Βγαίνουμε Λάρνακα και πάμε Dstrkt!

Ήρθε και βρήκε τη θέση του στο κέντρο της Λάρνακας, προσφέροντας μια νέα πνοή ποιότητας στον χώρο της εστίασης. Το «Dstrkt», που προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας, πήρε το όνομά του από την τοποθεσία του, επειδή βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. O χώρος, πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής του χώρου, Ανδρέας Τρισβέης, κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο που συνδυάζει την παράδοση με μοντέρνες πινελιές. Οι κλασικές κορνίζες και το παλιό μωσαϊκό της κατοικίας του 1900 δένουν με αντικρουόμενα στοιχεία, όπως είναι ο τοίχος με τα graffiti και το γυάλινο floating bar, με έναν μοναδικό τρόπο. Εκεί μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του, το γεύμα του ή το ποτό του, καθώς ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 το πρωί ως καφετέρια, το μεσημεράκι μετατρέπεται σε εστιατόριο και το βραδάκι γίνεται μπαράκι και night club μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Στο μενού του βρίσκεις γκουρμέ επιλογές όπως τα chicken tulips, αλλά και πιο συνηθισμένα και αγαπημένα πιάτα όπως burgers. Αν το επισκεφθείς, πάντως, μη διστάσεις να δοκιμάσεις κάποιο από τα signature cocktails του!
 


Ο chef που μαγειρεύει με μεράκι!

 


Ο chef Κωνσταντίνος Μάος κατάλαβε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη γαστρονομία από παιδί. Μάλιστα, μικρός παρακολουθούσε όλες τις εκπομπές μαγειρικής, αφού ήξερε ότι αυτό το επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει.
Ποιο είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Μακαρόνια με κιμά.
 Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Ποικιλία από μπαχαρικά και φρέσκα αρωματικά.
 Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Μεράκι και φυσικά δημιουργικότητα.
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Στόχος μας είναι να φέρουμε κάτι το καινούργιο στην αγορά της Λάρνακας, να ανταποκριθούμε στα «θέλω» και τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο επιλεκτικού πελάτη, με οικονομικά πιάτα και άριστης ποιότητας υλικά.
 
  

 

 

Δειτε Επισης

Μίλτος Πασχαλίδης: «Στη κατάθλιψη, ο Θάνος Μικρούτσικος με καταδίωκε για φάω, να κοιμηθώ, να τραγουδήσω»
Χριστίνα Τσάφου: «Είχα φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου & έδειρα το παιδί μου. Είπα συγνώμη πολλές φορές»
Η αιχμηρή απάντηση της Eλεονώρας Μελέτη σε παρένθετη που νοίκιασε την μήτρα της για 70.000 ευρώ
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ο πρώην σύζυγός μου δεν χρειάζεται να είναι δίπλα μου στην εγκυμοσύνη»
Ανιψιά Βέφας Αλεξιάδου: «Φρόντισα και τίμησα τη θεία όσο ήταν εν ζωή. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω»
Jessie J μετά την επέμβαση για τον καρκίνο του μαστού: «Μου λείπει να είμαι δραστήρια μητέρα»
Φάνης Μουρατίδης: «Θυμάμαι τη μέρα που ξύπνησα και είδα το μισό πρόσωπο της αδελφής μου μελανιασμένο»
Σε παζάρι στον Ελαιώνα βρέθηκαν να πωλούνται προσωπικά αντικείμενα της Βέφας Αλεξιάδου
Το τηλεφώνημα που σόκαρε τον πατέρα του Ηλία Μπόγδανου: «Με λυγμούς του είπαν ότι τράκαρα»
Balza 2025 – Ένα νέο κεφάλαιο στη γεύση, την εμπειρία και την απόδραση