Στου Ευθυμή για σουβλάκι

Στο σουβλακοπωλείο του Ευθυμή θα βρεις ωραίο σουβλάκι και άλλα λαχταριστά κρεατικά στα κάρβουνα. Άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Ιούνιο και υποδέχτηκε αυτούς που αγαπούν το καλοψημένο κυπριακό σουβλάκι. Προσφέρει απλές και νόστιμες γεύσεις σε πάρα πολύ καλές τιμές, για όλα τα γούστα των πελατών.

 

Ο κ. Αντώνης Κυπριανού βάζει όλο του το μεράκι και την τέχνη για να ετοιμάσει στους πελάτες πιάτα που θα τους αφήσουν ευχαριστημένους. Στο μενού θα βρεις όλες τις κυπριακές νοστιμιές που ψήνονται στα κάρβουνα και όταν θα έρθουν στο τραπέζι σου, θα προσέξεις ότι θα έρθουν σε γενναιόδωρες ποσότητες. Φρόντισε ωστόσο να αφήσεις λίγο χώρο, γιατί «Στου Ευθυμή» θα σε κεράσουν στο τέλος, για να γλυκαθείς, κάποιο παραδοσιακό γλυκό.

 


O μάγειρας
Aντώνης Κυπριανού


Δεν είναι chef, είναι όμως «μάστρος» στο σουβλάκι! Ο κύριος Αντώνης φτιάχνει τα πάντα στα κάρβουνα και σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
 
Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με την κουζίνα;

Από το 1978 που παντρεύτηκα τη γυναίκα μου, Μελανή, η οποία τυγχάνει να είναι κόρη του αείμνηστου Ευθυμή, που ήταν και είναι ξακουστός για το καλύτερο σουβλάκι της Λάρνακας.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Μπαχαρικά και κυρίως αλάτι, γιατί, όπως έλεγε και ο πεθερός μου, «σουβλάκι χωρίς αλάτι δεν γίνεται».
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Μαστοριά και αγάπη.
 
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Ευχάριστο περιβάλλον, καλό φαγητό, καλή συμπεριφορά.
 
Star dish
Η πιατέλα του «Ευθυμή»
- Κυρίως πιάτο
- Φρεσκοψημένα σπιτικά μπιφτέκια, σαλατικά, ταχίνι και τζατζίκι
- Μπορείς να το απολαύσεις με ένα ποτήρι ζιβανία από επιλεγμένο οινοποιείο του χωριού της επαρχίας Πάφου 

 

Δειτε Επισης

Ηλίας Βαλάσης: «Ήμουν πολλά χρόνια στρατιωτικός, υπάρχουν σιχάματα στις Ένοπλες Δυνάμεις σαν τον Βλάσση»
Μαρίνα Ψάλτη: «Ούτε κατάλαβα πως μπήκα στο χειρουργείο. Έμεινα σχεδόν έναν μήνα. Έχω τρία αυτοάνοασα»
Ετεοκλής Παύλου: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου όταν ήμουν επτά χρονών»
Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Μοιραράκη - Ο λόγος που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο
Αντώνης Λουδάρος: «Στα 12 ένιωθα γέρος 90 χρονών, στην απώλεια της μητέρας μου, ξαφνικά ήμουν μόνος»
Γούρι «Δέντρο της Ζωής» του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Τα Burger King παρουσιάζουν το καλύτερο από ποτέ Whopper®, μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεύσης.
Λόλα Νταϊφά: «Είδα τα κλεμμένα μου σκουλαρίκια αξίας 600.000 ευρώ να πωλούνται σε τηλεοπτική εκπομπή»
Κώστας Χατζής: «Όλοι είχαν περάσει από το Ηρώδειο, εκτός από τον γύφτο»
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Vs. Έλενα Χριστοπούλου: «Eίναι ξεκάθαρο, oικονομικοί λόγοι έφεραν το τέλος»