Στου Ευθυμή για σουβλάκι
08:56 - 17 Ιουνίου 2016
Στο σουβλακοπωλείο του Ευθυμή θα βρεις ωραίο σουβλάκι και άλλα λαχταριστά κρεατικά στα κάρβουνα. Άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Ιούνιο και υποδέχτηκε αυτούς που αγαπούν το καλοψημένο κυπριακό σουβλάκι. Προσφέρει απλές και νόστιμες γεύσεις σε πάρα πολύ καλές τιμές, για όλα τα γούστα των πελατών.
Ο κ. Αντώνης Κυπριανού βάζει όλο του το μεράκι και την τέχνη για να ετοιμάσει στους πελάτες πιάτα που θα τους αφήσουν ευχαριστημένους. Στο μενού θα βρεις όλες τις κυπριακές νοστιμιές που ψήνονται στα κάρβουνα και όταν θα έρθουν στο τραπέζι σου, θα προσέξεις ότι θα έρθουν σε γενναιόδωρες ποσότητες. Φρόντισε ωστόσο να αφήσεις λίγο χώρο, γιατί «Στου Ευθυμή» θα σε κεράσουν στο τέλος, για να γλυκαθείς, κάποιο παραδοσιακό γλυκό.
O μάγειρας
Aντώνης Κυπριανού
Δεν είναι chef, είναι όμως «μάστρος» στο σουβλάκι! Ο κύριος Αντώνης φτιάχνει τα πάντα στα κάρβουνα και σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου.
Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με την κουζίνα;
Από το 1978 που παντρεύτηκα τη γυναίκα μου, Μελανή, η οποία τυγχάνει να είναι κόρη του αείμνηστου Ευθυμή, που ήταν και είναι ξακουστός για το καλύτερο σουβλάκι της Λάρνακας.
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Μπαχαρικά και κυρίως αλάτι, γιατί, όπως έλεγε και ο πεθερός μου, «σουβλάκι χωρίς αλάτι δεν γίνεται».
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Μαστοριά και αγάπη.
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Ευχάριστο περιβάλλον, καλό φαγητό, καλή συμπεριφορά.
Star dish
Η πιατέλα του «Ευθυμή»
- Κυρίως πιάτο
- Φρεσκοψημένα σπιτικά μπιφτέκια, σαλατικά, ταχίνι και τζατζίκι
- Μπορείς να το απολαύσεις με ένα ποτήρι ζιβανία από επιλεγμένο οινοποιείο του χωριού της επαρχίας Πάφου