: Εγκαίνια για τον απόλυτο προορισμό γάμων και events
Yves Rocher στο Mall of Cyprus: Ένα νέο σημείο ομορφιάς και φυσική φροντίδας!
#Coachella 2025: H αποθέωση της Lady Gaga στo διάσημo μουσικό φεστιβάλ
Mall Of Cyprus: Μια μοναδική βραδιά μόδας και μουσικής
Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν στο Slimmer of the Year, οι εκπλήξεις και οι μεγάλοι νικητές
#MakeΑWish: Οι εμφανίσεις στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» – Ποιοι έδωσαν το παρών
Δημοσιογραφική Διάσκεψη - Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ - ΘΟΚ - Παράσταση «Ο μικρός Έγιολφ»
Εντυπωσίασαν Ανδρόνικος και Ματθίλδη Μαγγίρα στην «μουσικοχιουμοριστική» παράσταση τους στην Λάρνακα