Βγαίνουμε Λάρνακα και πάμε Dstrkt!

Ήρθε και βρήκε τη θέση του στο κέντρο της Λάρνακας, προσφέροντας μια νέα πνοή ποιότητας στον χώρο της εστίασης. Το «Dstrkt», που προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας, πήρε το όνομά του από την τοποθεσία του, επειδή βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. O χώρος, πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής του χώρου, Ανδρέας Τρισβέης, κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει την παράδοση με μοντέρνες πινελιές. Οι κλασικές κορνίζες και το παλιό μωσαϊκό της κατοικίας του 1900 δένουν με αντικρουόμενα στοιχεία, όπως είναι ο τοίχος με τα graffiti και το γυάλινο floating bar, με έναν μοναδικό τρόπο. Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, το γεύμα του ή το ποτό του, καθώς ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 το πρωί ως καφετέρια, το μεσημεράκι μετατρέπεται σε εστιατόριο και το βραδάκι γίνεται μπαράκι και night club μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Στο μενού του βρίσκεις γκουρμέ επιλογές όπως τα chicken tulips, αλλά και πιο συνηθισμένα και αγαπημένα πιάτα όπως burgers. Αν το επισκεφθείς, πάντως, μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα signature cocktails του!
 


Ο chef που μαγειρεύει με μεράκι!

 


Ο chef Κωνσταντίνος Μάος κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη γαστρονομία από παιδί. Μάλιστα, μικρός παρακολουθούσε όλες τις εκπομπές μαγειρικής, αφού ήξερε ότι αυτό το επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει.
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Μακαρόνια με κιμά.
 Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Ποικιλία από μπαχαρικά και φρέσκα αρωματικά.
 Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Μεράκι και φυσικά δημιουργικότητα.
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Στόχος μας είναι να φέρουμε κάτι το καινούργιο στην αγορά της Λάρνακας, να ανταποκριθούμε στα «θέλω» και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο επιλεκτικού πελάτη, με οικονομικά πιάτα και άριστης ποιότητας υλικά.
 
  

 

 

Δειτε Επισης

Ηλίας Βαλάσης: «Ήμουν πολλά χρόνια στρατιωτικός, υπάρχουν σιχάματα στις Ένοπλες Δυνάμεις σαν τον Βλάσση»
Μαρίνα Ψάλτη: «Ούτε κατάλαβα πως μπήκα στο χειρουργείο. Έμεινα σχεδόν έναν μήνα. Έχω τρία αυτοάνοασα»
Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου όταν ήμουν επτά χρονών»
Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη - Ο λόγος που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο
Αντώνης Λουδάρος: «Στα 12 ένιωθα γέρος 90 χρονών, στην απώλεια της μητέρας μου, ξαφνικά ήμουν μόνος»
Γούρι «Δέντρο της Ζωής» του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Τα Burger King παρουσιάζουν το καλύτερο από ποτέ Whopper®, μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης.
Λόλα Νταϊφά: «Είδα τα κλεμμένα μου σκουλαρίκια αξίας 600.000 ευρώ να πωλούνται σε τηλεοπτική εκπομπή»
Κώστας Χατζής: «Όλοι είχαν περάσει από το Ηρώδειο, εκτός από τον γύφτο»
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Vs. Έλενα Χριστοπούλου: «Eίναι ξεκάθαρο, oικονομικοί λόγοι έφεραν το τέλος»